Νέα

Μια ''χαζή'' ερώτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Naruto
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Naruto

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
20
Like
1.648
Πόντοι
3.057
Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση ,πιο πολύ απο απειρία.
Ασχολούμαι σχετικά αρκετό καιρό << για την ηλικία μου>> με το πορνάθλημα και είχα παρατηρήσει κάτι εδώ και αρκετό καιρό χωρίς να του έχω δώσει σημασία.Συναντώ δυσκολία ολοκλήρωσης όταν είμαι με επαγγελματία κοπέλα.

Εντελώς πρόχειρα...στις δέκα συνευρέσεις μου, οι 3 θα κυλήσουν πολύ ομαλά,οι 2-3 θα ολοκληρωθούν με ένα σχετικό αγχος αν θα προλάβω και τις 4-5 υπόλοιπες φορές δεν θα τελειώσω καθόλου μέχρι να αποφασίσει η κοπέλα ότι τελειώσαμε. Να σημειωθεί δε ότι η δράση μου είναι κατα κύριο λόγο στα σπιτάκια Φυλής/Φωκαίας.
Το ίδιο έχει τύχει και με όσα cg έχω φέρει σπίτι που υποτίθεται είμαι και πιο άνετα.

Από την άλλη μεριά πέρυσι που είχα,ο θεός να την κάνει,κανονική σχέση είχα θέμα υπερβολικά γρήγορης εκσπερμάτισης ακόμα και μετά την δεύτερη φορά την ημέρα.

Κατανοώ ότι είναι καθαρά ψυχολογικό θέμα,απλά το έθεσα μήπως και έχει τύχει και σε κανένα άλλο.

lakis mamoulakis

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Οκτ 2012
Κριτικές
29
Like
2.097
Πόντοι
1.796
Παικτη εμενα μου εχει τυχει μια φορα να μην μου σηκωνεται με cg και οχι επειδη ημουν κουρασμενος η κατι, απλα επειδη ειχα αγχωθει. Δεν ξερω γιατι ειχα αγχωθει αφου δεν ηταν η πρωτη φορα. Επισης να μην τελειωνω μου εχει τυχει 1-2 φορες.

Το τελευταιο που λες τυγχανει αλλα φανταζομαι στο ποσοστο που τυγχανει σε ολους τους αντρες και οχι οπως λες εσυ συνεχεια..

Πιστευω οτι ειναι ψυχολογικο και αν το σκεφτεσαι την ωρα που σπρωχνεις θα χειροτερευει κατα την γνωμη μου.

Αν δεν δεις βελτιωση δες ειδικο, δεν ειναι ντροπη!

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
εδώ δεν δέχονται χαζές ερωτήσεις τύπε ... δεν το ήξερες πριν κάνεις εγγραφή ??  :jerking:

OP
OP
Naruto

Naruto

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
20
Like
1.648
Πόντοι
3.057
Παικτη εμενα μου εχει τυχει μια φορα να μην μου σηκωνεται με cg και οχι επειδη ημουν κουρασμενος η κατι, απλα επειδη ειχα αγχωθει. Δεν ξερω γιατι ειχα αγχωθει αφου δεν ηταν η πρωτη φορα. Επισης να μην τελειωνω μου εχει τυχει 1-2 φορες.

Το τελευταιο που λες τυγχανει αλλα φανταζομαι στο ποσοστο που τυγχανει σε ολους τους αντρες και οχι οπως λες εσυ συνεχεια..

Πιστευω οτι ειναι ψυχολογικο και αν το σκεφτεσαι την ωρα που σπρωχνεις θα χειροτερευει κατα την γνωμη μου.

Αν δεν δεις βελτιωση δες ειδικο, δεν ειναι ντροπη!

Τώρα τελευταία το σκέφτομαι όλο και πιο έντονα κατα τη διάρκεια και καταλήγω σε ένα αδικαιολόγητο άγχος όπως προείπες.Θα το κοιτάξω για κανα μήνα ακόμα και θα δείξει.
Ευχαριστώ πάντως.

OP
OP
Naruto

Naruto

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
20
Like
1.648
Πόντοι
3.057

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Τώρα τελευταία το σκέφτομαι όλο και πιο έντονα κατα τη διάρκεια και καταλήγω σε ένα αδικαιολόγητο άγχος όπως προείπες.Θα το κοιτάξω για κανα μήνα ακόμα και θα δείξει.
Ευχαριστώ πάντως.

μην έχεις άγχος ρε, δεν χρειάζεται ... τωρα αν δεν έχεις όρεξη για δράση, απλά μην έχεις άγχος και μην το σκέφτεσαι ... καθόλου άγχος, χαλαρά και όλα θα έρθουν !!  ;)  :cum:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Ναι το κατάλαβα.Και εγώ το σκεφτόμουν όταν το έγραφα,λέω θα με κράξει το άπαν σύμπαν.
Τιs περισσοτερεs η μαλλον ολεs τιs φορεs αυτο εχει να κανει με την ψυχολογια.....Γενικα πιο χαλαροs να εισαι και ολα θα πανε καλα

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Φιλαράκο οι 6 στους 10 άντρες έχουν το αντίστροφο πρόβλημα από αυτό που περιγρσφεις. Δηλαδή πρόωρη εκσπερμάτιση,τον εφιάλτη των νορμάλ γυναικών και το όνειρο όλων των πουτανών.Αρα μη σε παίρνει από κάτω. Προσπάθησε ήρεμα να θυμηθείς τις συγκεκριμμένες φορές που σου συνέβει τι είχε προηγηθεί τόσο ψυχολογοκά όσο κσι σωματικά. Ισως μπορέσεις να εντοπίσεις κάτι συγκεκριμένο που στο προκσλεί.
Επίσης προσπσθησε νσ μη το σκέφτεσαι καθόλου πάνω στη φάση.

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.125
Πόντοι
216
αγχος φιλε...αγχος λογω της περιορισμενης ωρας που εχεις μαζι της...

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.286
Πόντοι
3.656
Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση ,πιο πολύ απο απειρία.
Ασχολούμαι σχετικά αρκετό καιρό << για την ηλικία μου>> με το πορνάθλημα και είχα παρατηρήσει κάτι εδώ και αρκετό καιρό χωρίς να του έχω δώσει σημασία.Συναντώ δυσκολία ολοκλήρωσης όταν είμαι με επαγγελματία κοπέλα.

Εντελώς πρόχειρα...στις δέκα συνευρέσεις μου, οι 3 θα κυλήσουν πολύ ομαλά,οι 2-3 θα ολοκληρωθούν με ένα σχετικό αγχος αν θα προλάβω και τις 4-5 υπόλοιπες φορές δεν θα τελειώσω καθόλου μέχρι να αποφασίσει η κοπέλα ότι τελειώσαμε. Να σημειωθεί δε ότι η δράση μου είναι κατα κύριο λόγο στα σπιτάκια Φυλής/Φωκαίας.
Το ίδιο έχει τύχει και με όσα cg έχω φέρει σπίτι που υποτίθεται είμαι και πιο άνετα.

Από την άλλη μεριά πέρυσι που είχα,ο θεός να την κάνει,κανονική σχέση είχα θέμα υπερβολικά γρήγορης εκσπερμάτισης ακόμα και μετά την δεύτερη φορά την ημέρα.

Κατανοώ ότι είναι καθαρά ψυχολογικό θέμα,απλά το έθεσα μήπως και έχει τύχει και σε κανένα άλλο.

