boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Εγώ αυτό τώρα το βλέπω...τι να σας πω... Άπιστοι Θωμάδες είστε...αλλά είναι και το άλλο...δικαίωμα σας να πιστεύετε ότι θέλετε. Δεν θα σας πείσω εγώ.
σε μένα το είπε μωρή
Εγώ αυτό τώρα το βλέπω...τι να σας πω... Άπιστοι Θωμάδες είστε...αλλά είναι και το άλλο...δικαίωμα σας να πιστεύετε ότι θέλετε. Δεν θα σας πείσω εγώ.
Έχω κάνει και δεν ντρέπομαι να το πω...και άμα τύχει φυσικά και θα ξανακάνω. Μια ζωή την έχουμε και αν δεν το γλεντήσουμε....................ριτα καμια παρτουζα κανεις?
σου αρεσουν οι παρτουζες?
Ας έβαζε παράθεση...που να το ήξερα?σε μένα το είπε μωρή
Ας έβαζε παράθεση...που να το ήξερα?
ααα ωραια.Έχω κάνει και δεν ντρέπομαι να το πω...και άμα τύχει φυσικά και θα ξανακάνω. Μια ζωή την έχουμε και αν δεν το γλεντήσουμε....................
Όπου θέλετε...μήπως με νοιάζει?Ριτάκι βασικά στα παπαρια μας
Το καυλαντίζουν οι παίχτες αν κατάλαβες
Μη μασάς καλή συνέχεια και...
edit:Βάλε φαντασία
να γίνει το νο 93567 αστέρι του σάιτριτα τι περιμενεις ακριβως με αυτην την εμπειρια που μοιραστηκες?
Πόσο ενδιαφέρων δηλαδή? Κοντεύεις?ααα ωραια.
για πες τι παρτουζα εχεις κανεις?
το θεμα ειναι ενδιαφερων.
Πρέπει να περιμένω κάτι? Απλά δεν μπορούσα να το πω ελεύθερα και το είπα εδώ..ριτα τι περιμενεις ακριβως με αυτην την εμπειρια που μοιραστηκες?
ααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..Το ξέρω ότι έχω 6 κιλάκια παραπάνω...αλλά εύσωμη δεν είμαι ούτε στρουμπουλή...ίσα ίσα που δεν φαίνεται κιόλας.
οκ,μην απορεις τοτε που σου ζητανε φωτο.
Πρέπει να περιμένω κάτι? Απλά δεν μπορούσα να το πω ελεύθερα και το είπα εδώ..
ναι στο τελειωμα ειμαι.Πόσο ενδιαφέρων δηλαδή? Κοντεύεις?
Αν ήμουν 15 Κιλά ελαφρύτερη θα με έσερνε ο αέρας...ααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
Ύψος: 1,63 Βάρος: 72Kg εισαι φακλανα(χωρις παρεξηγηση)..
Υ.Γ εχεις μαλλωσει με τον καθρεφτη σου???
επρεπε να εισαι τουλαχιστον 15 κιλα ελαφρυτερη για να μετρας σαν γκομενα εκτος αν τα βυζια σου ζυγιζουν πανω απο 3 κιλα εκαστο..
Αυτό είναι το πρόβλημα? Κάτι σκέφτηκα για να ηρεμήσουν...οκ,μην απορεις τοτε που σου ζητανε φωτο.
μας τους καυλωσες μια χαρα χτες το βραδυ με τα χυσιματα στα μουνια στο φωτοθρεντ
και σημερα ειναι ολο νευρα που τους αφησες ετσι.
Τι μαλάκας είσαι(χωρίς παρεξήγηση)Ύψος: 1,63 Βάρος: 72Kg εισαι φακλανα(χωρις παρεξηγηση)..
Αν ήμουν 15 Κιλά ελαφρύτερη θα με έσερνε ο αέρας...
Ο Γιατρός μου μου είπε ότι έχω σκελετό βαρύτερο από τον κανονικό...(αν δεν με πιστεύεις ψάξε το)
Μη της κόβετε τα φτερά ρε
το ξερω μωρη..Αν ήμουν 15 Κιλά ελαφρύτερη θα με έσερνε ο αέρας...
Ο Γιατρός μου μου είπε ότι έχω σκελετό βαρύτερο από τον κανονικό...(αν δεν με πιστεύεις ψάξε το)
γιατι θα την ρωτησουμε???edit:αν δίνει κώλο τόχουμε?