Νέα

Μια γνώμη απο όλους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ricardo_one
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 99
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ricardo_one

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά καλησπέρα , θέλω να μου πείτε την γνώμη σας για κάτι που μου συνέβη. Έχω πάει στα μπουρδέλα εδώ στη Θεσσαλονίκη αρκετές φορές , αλλά οταν μπαίνω μέσα κομπλάρω πολύ και με το που αρχίζει να γίνεται κάτι κατευθείαν μου έρχεται να τελειώσω. Κατευθείαν ομως,με το που τον βάζει μέσα στο στόμα! Όταν βρίσκομαι έξω με κάποια πάλι τελειώνω γρήγορα , αλλά μπορώ και το ελένχω κάπως. Είμαι 21 χρονών. Σκέφτομαι προφανώς οτι οφείλεται στο άνχος και έχω δοκιμάσει να είμαι χαλαρός και να πιω και κανενα ποτάκι παραπάνω αλλά τίποτα. Τώρα είμαι κα  σε περίοδο αγαμίας και πρέπει να πάω επειγόντως. Θέλω να ρωτήσω :

1) Έχει συμβεί σε κανέναν και αν ναι τι πιστεύεται οτι μπορώ να κάνω ?
2) Αν μπορείται να μου συστήνετε κάποια που να είναι πιο χαλαρή και να με κάνει να νιώσω πιο άνετα (άν φταίει αυτό).
3) Άμα ας πούμε θέλεις να κάνεις λίγα παιχνίδια πρώτα γίνεται ή δεν σε αφήνουν λόγω χρόνου ?

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
χτυπα  2 μαλακιες πριν πας και εισαι ενταξει

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Παιδιά καλησπέρα , θέλω να μου πείτε την γνώμη σας για κάτι που μου συνέβη. Έχω πάει στα μπουρδέλα εδώ στη Θεσσαλονίκη αρκετές φορές , αλλά οταν μπαίνω μέσα κομπλάρω πολύ και με το που αρχίζει να γίνεται κάτι κατευθείαν μου έρχεται να τελειώσω. Κατευθείαν ομως,με το που τον βάζει μέσα στο στόμα! Όταν βρίσκομαι έξω με κάποια πάλι τελειώνω γρήγορα , αλλά μπορώ και το ελένχω κάπως. Είμαι 21 χρονών. Σκέφτομαι προφανώς οτι οφείλεται στο άνχος και έχω δοκιμάσει να είμαι χαλαρός και να πιω και κανενα ποτάκι παραπάνω αλλά τίποτα. Τώρα είμαι κα  σε περίοδο αγαμίας και πρέπει να πάω επειγόντως. Θέλω να ρωτήσω :

2) Αν μπορείται να μου συστήνετε κάποια που να είναι πιο χαλαρή και να με κάνει να νιώσω πιο άνετα (άν φταίει αυτό).
3) Άμα ας πούμε θέλεις να κάνεις λίγα παιχνίδια πρώτα γίνεται ή δεν σε αφήνουν λόγω χρόνου ?
τυπε τι ηλικια ειχαν οι πουτανες που πηγες?

zetaime

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Θέμα Κυριακής....

Αργησε αλλά ήρθε....  :grin:

OP
OP
R

ricardo_one

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Έχω βαρέσει στο σπίτι αλλα μέχρι να κατέβω στο Βαρδάρι περνάει κανα 20άλετπο. Φεύγει η επίδραση :P
ε ήταν μέχρι 30. απο 25 μέχρι 30 για να σε πω ακριβώς. Επειδή ένιωθα άσχημα κιόλας , μια φορά ρώτησα την πουτάνα αμα της έχει ξανατύχει να τελιώνει κάποιος τοσο γρήγορα και με ειπε πως της έχει τυχει , αλλα δεν ξέρω αν το έλεγε για να με παρηγορήσει.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Έχω βαρέσει στο σπίτι αλλα μέχρι να κατέβω στο Βαρδάρι περνάει κανα 20άλετπο. Φεύγει η επίδραση :P
ε ήταν μέχρι 30. απο 25 μέχρι 30 για να σε πω ακριβώς. Επειδή ένιωθα άσχημα κιόλας , μια φορά ρώτησα την πουτάνα αμα της έχει ξανατύχει να τελιώνει κάποιος τοσο γρήγορα και με ειπε πως της έχει τυχει , αλλα δεν ξέρω αν το έλεγε για να με παρηγορήσει.
τυπε να τραβας μια πριν μπεις στο μπουρδελο :grin:

OP
OP
R

ricardo_one

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
χαχαχα ευχαριστω μάγκες. Θα το δοκιμάσω όμως , γιατι ολή μέρα αυτο σκέφτομαι τώρα. Θα κρυφτώ σε κανα στενάκι εκει πέρα και θα βαρέσω μια στα γρήγορα.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
χαχαχα ευχαριστω μάγκες. Θα το δοκιμάσω όμως , γιατι ολή μέρα αυτο σκέφτομαι τώρα. Θα κρυφτώ σε κανα στενάκι εκει πέρα και θα βαρέσω μια στα γρήγορα.
ξηγησου ετσι τυπε
και μπες να μας πεις τι εγινε τελικα :rockon:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.896
Πόντοι
2.606
Φίλε μάζεψε τις οικονομίες σου μάζεψε ενα κατοστάρι και πάρε μια βιζιτα σε χοτελι για μια ώρα .αν χυςεις στο δευτερόλεπτο έχεις μια ώρα για να γαμησεις ακόμα χωρις άγχος .μην συνεχίσεις με τα ρδελα γιατί θα σου δημιουργηθεί κόμπλεξ .και κοιτα η παρτενέρ να ειναι έμπειρη

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86

Συνημμένα

• 10255273_10152393775939452_8206828502005977530_n.jpg
    10255273_10152393775939452_8206828502005977530_n.jpg
    35,8 KB · Εμφανίσεις: 22

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
xaxaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  ετοιμαστε με λεει..  :rockon: :rockon: :rockon:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Τι μου θύμισες τώρα φίλε...Βαρδάρης, Βίλκα....τσιμπούκια, ισπανικά, χυσίματα στα βυζιά...γι'αυτό αξίζει η Σαλόνικα μαν (ένας από τους λόγους). Αν περιμένεις από τις ντόπιες άστο καλύτερα. :jerking:
Στο θέμα μας τώρα...
Να φροντίσεις να τον παίζεις καθημερινά ώστε να μην έχεις το πρόβλημα της πρόωρης. Ειδικά κανένα δύωρο πριν επισκεφτείς το μανάρι. Επίσης καλό είναι όταν πας να χύσεις να πιάνεις από τη βάση το εργαλείο και να το σφίγγεις, αλλά όχι την τελευταία στιγμή γτ δεν πιάνει τότε.
Καλά γαμήσια συναγωνιστή  :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom