Σε εννοώ.
Προσφορά=εξειδίκευση-τρώω το φαγάκι μου αγαπάω το κελί μου..
Άστο ρε ΦΠ, μην το κουράζεις..
Αγαπητε ΝΑΤΣΟ,
Μεχρι τωρα ζουσαμε στο θεατρο του παραλογου ο συμμαχος σας ο Νικολας της Χρυσης Αυγης κανοντας καποιες ηλιθιες πραξεις σε επιπεδο συμβολισμων (πχ ναζιστικος χαιρετισμος) αντι να συμπερηφερεται σαν εθνικιστης και να προωθει την ιδεολογια μας... ταυτιζε με αυτους τους χαιρετισμους τον εθνικισμο με το ναζισμο (γινομενος επικοινωνιακος σακος του μποξ για την αριστερα) και εδινε λαβες σε ουδετερους πολιτες αλλα και σε δεξιους να μην ταυτιζονται με τον εθνικισμο...και πως να ταυτιστουν οταν οι γονεις τους ειχαν νεκρους απο τους γερμανους...?
Αυτο που εκανε χτες το ΠΑ.ΣΟ.Κ ηταν να παραδωσει το πολιτικο κεφαλι του ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ στον Καρατζαφερη.... ΟΛΟς Ο ΚΟΣΜΟΣ ειδε χτες ποιος εσυρε τα μεγαλα κομματα στη αρση του ασυλου... ΠΩς ΘΑ σταθει πλεον ο Μιχαλολιακος στον πατριωτικο χωρο σαν αποτυχημενος?
Το εγκλημα του ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ειναι οτι κανει φασαρια αλλα απο αποτελεσμα τιποτα... τι θα πει πλεον στους δικους του οπαδους εναντιον μας οταν εμεις διαλυσαμε το ΑΒΑΤΟ?
ΕΓΩ να σου πω την αληθεια ευχομαι να κανει καμια μαλακια για να τον χρεωσουμε την σταμπα του τσιρακιου της αριστερας...θα του λεμε
-ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ...τωρα που κερδισαμε πας και κανεις επισοδεια για να δωσεις αλλοθι στα γκρουπουσκουλα? Γιατι δεν ακολουθεις τον δικο μας δρομο της ηρεμια για να τους αποτελειωσουμε? Γιατι δεν το παιζεις συνετος...και να τους αφησεις να ξεκινησουν αυτοι φασαρια....για να τους συλλαβει η αστυνομια? (μιας και πλεον χωρις να ερωτηθουν οι πρυτανικες αρχες παρεμβαινει η αστυνομια) εισαι τσατσος της αριστερας?