Δεν υπάρχουν χαζές ερωτήσεις, υπάρχουν χαζές απαντήσεις. Το άγχος εκδηλώνεται με δυο τρόπους. Είτε έχεις πρόβλημα πρόωρης εκσπερμάτισης, είτε δεν μπορείς να τελειώσεις. Αφού μπορείς να τελειώσεις στα μπουρδέλα του 10λεπτου, μπράβο σου, εγώ ποτέ δεν μπόρεσα, όχι μόνο λόγω του χρόνου, αλλά γιατί αν σκεφτώ ότι όπου να'ναι θα χτυπήσουν την πόρτα, πέταξε το πουλάκι. Όταν πρωτοέφερα βίζιτες στο σπίτι, δεν μπορούσα να τελειώσω. Για το πρόβλημά μου πήγα στο Αιγινήτειο και ο Ψυχίατρος μου είπε ότι το αντίθετο θα ήταν παράξενο και ότι δεν έχω πρόβλημα. Το ξεπέρασα με τον εξής τρόπο, άφησα να περάσει λίγος καιρός, ξεκουράστηκα ολόκληρο το Σαββατοκύριακο, διασκέδασα, δεν ήπια, ψώνισα την πιο μπάνικια καλντεριμιτζού, την πήγα στο σπίτι μου έχοντας συμφωνήσει ότι θα κάτσει μια ώρα και άρχισα τη σταδιοδρομία μου. Δεν ξανάχα πρόβλημα. Ελπίζω να βοήθησα.

sardanapal0s

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Μου έχει συμβεί πολλες φορές ιδιαίτερα με κοπέλες που είναι τελείως αμέτοχες ή με κάνουν να νιώθω άβολα (τελαίως ψεύτικες, δεν σε αφήνουν να τις ακουμπήσεις τα βυζιά ή το μουνί κ.λ.π.). Για μένα υπάρχουν δυο λύσεις ή σκεφτεσαι κάτι που σε καβλώνει πολύ π.χ. οτι γαμάς την μουνάρα γειτόνισα σου που ήρθε να σου ζητήσει ζάχαρη και μόλις είχε βγει από το μπάνιο και φοράει μόνο το στριγκάκι της!!! ή αν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό φεύγεις και πας σπιτι και παιζεις μια μαλακία με την ησυχία σου να σου περάσει...

OP
OP
Naruto

Naruto

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
20
Like
1.648
Πόντοι
3.057
Σας ευχαριστώ όλους,θα το παλέψω για πιο χαλαρά.
Όχι τίποτα άλλο,πάνε και πεταμένα τα λεφτά και το κυριότερο μη μου μείνει κανα ψυχολογικό και τρέχω.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.427
Πόντοι
4.006
αγχος φιλε...αγχος λογω της περιορισμενης ωρας που εχεις μαζι της...
Θα πω τυπε μου το εξης....Αγχος λογο του περιορισμενου χρονου με της πουτανες....και αργουμε.....αγχος με μια νορμαλ κοπελα..επηδη εχουμε αφθονο χρονο να γαμησουμε και ετσι χυνουμ ε στο ποι κε φι  :grin: Ειναι πολυ απλο το ειχα κια εγω και το ελυσα μονος μου......Το μυστηκο ειναι να νιωσης το αντισροφο συναισθημα,.......Εγω πλεον οταν γαμαο σε μπουρδελο λεω....εχω παρα πολυ χρονο μα παρα πολυ...σαν ναμε σπιτι μου....και ετσι το απολαμβανο με την κοπελα..... και οταν ειμαι με μια νορμαλ.....ενεργοποιο το συναισθημα βιασινης...και ετσι γαμαο πανο απο μια ωρα......ειναι απλο .......Εξαιρουνται οι περιπτοσης φολας.....με πουτανες ενοω....Αλλα το ναχεις ενα μπιμπελο διπλα σου σε οικο ανοχης να σου ξηγιεται τελεια και να μην μπορεις ειναι μαρτυριο...Λοιπον εγω το ελυσα ε αυτον τον τροπο.....ελπιζο να βοηθησα  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom