Νέα

Μια δική μου εμπειρία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ritaki Piperaki
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 277
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
omggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg!!!!!!

τόσο καιρό έλειπα, ακόμη τις ίδιες μλκίες λες... :grin:
μεχρι να ξαναγυρισει το τσατ θα λεω οτι θελω και οπου θελω :tickedoff: αυτος ειναι ο τροπος αντιδρασης μου :helpplea: οτι εχεται ευχαρηστηση δωστε για να απεξαρτηθω απο το τσατ :grin:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Πριν μερικά χρόνια είχα δεσμό με ένα παιδί το οποίο από την αρχή κιόλας ζήταγε να κάνουμε τρίο με άλλη μια γυναίκα. Στην αρχή εγώ ήμουνα κουμπωμένη καθότι δεν το είχα ξανακάνει. Ένα βράδυ μου είπε ότι μου έχει μια έκπληξη και πραγματικά ήτανε έκπληξη. Με πήγε στο σπίτι του όπου μας περίμενε η Λ. εντελώς γυμνή και έτοιμη για όλα. Μόλις την είδα τρελάθηκα...Ψήλη, αδύνατη και πανέμορφη. Ο Α. με τράβηξε μεμιάς και με έριξε στην αγκαλιά της. Αμέσως ξεκίνησε να με γδύνει χωρίς να ξεκολλήσει τα χείλη της από τα δικά μου...είχα καυλώσει απίστευτα. Η γλώσσα της μπερδευόταν με την δική μου. Ο Α. χωρίς να χάσει καιρό μπήκε ανάμεσα μας και μας γαμούσε τα μουνάκια με τα δάχτυλά του ενώ εμείς συνεχίσαμε να φιλιόμαστε και να βαριανασαίνουμε από καύλα.
Μας έβαλε να ξαπλώσουμε μπρούμητα και ξεκίνησε να γλύφει μια την Λ. και μια εμένα ενώ τα δάχτυλα του βρισκόταν στις κωλοτρυπίδες μας. Πλέον δεν σκεφτόμουνα τίποτα...μόνο έκανα. Πρώτη φόρα έκανα και μου έκανε γυναίκα γλυφομούνι και ήταν υπέροχο. Δεν έμεινε τρύπα που να μην μας γαμήσει και τρύπα που δεν είχε χύσει... Από εκείνο το βράδυ βρεθήκαμε πολλές φορές ξανά οι τρείς μας μέχρι που χωρίσαμε με τον Α. και έχασα κάθε επαφή με την Λ.

μωρό, σκέψου τα αντίστοιχα στην Σκύρο πριν από καμία 20αριά μέρες...

παίζει να το κάνει ο τύπος "this summer"?? :grin: :grin:

αφιερωμένο σε όλα τα μουνάκια που θέλουν να γαμιούνται δίχως αναστολές...γιουχουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Υ.Γ. κόζα μου λείπεις! :-*

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
μεχρι να ξαναγυρισει το τσατ θα λεω οτι θελω και οπου θελω :tickedoff: αυτος ειναι ο τροπος αντιδρασης μου :helpplea: οτι εχεται ευχαρηστηση δωστε για να απεξαρτηθω απο το τσατ :grin:

πω ρε φίλε...την πούτσισε το σιτε δλδ;;;

Αντισθένη!!! φτιάξε το τσατ...έλα μπαμ μπαμ δουλειά είναι... fixchat_bourdelo.com_asap!

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
OP
OP
Ritaki Piperaki

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
τι εγινε η ριτα εξαφανιστικε?
μαλλον κανενας βραδυνος φιδεμπορας θα ητανε.
Εμ...ναι...κάτι έτυχε και έλειψα πολύυυυυυυυυυυυ καιρό.... I am back λοιπόν... και έτοιμη για όλα....

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
OP
OP
Ritaki Piperaki

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Καλέ τι πάθατε? Altec21 τώρα ξύπνησες? Πιες το καφεδάκι σου μπας και λειτουργήσεις.... :P

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.242
Πόντοι
12.056
Καλέ τι πάθατε? Altec21 τώρα ξύπνησες? Πιες το καφεδάκι σου μπας και λειτουργήσεις.... :P

Tο πινω και σας απολαμβανω.....για να δουμε τι παιχνιδι θα γινει και εδω  :rolleyes: :P

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Tο πινω και σας απολαμβανω.....για να δουμε τι παιχνιδι θα γινει και εδω  :rolleyes: :P

βαψιμαλλιά σήμερα εγώ δεν παίζω.. έπαιξα προχτές από ότι είδες και κρατάω δυνάμεις...

μην ξεχνάς ότι είμαι mature και δεν αντέχω πολλά παιχνίδια.. έτσι για να βγάλουμε αποδοτικά την σαιζόν...

αντε λοιπόν παιξτε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Ritaki Piperaki

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
βαψιμαλλιά σήμερα εγώ δεν παίζω.. έπαιξα προχτές από ότι είδες και κρατάω δυνάμεις...

μην ξεχνάς ότι είμαι mature και δεν αντέχω πολλά παιχνίδια.. έτσι για να βγάλουμε αποδοτικά την σαιζόν...

αντε λοιπόν παιξτε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αν ήξερα και τι παίζαμε.... :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom