baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
εσενα σε σερνει ηδη ε
εσενα σε σερνει ηδη ε
εσενα σε σερνει ηδη ε
εχεις και απαγορευτικο σαν τα πλοια;με βαριδια κυκλοφορω
με βαριδια κυκλοφορω
σαλτα γαμησου ρε μαλακα καμενε.αποκλεισμενος απο την κοινωνια εισαι ρε μαλακα,και το μονο που κανεις ειναι να σχολιαζεις τους αλλους ολη μερα εδω μεσα,μαλακα φτωχομπινε.κλασε μας τα αρχιδια βρε σκουπιδι.αντε βγες εξω να πιεις κανενα καφε,να παρεις αερα,η πανε καμια θαλασσα να κανεις κανενα μπανιο να ξεβρωμισεις ρε μπιχλα.αν υπήρχε μούτζα με το πόδι θα στην έριχνα κι αυτή, χατζηαβάτη
Mάλιστασαλτα γαμησου ρε μαλακα καμενε.αποκλεισμενος απο την κοινωνια εισαι ρε μαλακα,και το μονο που κανεις ειναι να σχολιαζεις τους αλλους ολη μερα εδω μεσα,μαλακα φτωχομπινε.κλασε μας τα αρχιδια βρε σκουπιδι.αντε βγες εξω να πιεις κανενα καφε,να παρεις αερα,η πανε καμια θαλασσα να κανεις κανενα μπανιο να ξεβρωμισεις ρε μπιχλα.
αντε σκουπιδι που θελεις να σου δωσουμε και αξια,μαλακα.
http://[URL unfurl="true"]www.misterfun.gr/files/images/epistrefo-amesos.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ικαρια???
σαλτα γαμησου ρε μαλακα καμενε.αποκλεισμενος απο την κοινωνια εισαι ρε μαλακα,και το μονο που κανεις ειναι να σχολιαζεις τους αλλους ολη μερα εδω μεσα,μαλακα φτωχομπινε.κλασε μας τα αρχιδια βρε σκουπιδι.αντε βγες εξω να πιεις κανενα καφε,να παρεις αερα,η πανε καμια θαλασσα να κανεις κανενα μπανιο να ξεβρωμισεις ρε μπιχλα.
αντε σκουπιδι που θελεις να σου δωσουμε και αξια,μαλακα.
καλά μην κοιτάς, εσύ είσαι από μόνη σου πολύ αδύνατη, έχεις το σώμα που εγώ λέω τσίχλα
αυτό που έχει και η τζουλιέτ λούις
αλλά δεν είσαι μέτρο σύγκρισης βελβολινουλίνι
ετσι μπραβο βλακα την δουλεια σου την εμαθες καλα βλεπω.Mάλιστα
Ρώτα τώρα την Ρίτα πόσες μπούκλες κάνει η μουνότριχα της γιατί το ξέχασες χτες
6 γραμμές έγραψε για μένα και πιστεύει ακόμη ότι δε μου δίνει αξία
τι ηπιες παλι ρε? :-
έλα σκάσε τώρα παλαιοκαστρίτηετσι μπραβο βλακα την δουλεια σου την εμαθες καλα βλεπω.
στο εχω ξαναπεει και παλαιοτερα οτι μονο πουτσοτριχες θα μαζευεις εδω μεσα.
ελα βρε πουτανα πατσαβουρα βρωμοσαυρα κατευθειαν πεταχτηκες σαν την πουτσα.
τι ηπιες παλι ρε? :-
έλα κατάντησες αηδίας, νευριάζεις με το παραμικρό. Ποσο καιρό έχεις να τον αρμέξεις;ελα βρε πουτανα πατσαβουρα βρωμοσαυρα κατευθειαν πεταχτηκες σαν την πουτσα.
αντε πανε πλυνε το μουνι σου και καμια μασχαλη,γιατι μας θολοσες τις οθονες με την ιδρωτιλα σου,παλιοπαρταλι.
ουσττττττττττττττττττττττ σαυρααααααααααααααααααααααααααααααααα
πλακα εκανα....ικαρια???
ενα εχω να πω με καυλωσατε αφανταστα
i'll do my best100 γιούρια στο Λιονταράκι γιατί φαίνεται τσαμπουκάς, όχι μαγκιά-κλανιά-εξάτμιση σαν τον αρκάνη...!!
πάμε ρε Λιοντάρι
σπέρα στο καβλιάρικο team!