Νέα

Μεταρρύθμιση στα Πανεπιστήμιια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 40DDD
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Σε εννοώ.
Προσφορά=εξειδίκευση-τρώω το φαγάκι μου αγαπάω το κελί μου..
Άστο ρε ΦΠ, μην το κουράζεις..

και = συνδέω την παραγωγή επιστημόνων με την προσφορά θέσεων στην αγορά εργασίας ώστε να μην παράγω ανέργους αβέρτα.

Πάει να πει: Τίγκαρα σε οδοντιάτρους; Κλείνω τη σχολή (δεν δέχομαι πρωτοετείς) για καμμια 5ετία, να βγουν στη σύνταξη οι παλιοί ώστε να ξεμπλοκάρει το σύστημα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
και = συνδέω την παραγωγή επιστημόνων με την προσφορά θέσεων στην αγορά εργασίας ώστε να μην παράγω ανέργους αβέρτα.

Πάει να πει: Τίγκαρα σε οδοντιάτρους; Κλείενω τη σχολή (δεν δέχομαι πρωτοετείς) για καμμια 5ετία, να βγουν στη σύνταξη οι παλιοί ώστε να ξεμπλοκάρει το σύστημα.
Επ!!!!!!!!
Τι σημαινει "τιγκαρα"?
Ελευθερη οικονομια δεν εχουμε? Ανοικτο επαγγελμα δεν εχουμε?
Εγω θεωρω οτι θα γινω ο καλυτερος οδοντιατρος του κοσμου και θελω να παρω πτυχιο και να δουλεψω.
Δεν καταλαβα. Θα μπω στο επαγγελμα νεος, θα παρακαμψω τους παλιους και θα ειμαι ο καλυτερος με την περισσοτερη δουλεια.
Επετηριδα θα βαλουμε παντου?
Μεγαλο φαουλ εκανες τωρα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Εγω δηλαδη δεν επρεπε να γινω δικηγορος επειδη υπαρχαν πολλοι δικηγοροι? Ε και? Ανταγωνισμος δεν υπαρχει?
Ανταγωνιζομαι και με ανταγωνιζονται.
Και αν ειμαι καλος θα ξεπερασω και τους παλιους.
Κεκτημενα τετοιου ειδους δεν υπαρχουν. Ειδικα σε μια ελευθερη αγορα.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Σου το έχω ξαναπει.

You are gravely mistaken about Deree...

Όπως και να έχει όμως η επιστήμη και η προσπάθεια που καταβάλει κανείς είναι κάτι πολύ προσωπικό. Όσο σοβαρά το πάρεις τόσο περισσότερο θα προκόψεις. Είτε στο Deree που λες, είτε στο κρατικό ακαδημαϊκό χώρο.

Αρκεί να μπορείς να κάνεις μάθημα και να μην έχεις αδιάφορο καθηγητή και μπουρδέλο οργάνωση. Αρκεί να ξέρεις από τον ΟΚΤΩΒΡΙΟ ότι στις 15 Απριλίου (πχ) κλείνουμε για Πασχα και ξαναρχίσουμε μαθήματα την τάδε του μηνός.

Αρκεί να μπορούν οι υπολογιστές να είναι στη θέση τους, still in one piece και η βιβλιοθήκη άθικτη και με ό, τι τελευταίο journal έχει κυκλοφορήσει για την επιστήμη σου να είναι διαθέσιμο και όχι χαρτοπόλεμος.

Αρκεί...

Αρκεί...

Αρκεί...

Επισκέπτης
Επ!!!!!!!!
Τι σημαινει "τιγκαρα"?
Ελευθερη οικονομια δεν εχουμε? Ανοικτο επαγγελμα δεν εχουμε?
Εγω θεωρω οτι θα γινω ο καλυτερος οδοντιατρος του κοσμου και θελω να παρω πτυχιο και να δουλεψω.
Δεν καταλαβα. Θα μπω στο επαγγελμα νεος, θα παρακαμψω τους παλιους και θα ειμαι ο καλυτερος με την περισσοτερη δουλεια.
Επετηριδα θα βαλουμε παντου?
Μεγαλο φαουλ εκανες τωρα.
Κάπως πρέπει να εξασφαλίζονται όλοι ρε κομμουνί όμως,δεν γίνεται να είναι όλοι σε αυτόν τον κόσμο άριστοι,οκ ο καλύτερος να πάει πιο μπροστά,όχι όμως ο χειρότερος να ψοφήσει....

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Σε εννοώ.
Προσφορά=εξειδίκευση-τρώω το φαγάκι μου αγαπάω το κελί μου..
Άστο ρε ΦΠ, μην το κουράζεις..

Αγαπητε ΝΑΤΣΟ,

Μεχρι τωρα ζουσαμε στο θεατρο του παραλογου ο συμμαχος σας ο Νικολας της Χρυσης Αυγης κανοντας καποιες ηλιθιες πραξεις σε επιπεδο συμβολισμων (πχ ναζιστικος χαιρετισμος) αντι να συμπερηφερεται σαν εθνικιστης και να προωθει την ιδεολογια μας... ταυτιζε με αυτους τους χαιρετισμους τον εθνικισμο με το ναζισμο (γινομενος επικοινωνιακος σακος του μποξ για την αριστερα) και εδινε λαβες σε ουδετερους πολιτες αλλα και σε δεξιους να μην ταυτιζονται με τον εθνικισμο...και πως να ταυτιστουν οταν οι γονεις τους ειχαν νεκρους απο τους γερμανους...?

Αυτο που εκανε χτες το ΠΑ.ΣΟ.Κ ηταν να παραδωσει το πολιτικο κεφαλι του ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ στον Καρατζαφερη.... ΟΛΟς Ο ΚΟΣΜΟΣ ειδε χτες ποιος εσυρε τα μεγαλα κομματα στη αρση του ασυλου... ΠΩς ΘΑ σταθει πλεον ο Μιχαλολιακος στον πατριωτικο χωρο σαν αποτυχημενος?

Το εγκλημα του ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ειναι οτι κανει φασαρια αλλα απο αποτελεσμα τιποτα... τι θα πει πλεον στους δικους του οπαδους εναντιον μας οταν εμεις διαλυσαμε το ΑΒΑΤΟ?

ΕΓΩ να σου πω την αληθεια ευχομαι να κανει καμια μαλακια για να τον χρεωσουμε την σταμπα του τσιρακιου της αριστερας...θα του λεμε

-ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ...τωρα που κερδισαμε πας και κανεις επισοδεια για να δωσεις αλλοθι στα γκρουπουσκουλα? Γιατι δεν ακολουθεις τον δικο μας δρομο της ηρεμια για να τους αποτελειωσουμε? Γιατι δεν το παιζεις συνετος...και να τους αφησεις να ξεκινησουν αυτοι φασαρια....για να τους συλλαβει η αστυνομια? (μιας και πλεον χωρις να ερωτηθουν οι πρυτανικες αρχες παρεμβαινει η αστυνομια) εισαι τσατσος της αριστερας?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Κάπως πρέπει να εξασφαλίζονται όλοι ρε κομμουνί όμως,δεν γίνεται να είναι όλοι σε αυτόν τον κόσμο άριστοι,οκ ο καλύτερος να πάει πιο μπροστά,όχι όμως ο χειρότερος να ψοφήσει....
Στον χειροτερο θα δωσεις τοσες ευκαιριες, οσες δεν θα εμποδιζουν τον καλυτερο να γινει πρωτος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Συμφωνώ,έλα όμως που δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα κ πάει: ''ο θανατός σου η ζωή μου''....
Μονο μεταξυ μετριων ισχυει αυτο μικρε. Να το θυμασαι.

Υ.Γ. Ερωτα εισαι εδω? Διαβαζεις?

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Εγω δηλαδη δεν επρεπε να γινω δικηγορος επειδη υπαρχαν πολλοι δικηγοροι? Ε και? Ανταγωνισμος δεν υπαρχει?
Ανταγωνιζομαι και με ανταγωνιζονται.
Και αν ειμαι καλος θα ξεπερασω και τους παλιους.
Κεκτημενα τετοιου ειδους δεν υπαρχουν. Ειδικα σε μια ελευθερη αγορα.

Δεν μιλάω για κεκτημένα. Μιλάω για προσφορά και ζήτηση και για κεντρική κατεύθυνση του εργατικού δυναμικού της χώρας όπου υπάρχει ανάγκη. Μην παράγεις συνεχώς νομικούς ενώ δεν μπορούν να ζήσουν όλοι.

Και μην αρχίσουμε τα περί ανταγωνισμού με τις ταρίφες και τις ελάχιστες τιμές...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom