Επισκέπτης
Τον άλλον μήνα χειροτονούμαι!!Αμα η Ριτα ειναι γυναικα τοτε ο παπαζολ ειναι αρχιεπισκοπος
Τον άλλον μήνα χειροτονούμαι!!Αμα η Ριτα ειναι γυναικα τοτε ο παπαζολ ειναι αρχιεπισκοπος
εσυ και να το δεις σαμπως και θα το καταλαβεις?Εκτός αν δεν τους φαίνεται...
Τον άλλον μήνα χειροτονούμαι!!
Τον άλλον μήνα χειροτονούμαι!!
η ναταλι δεν χεζει τυπετυπε αυτοι νομιζουνε οτι το ναταλακι και οι φαφουτες ειναι το ιδιο...
σταμ, στη σχεση σου με τον Παπαζολη, ποιος κανει τη γκομενα?
Ο γείτονας!!!σταμ, στη σχεση σου με τον Παπαζολη, ποιος κανει τη γκομενα?
ε δεν ειναι τυπε? τετοιο ταλεντο και ομορφια μαζι?ειναι θαυμα της φυσης
Υπάρχει γκομενα και κανουμε τριοσταμ, στη σχεση σου με τον Παπαζολη, ποιος κανει τη γκομενα?
δεν ειπα κατι τετοιο.μερεντα υπαρχει παντου ειπα.δυστυχως για σενα και τον αρκανς, τα καλα μουνια δεν ειναι βρωμιαρες...
τι να φαινετε ρε μαλακα?Εκτός αν δεν τους φαίνεται...
ελλεηνιδα ητανε?δεν ειπα κατι τετοιο.μερεντα υπαρχει παντου ειπα.
τι να φαινετε ρε μαλακα?
εχω βγει με γκομενα που ειναι μουναρα,και απο ντυσιμο πανακριβο,και οι μασχαλες τις μυριζαν σαν να ηταν ασβος.
γαμησα αν ειναι και μουναρα και αρχιδια,ενα ποτο και την πηγα στο σπιτι τις και την ξεφορτωσα.
η καθαριοτητα ειναι καθαριοτητα ρε,εγω ρε μαλακα δινω λεφτα για να ειναι το αυτοκινητο ειναι γυαλι,οταν ειναι για φορτωμα η δουλεια,και αυτη η πατσαβουρα δεν κανει ενα μπανιο.
μην μπερδευεις ρε τωρα την πουτσα με την βουρτσα.ελλεηνιδα ητανε?
χεζουνε, αλλα μετα πλενονται τυπε!μην μπερδευεις ρε τωρα την πουτσα με την βουρτσα.
ελληνιδα ητανε.
η ρωσσιδες δεν χεζουν δηλαδη?
Και τα ψαρια εχουν την χαρη τους...Εμενα είναι ενα αλλο οσες φορες εχω πάει να κάνω γλειφωμουνι σε ομορφες εχω πεταχτει 10 μετρα μακρια! Καλυτερα μηριζουν τα ψάρια στην λαικη,
Εντάξει ρε αλλα είναι αντιαισθητικο δηλαδη η αλλη να είναι ομορφη και να ψοφάει ανθρωπος με αυτο το πραμα εκει κάτω....Και τα ψαρια εχουν την χαρη τους...
ακους παπαζολη? για σενα τα λεειΕντάξει ρε αλλα είναι αντιαισθητικο δηλαδη η αλλη να είναι ομορφη και να ψοφάει ανθρωπος με αυτο το πραμα εκει κάτω....