ricardo_one
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παιδιά καλησπέρα , θέλω να μου πείτε την γνώμη σας για κάτι που μου συνέβη. Έχω πάει στα μπουρδέλα εδώ στη Θεσσαλονίκη αρκετές φορές , αλλά οταν μπαίνω μέσα κομπλάρω πολύ και με το που αρχίζει να γίνεται κάτι κατευθείαν μου έρχεται να τελειώσω. Κατευθείαν ομως,με το που τον βάζει μέσα στο στόμα! Όταν βρίσκομαι έξω με κάποια πάλι τελειώνω γρήγορα , αλλά μπορώ και το ελένχω κάπως. Είμαι 21 χρονών. Σκέφτομαι προφανώς οτι οφείλεται στο άνχος και έχω δοκιμάσει να είμαι χαλαρός και να πιω και κανενα ποτάκι παραπάνω αλλά τίποτα. Τώρα είμαι κα σε περίοδο αγαμίας και πρέπει να πάω επειγόντως. Θέλω να ρωτήσω :
1) Έχει συμβεί σε κανέναν και αν ναι τι πιστεύεται οτι μπορώ να κάνω ?
2) Αν μπορείται να μου συστήνετε κάποια που να είναι πιο χαλαρή και να με κάνει να νιώσω πιο άνετα (άν φταίει αυτό).
3) Άμα ας πούμε θέλεις να κάνεις λίγα παιχνίδια πρώτα γίνεται ή δεν σε αφήνουν λόγω χρόνου ?
1) Έχει συμβεί σε κανέναν και αν ναι τι πιστεύεται οτι μπορώ να κάνω ?
2) Αν μπορείται να μου συστήνετε κάποια που να είναι πιο χαλαρή και να με κάνει να νιώσω πιο άνετα (άν φταίει αυτό).
3) Άμα ας πούμε θέλεις να κάνεις λίγα παιχνίδια πρώτα γίνεται ή δεν σε αφήνουν λόγω χρόνου ?