Ετοιμάζομαι να πάω στην δουλειά...και βαριέμαι ρε γαμώτο...
Βάλε κανα μπουκάλι να ξυπνήσεις καλά
Ετοιμάζομαι να πάω στην δουλειά...και βαριέμαι ρε γαμώτο...
Βάλε κανα μπουκάλι να ξυπνήσεις καλά
Αλλη μια υπερανασφαλης ελλεηνιδουλα με σοβαρη πιθανοτητα να μη βλεπεται -οχι ομως βεβαιοτητα- που τονιζει την υπερ-σεξουαλικοτητα της προς συλλογη θαυμαστων (ισως το μονο πραγμα που μπορει να τις εξιταρει);
Εμενα μου φαινεται μουφα η ολη ιστορια! Πολυ καλο για ναναι αληθινο! Προφανως αντεγραψε απο καπου την ολη ιστορια!
Πολύ φιλόσοφο σε κόβω...Για δες όμως που έπεσες έξω, δεν με ψυχολόγησες σωστά.Αλλη μια υπερανασφαλης ελλεηνιδουλα με σοβαρη πιθανοτητα να μη βλεπεται -οχι ομως βεβαιοτητα- που τονιζει την υπερ-σεξουαλικοτητα της προς συλλογη θαυμαστων (ισως το μονο πραγμα που μπορει να τις εξιταρει);
Αν είναι αληθινή τόσο το χειρότεροΠολύ φιλόσοφο σε κόβω...Για δες όμως που έπεσες έξω, δεν με ψυχολόγησες σωστά.
Υ.Γ. Για τελευταία φορά...η ιστορία είναι πραγματική όσο και αν σας φαίνεται απίστευτο. Τόσο περίεργο είναι δηλαδή?
τελικα τι γινετε με εσενα ρε κουμπαρα?Πολύ φιλόσοφο σε κόβω...Για δες όμως που έπεσες έξω, δεν με ψυχολόγησες σωστά.
Υ.Γ. Για τελευταία φορά...η ιστορία είναι πραγματική όσο και αν σας φαίνεται απίστευτο. Τόσο περίεργο είναι δηλαδή?
Λοιπόν επειδή πολύ τα είπατε να τα πω και εγώ μπας και βγάλουμε καμιά άκρη...τελικα τι γινετε με εσενα ρε κουμπαρα?
λεσβια εισαι,bisexoual η κανενας μαλακας που το παιζει λεσβια μηπως και βρει καμια γκομενα η κανενα πουστρονι που το παιζει γκομενα?
για πες λιγα για το βιογραφικο σου,ενα περιλιπτικο review δωσε μας.
Γιατί σ άρεσε το πάπλωμα? Σαν του Λίλα δεν μοιάζει?εσύ είσαι στη φωτο καυλάκι μ'?
(ακόμα δεν το έχει ρωτήσει κανένας αυτό? )
παντρεμενη-ελευθερη-ζωντοχηρα?Λοιπόν επειδή πολύ τα είπατε να τα πω και εγώ μπας και βγάλουμε καμιά άκρη...
1ον. Είμαι γυναίκα 100% που μου αρέσει να την βρίσκω και με τα 2 φύλα...
2ον. Δεν ψάχνω εδώ για κανέναν και για καμία...εδώ μπήκα απλά για να μιλάω ελεύθερα χωρίς να με λογοκρίνει κανείς για τις επιλογές μου.
Κάτι άλλο θες να μάθεις? Ρώτα ελεύθερα...
Και όμως το έχουνε ρωτήσει και έχω απαντήσει ήδη...εσύ είσαι στη φωτο καυλάκι μ'?
(ακόμα δεν το έχει ρωτήσει κανένας αυτό? )
Σε σχέση...απλά.παντρεμενη-ελευθερη-ζωντοχηρα?
περιοχη-εμφανιση-υψος-βαρος?