Νέα

Μεταρρύθμιση στα Πανεπιστήμιια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 40DDD
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Τώρα που άσυλο τέλος,
τα πουτάνων παιδιά
που διαβιούν σε εργαστήρια του ΕΜΠ
από τη δεκαετία του '80
όταν ο Σιδερένιος (σκατά στον τάφο του) θέσπισε το άσυλο,
θα τα πετάξει κανείς έξω ;;;;;

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66

Το βίντεο είναι από το τέλος της σημερινής (Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011) εκπομπής του Άδωνι Γεωργιάδη στο κανάλι "Blue-Sky". Ο Γραμματεύς και βουλευτής του Λάος δηλώνει στην κάμερα πως τώρα που πέρασε στην Βουλή ο Νόμος για την Κατάργηση του Ασύλου στα Πανεπιστήμια, θα μπουκάρει στο Πολυτεχνείο, θα βρεί από πού εκπέμπτει η Ιστοσελίδα των Αναρχοαριστερών "Indymedia" και θα την ξηλώσει!..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006

Το βίντεο είναι από το τέλος της σημερινής (Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011) εκπομπής του Άδωνι Γεωργιάδη στο κανάλι "Blue-Sky". Ο Γραμματεύς και βουλευτής του Λάος δηλώνει στην κάμερα πως τώρα που πέρασε στην Βουλή ο Νόμος για την Κατάργηση του Ασύλου στα Πανεπιστήμια, θα μπουκάρει στο Πολυτεχνείο, θα βρεί από πού εκπέμπτει η Ιστοσελίδα των Αναρχοαριστερών "Indymedia" και θα την ξηλώσει!..
Καλα, κοψτε κατι ρε παιδια...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Εχμ...για ποιο ποινικο αδικημα θα μπουν να ξηλωσουν το Indymedia?
Ποια ειναι η κατηγορια?

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Ποια ειναι η κατηγορια?

Φάγαν το μπιφτέκι του Άδωνη.
Το σίχαμα νομίζει ότι μπορεί να χειραγωγήσει το διαδίκτυο. Το μισό web γελάει με τις μαλακίες του και το άλλο μισό τον βρίζει γιατί είναι χουντόδουλος, το indymedia τον χάλασε τον φασίστα.
Λες και δεν υπάρχουν αλλού servers στον κόσμο να host-άρουν to site, ή τα ανά τον κόσμο indymedia (όχι δεν είναι ελληνική πρωτοτυπία) τρέχουν σε πανεπιστήμια που υπάρχει ο θεσμός του ασύλου.

Επισκέπτης
Ποια ειναι η κατηγορια?

Το ότι στοχοποιεί αστυνομικούς για πολίτες για να δολοφονηθούν αρκεί;;;
Το ότι δίνει οδηγίες και νομικές συμβουλές σε επίδοξους εμπρηστές , δολοφόνους , ληστές κτλ αρκεί;;;
Το ότι κολακεύει εγκλήματα και υβρίζει θύματα εγκληματικών ενεργειών αρκεί;;;

Έχεις διαβάσει σε βάθος ποτέ αυτό το μπορδέλο το athens.indymedia ;;;

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Το ότι στοχοποιεί αστυνομικούς για πολίτες για να δολοφονηθούν αρκεί;;;
Το ότι δίνει οδηγίες και νομικές συμβουλές σε επίδοξους εμπρηστές , δολοφόνους , ληστές κτλ αρκεί;;;
Το ότι κολακεύει εγκλήματα και υβρίζει θύματα εγκληματικών ενεργειών αρκεί;;;

Έχεις διαβάσει σε βάθος ποτέ αυτό το μπορδέλο το athens.indymedia ;;;

Έλα ρε παιδιά και εδώ υπάρχουν μέλη που απειλούν άλλα μέλη με ροχάλες, σφαλιάρες, κονσερβοκουτιάσματα, κρεμάλες. Μελη που προσπαθούν να κλείσουν ραντεβού για ξύλο. Συγκεκριμένα επανειλημμένως το έχει κάνει ο supermouse. Κι εσύ έχεις βγει με φωτογραφίες από κουμπούρια απειλώντας ότι θα βγεις έξω με αυτά και θα καθαρίσεις κόσμο κτλ.

Τί πάει να πει αυτό; Θα μας κλείσουν το bou;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Κι εσύ έχεις βγει με φωτογραφίες από κουμπούρια απειλώντας ότι θα βγεις έξω με αυτά και θα καθαρίσεις κόσμο κτλ.

Τί πάει να πει αυτό; Θα μας κλείσουν το bou;
τυπε δεν εχει μιλησει για ατομα του μπου
για καθικια του δρομου εχει μιλησει ο λακης

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
τυπε δεν εχει μιλησει για ατομα του μπου
για καθικια του δρομου εχει μιλησει ο λακης

Ε, και; Απειλή κατά ανθρώπινης ζωής η μία, απειλή κατά ανθρώπινης ζωής η άλλη.

Τί πάει να πει; Επειδή είναι κάποιος καθήκι τον καθαρίζουμε ή απειλούμε μέσω ιντερνετ ότι θα το κάνουμε; Όχι με τη δική μου λογική...

Σόρρυ κιόλας

Και σε τελική είναι ψευδοτσαμπουκάδες αυτά.

Εγώ το έχω γράψει και το ξαναγράφω. Όποιος με απειλεί (που έχει γίνει αυτό), ΜΟΝΟΣ. ΆΟΠΛΟΣ και ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΜΕΝΑ...

Sibelius

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Από τη στήλη του Στέφανου Κασιμάτη χθες:

Οι οβίδες και ο Οβίδιος

Στη συζήτηση του νόμου-πλαισίου για τα πανεπιστήμια, ο Αρης Σπηλιωτόπουλος είπε κάποια στιγμή, απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, ότι δεν μπορεί να παρακολουθήσει πλέον τις «οβιδιακές μεταμορφώσεις» του. Ο πρόεδρος είναι γνωστό ότι δεν αφήνει ποτέ τίποτε να πέσει κάτω και, επίσης, ότι λατρεύει τα λογοπαίγνια, όσο και ο Σαίξπηρ, για το ύφος του οποίου ο Σάμιουελ Τζόνσον είχε πει ότι «η αγάπη του για τα λογοπαίγνια ήταν η μοιραία Κλεοπάτρα του, για χάρη της οποίας όχι μόνο θα έχανε το βασίλειό του, αλλά θα ήταν και ευτυχής που το έχασε». Παρομοίως και ο πρόεδρος! Ως ικανός κλασικιστής, μόλις άκουσε να του προσάπτουν το επίθετο «οβιδιακός», έκανε τις απαραίτητες «νοηματικές διαδρομές» (αγαπημένη έκφραση του προέδρου, ο οποίος συγχέει εννοιολογικά τις λέξεις «νόηση» και «νόημα»...), κατέληξε ότι το «οβίδιο» πρέπει να είναι, ας πούμε, υποκοριστικό της οβίδας και είπε: «Δεν ξέρω για οβίδες, αλλά από βλήματα εδώ μέσα άλλο τίποτα». Εξοχο δείγμα αυτοσαρκασμού, έστω και αν δεν ήταν αυτή η πρόθεση του προέδρου...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Από τη στήλη του Στέφανου Κασιμάτη χθες:

Οι οβίδες και ο Οβίδιος

Στη συζήτηση του νόμου-πλαισίου για τα πανεπιστήμια, ο Αρης Σπηλιωτόπουλος είπε κάποια στιγμή, απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, ότι δεν μπορεί να παρακολουθήσει πλέον τις «οβιδιακές μεταμορφώσεις» του. Ο πρόεδρος είναι γνωστό ότι δεν αφήνει ποτέ τίποτε να πέσει κάτω και, επίσης, ότι λατρεύει τα λογοπαίγνια, όσο και ο Σαίξπηρ, για το ύφος του οποίου ο Σάμιουελ Τζόνσον είχε πει ότι «η αγάπη του για τα λογοπαίγνια ήταν η μοιραία Κλεοπάτρα του, για χάρη της οποίας όχι μόνο θα έχανε το βασίλειό του, αλλά θα ήταν και ευτυχής που το έχασε». Παρομοίως και ο πρόεδρος! Ως ικανός κλασικιστής, μόλις άκουσε να του προσάπτουν το επίθετο «οβιδιακός», έκανε τις απαραίτητες «νοηματικές διαδρομές» (αγαπημένη έκφραση του προέδρου, ο οποίος συγχέει εννοιολογικά τις λέξεις «νόηση» και «νόημα»...), κατέληξε ότι το «οβίδιο» πρέπει να είναι, ας πούμε, υποκοριστικό της οβίδας και είπε: «Δεν ξέρω για οβίδες, αλλά από βλήματα εδώ μέσα άλλο τίποτα». Εξοχο δείγμα αυτοσαρκασμού, έστω και αν δεν ήταν αυτή η πρόθεση του προέδρου...

Ο Πρόεδρος δεν έκανε νοητική διαδρομή. Απλά έκανε νοητικό άλμα.

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Και μάλιστα Βλήματα παλαιά...

Επισκέπτης
Έλα ρε παιδιά και εδώ υπάρχουν μέλη που απειλούν άλλα μέλη με ροχάλες, σφαλιάρες, κονσερβοκουτιάσματα, κρεμάλες. Μελη που προσπαθούν να κλείσουν ραντεβού για ξύλο. Συγκεκριμένα επανειλημμένως το έχει κάνει ο supermouse.
"Tο καλυτερο επιχειρημα για ενα φασιστα ειναι ενα τουβλο στο κεφαλι"-Μπ.Μπρεχτ.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
"Tο καλυτερο επιχειρημα για ενα φασιστα ειναι ενα τουβλο στο κεφαλι"-Μπ.Μπρεχτ.

Εγώ σου το έχω ξαναπει. Δεν θα τρως από όλους άκυρο για τα ραντεβού που κλείνεις. Κάποιος θα έλθει. Και εάν δεν πας από τον πρώτο που θα έλθει θα πας από το δεύτερο, από τον τρίτο.

Ο δρόμος με τα τούβλα που διαλέγεις οδηγεί στο πουθενά.

Τροποποίηση: Χώρια που εκνευρίζεσαι με λάθος λόγους...

Επισκέπτης
Εγώ σου το έχω ξαναπει. Δεν θα τρως από όλους άκυρο για τα ραντεβού που κλείνεις. Κάποιος θα έλθει. Και εάν δεν πας από τον πρώτο που θα έλθει θα πας από το δεύτερο, από τον τρίτο.
Ας γινει το θελημα του Θεου...
Ο δρόμος με τα τούβλα που διαλέγεις οδηγεί στο πουθενά.
Να εχτιζα κανα σπιτι μηπως καλυτερα?
Τροποποίηση: Χώρια που εκνευρίζεσαι με λάθος λόγους...
Εδω κανεις λαθος.ΔΕΝ εκνευριζομαι.
Και ΔΕΝ εχω απειλησει κανεναν,ο αλεξ κανει λαθος.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ας γινει το θελημα του Θεου...

Που είναι ο Αλλάχ! (μεγάλη η χάρη του)

Να εχτιζα κανα σπιτι μηπως καλυτερα?

Τώρα δεν είναι η ώρα για οποιαδήποτε επενδυτική κίνηση με τέτοια αβεβαιότητα στα μακροοικονομικά της χώρας.

Να περιμένεις. Πάντως γενικώς έχετε έτοιμα χρήματα να χώσετε στο ελληνικό χρηματιστήριο με τέτοιες εξευτελιστικές τιμές που έχει. Χρήματα που δεν χρειάζεστε, έτσι; Είναι σίγουρο ότι κάποτε θα ωφεληθείτε εσείς ή τα παιδιά σας.

Εδω κανεις λαθος.ΔΕΝ εκνευριζομαι.
Και ΔΕΝ εχω απειλησει κανεναν,ο αλεξ κανει λαθος.

Πώς δεν εκνευρίζεσαι; Και μάλιστα με λάθος λόγους. Δεν είπες τίποτε σε αυτόν που έγραψε ότι εκδίδεται η μητέρα σου (τον οποίον δικαίως έπρεπε να φάει το μαύρο σκοτάδι και ιντερνετικά και πραγματικά) αλλά έκλεινες ραντεβού για μπουκέτα στον άλλον που έγραψε ότι θέλει να μυρίσει μπέικον από την Υπατία. Λάθος κάνω;

Και δεν είπε ο άλεξ τίποτε. Συνδεδεμένος ήμουν όταν έγιναν.

Επισκέπτης
Πώς δεν εκνευρίζεσαι; Και μάλιστα με λάθος λόγους. Δεν είπες τίποτε σε αυτόν που έγραψε ότι εκδίδεται η μητέρα σου (τον οποίον δικαίως έπρεπε να φάει το μαύρο σκοτάδι και ιντερνετικά και πραγματικά) αλλά έκλεινες ραντεβού για μπουκέτα στον άλλον που έγραψε ότι θέλει να μυρίσει μπέικον από την Υπατία. Λάθος κάνω;
Τι αλλη αποδειξη θες οτι ΔΕΝ εκνευριζομαι απο το οτι αφηνω τον Πετρακη να βριζει τη"μανα του supermouse"?

Οσο για το με ποιο φασιστοειδες που αμολα τον εμετο του διαδικτυακα θα επιχειρησω συναντηση(για να τα ακουσω και απο κοντα ειχα γραψει,αν θυμασαι)αυτο ειναι δικος μου λογαριασμος και λογος δεν σου πεφτει.

Ασχολησου με αλλα πραματα,γιατι τα προσωπικα τα βαριεμαι κιολας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom