You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μεταρρύθμιση στα Πανεπιστήμιια
- Μέλος που άνοιξε το νήμα 40DDD
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 42K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Θα φερει και τη Μανωλιδου,να μαθει το φοιτηταριατο πως βραζουν τα αυγα.Δεν πιστεύεις δηλαδή ότι θα μιλήσει αποκλειστικά για την επιστήμη του τηλεπλασιέ βιβλίων σε μία διάλεξη στο πανεπιστήμιο όπως πιστεύει ο ΦΠ;;;
ΥΓ το"Ρε ΟΥΡΤ!"παει στον ΦΠ.
Htso
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ενώ τώρα που μαζεύονται τα σιχάματα των κομμάτων είναι καλύτερα ε?? Και που από εκεί μέσα είναι το φυτώριο των νέων πολιτικών...πολλά τα παραδείγματα πολιτικών που ξεκίνησαν την καριέρα τους από τις σχολές και πλέον είναι βουλευτές και ακόμα χρωστάνε μαθήματα...εμμετικές καταστάσεις...Ξέρει το κάθε καλομαθημένο 18 χρονο απο πολτική εκεί μέσα ή μηπως του κάνουν πλύση εγκεφάλου...αι στο διάλο με τα κόμματα σας και τις προοδευτικές σας ιδέες...
Επισκέπτης
Να παει ο Καρατζαφυρερ να τα μαθει τα τσογλανια πως βγαινει το ψωμι,με ιδρωτα.Ενώ τώρα που μαζεύονται τα σιχάματα των κομμάτων είναι καλύτερα ε?? Και που από εκεί μέσα είναι το φυτώριο των νέων πολιτικών...πολλά τα παραδείγματα πολιτικών που ξεκίνησαν την καριέρα τους από τις σχολές και πλέον είναι βουλευτές και ακόμα χρωστάνε μαθήματα...εμμετικές καταστάσεις...Ξέρει το κάθε καλομαθημένο 18 χρονο απο πολτική εκεί μέσα ή μηπως του κάνουν πλύση εγκεφάλου...αι στο διάλο με τα κόμματα σας και τις προοδευτικές σας ιδέες...
http://[URL unfurl="true"]www.palaiobibliopolio.gr/images/palaio/thumbs/201x300_p6534.jpg[/img[/URL]]
Απο γαλατας ξεκινησε ο ανθρωπος και εφτασε ψηλα...Γιατι εργαστηκε...
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Για να λέμε και του στραβού το δίκαιο.. δίχως περιστροφές.. Δε πα να γαμηθούν και τα πανεπιστήμια στην τελική? Τι προσφέρουν δηλαδή στην κοινωνία όπως είναι τώρα? Φέουδα διαφθοράς και ρεμούλας είναι, και παράγουν στην καλύτερη περίπτωση μαζικά άνεργους και στη χειρότερη άεργα κομματόσκυλα που στη συνέχεια μας γαμάνε τη ζωή.
Τα πιο παραγωγικά τμήματα της κοινωνίας είναι εκτός πανεπιστημίου. Όλοι αυτοί ξεζουμίζονται για να συντηρούν ένα τεράστιο παρασιτικό φέουδο.
Άλλο το πανεπιστήμιο ως θεσμός που πρέπει να λειτουργεί σωστά ως τέτοιο δλδ κέντρο προαγωγής έρευνας και επιστήμης. Τώρα μόνο τέτοιο δεν είναι. Στα τσακίδια λοιπόν
Τα πιο παραγωγικά τμήματα της κοινωνίας είναι εκτός πανεπιστημίου. Όλοι αυτοί ξεζουμίζονται για να συντηρούν ένα τεράστιο παρασιτικό φέουδο.
Άλλο το πανεπιστήμιο ως θεσμός που πρέπει να λειτουργεί σωστά ως τέτοιο δλδ κέντρο προαγωγής έρευνας και επιστήμης. Τώρα μόνο τέτοιο δεν είναι. Στα τσακίδια λοιπόν
Heartbreaker83
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2011
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Άλλο το πανεπιστήμιο ως θεσμός που πρέπει να λειτουργεί σωστά ως τέτοιο δλδ κέντρο προαγωγής έρευνας και επιστήμης.
+1
Για να λέμε και του στραβού το δίκαιο.. δίχως περιστροφές.. Δε πα να γαμηθούν και τα πανεπιστήμια στην τελική? Τι προσφέρουν δηλαδή στην κοινωνία όπως είναι τώρα? Φέουδα διαφθοράς και ρεμούλας είναι, και παράγουν στην καλύτερη περίπτωση μαζικά άνεργους και στη χειρότερη άεργα κομματόσκυλα που στη συνέχεια μας γαμάνε τη ζωή.
Το Πανεπιστήμιο και η εκπαίδευση πρέπει να συνδεθούν με την Αγορά. Προς αυτό, το Νομοσχέδιο είναι στη σωστή κατεύθυνση.
Οχι καμία πολιτική ιδέα δεν έχει θέση σε καμία σχολή τέλος!!!
Το πρόβλημα δεν είναι οι πολιτικές ιδέες, αλλά η κομματικοποίηση
Htso
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ποιός ασχολείται με τον Καρατζαφέρη ρε... Καρατζαφέρης=Παπαρήγα... κακοί πολιτικοί και οι δύο...ο ένας Παναθηναικός ο άλλος Ολυμπιακός αλλά και οι δυο χωρίς αποτέλεσμα στο ευρωπαικό ποδόσφαιρο...Αδιαφορώ για αυτούς ! Εχεις δει σε κάποιο ιδιωτική σχολή να λυμάινοται κόμματα ? Τυχαίο δε νομίζω...Να καταργηθεί το άσυλο και όποιος τολμάει να κάνει επισόδια σε αυτούς τους χώρους να μπαίνει η αστυνομία και να του τσακίζει τα κόκαλα έιτε είναι αριστερός έιτε δεξιός είτε αναρχικός είτε φασίστας μπας και βάλει κανείς μυαλό γιατί όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Είμαι εξάρτημα εγώ της μηχανής σας
κι ο γιος μου τ' ανταλλακτικό
θα 'ναι εντάξει μια ζωή στη δούλεψή σας
είναι από άριστο υλικό
Χμμμ. Πολύ ωραίο το άσμα της Βιτάλη. Το έγραψε και το αφιέρωσε στο γιό της όταν γεννήθηκε. Ωραία και η επωδός που μου έγραψες.
Μα... για να προσέξουμε στην τελευταία στροφή:
Μαρία με τα κίτρινα
με βάση τα δεδόμενα
εδώ ο πλανήτης σφάζεται
κι εσύ την είδες γκόμενα
Πάει να πει εδώ ο κόσμος χάνεται και εσύ ασχολείσαι με να έχει δικαίωμα ο Βορίδης να πάει να προσελκύσει ψηφοφόρους στο χώρο που είναι για μάθημα. Μη σώσει και πάει εάν δεν είναι ακαδημαϊκός ή τεχνοκράτης και δεν έχει να προσφέρει στους φοιτητές τίποτε. Με εννοείς, ε; ;)
Πρόσεξε στο 3:15
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Ρε ΟΥΡΤ!
Έχεις κατσαβίδι στο σπίτι;
Πάρε και βίδωσε καλά στο μυαλό σου αυτό που θα διαβάσεις.
Επειδή δεν έχεις περάσει από αυτό το στάδιο της ζωής (κατά δήλωσή σου) και δεν μπορείς να καταλάβεις κάποια πράγματα.
Ο Ακαδημαϊκός χώρος είναι για μάθηση και ΈΡΕΥΝΑ. Όποιος μπορεί να προσφέρει είναι καλοδεχούμενος. Το εάν ο Γεωργιάδης δεν έχει να προσφέρει τίποτε, ποσώς με ενδιαφέρει. Δεν ξέρω και την επιστήμη του. Εάν έχει κάτι να προσφέρει, ΟΚ. Πιθανώς να μην έχει και τίποτε. Εάν δεν έχει, ας μην προσκληθεί να μιλήσει. Δεν ξέρω εάν ο συγκεκριμένος είναι ακαδημαϊκός.
Το να μου ποστάρεις βινετάκι που ο εν λόγω απειλεί ένα site ενώ εγώ απαντάω σε ερώτηση για το τί δουλειά έχει κάποιος πολιτευτής σε ακαδημαϊκό χώρο και (ΑΠΑΝΤΑΩ "ΚΑΜΜΙΑ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ") είναι δείγμα είτε προπαγάνδας είτε άγνοιας.
Ο χώρος είναι ιερός. Εκεί μέσα παράγεται γνώση, και γίνονται ανακαλύψεις στα εργαστήρια. Έχω περάσει από αυτό το στάδιο. Έχω κάνει έρευνα. ΜΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
Άκου απάντηση ρε πουστη μου. Εγώ λέω οι πολιτευτές εάν πατήσουν μέσα να τσεκάρουν στην είσοδο την κομματική ταυτότητα και να μιλάνε για την επιστήμη τους και ο άλλος ποστάρει την τσιρίδα για το ιντιμήντια. Ήμαρτον ρεεεεεεεεεεεε!
skaska
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Like
- 11
- Πόντοι
- 66
Έχεις κατσαβίδι στο σπίτι;
Πάρε και βίδωσε καλά στο μυαλό σου αυτό που θα διαβάσεις.
Επειδή δεν έχεις περάσει από αυτό το στάδιο της ζωής (κατά δήλωσή σου) και δεν μπορείς να καταλάβεις κάποια πράγματα.
Ο Ακαδημαϊκός χώρος είναι για μάθηση και ΈΡΕΥΝΑ. Όποιος μπορεί να προσφέρει είναι καλοδεχούμενος. Το εάν ο Γεωργιάδης δεν έχει να προσφέρει τίποτε, ποσώς με ενδιαφέρει. Δεν ξέρω και την επιστήμη του. Εάν έχει κάτι να προσφέρει, ΟΚ. Πιθανώς να μην έχει και τίποτε. Εάν δεν έχει, ας μην προσκληθεί να μιλήσει. Δεν ξέρω εάν ο συγκεκριμένος είναι ακαδημαϊκός.
Το να μου ποστάρεις βινετάκι που ο εν λόγω απειλεί ένα site ενώ εγώ απαντάω σε ερώτηση για το τί δουλειά έχει κάποιος πολιτευτής σε ακαδημαϊκό χώρο και (ΑΠΑΝΤΑΩ "ΚΑΜΜΙΑ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ") είναι δείγμα είτε προπαγάνδας είτε άγνοιας.
Ο χώρος είναι ιερός. Εκεί μέσα παράγεται γνώση, και γίνονται ανακαλύψεις στα εργαστήρια. Έχω περάσει από αυτό το στάδιο. Έχω κάνει έρευνα. ΜΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
Άκου απάντηση ρε πουστη μου. Εγώ λέω οι πολιτευτές εάν πατήσουν μέσα να τσεκάρουν στην είσοδο την κομματική ταυτότητα και να μιλάνε για την επιστήμη τους και ο άλλος ποστάρει την τσιρίδα για το ιντιμήντια. Ήμαρτον ρεεεεεεεεεεεε!
Διάλεξη στο Deree...
Επισκέπτης
Για ποια επιστημη θα μιλησει ο Αδωνις ρε ΒΛΑΜΜΕΝΟ?Άκου απάντηση ρε πουστη μου. Εγώ λέω οι πολιτευτές εάν πατήσουν μέσα να τσεκάρουν στην είσοδο την κομματική ταυτότητα και να μιλάνε για την επιστήμη τους και ο άλλος ποστάρει την τσιρίδα για το ιντιμήντια. Ήμαρτον ρεεεεεεεεεεεε!
petroskonstantinou17
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2010
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Δεν είναι μόνο του ράφη κ ο ΦΠ περνάει άνετα για καμιά παρτίδα τάβλι...
petroskonstantinou17
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2010
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Για ποια επιστημη θα μιλησει ο Αδωνις ρε ΒΛΑΜΜΕΝΟ?
Eαν θες παρε τον Αδωνι τηλ να σου πει που εχει Master...εαν δεν "ξερεις"...
skaska
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Like
- 11
- Πόντοι
- 66
Eαν θες παρε τον Αδωνι τηλ να σου πει που εχει Master...εαν δεν "ξερεις"...
Πέτρο, ο μπουμπούκος δεν έχει μάστερ.
petroskonstantinou17
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2010
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Πέτρο, ο μπουμπούκος δεν έχει μάστερ.
σκασκα, για να μην μαλωνουμε εαν εχει μαστερ ή οχι...μπορει καποιος να τον παρει τηλεφωνο στο πολιτικο του γραφειο...για να μαθει...δεν ειναι κακο...και ουτε απαγορευεται να παρει κανεις τηλ..
Επισκέπτης
Χμμμ. Πολύ ωραίο το άσμα της Βιτάλη. Το έγραψε και το αφιέρωσε στο γιό της όταν γεννήθηκε. Μη σώσει και πάει εάν δεν είναι ακαδημαϊκός ή τεχνοκράτης και δεν έχει να προσφέρει στους φοιτητές τίποτε. Με εννοείς, ε; ;)
Σε εννοώ.
Προσφορά=εξειδίκευση-τρώω το φαγάκι μου αγαπάω το κελί μου..
Άστο ρε ΦΠ, μην το κουράζεις..
skaska
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Like
- 11
- Πόντοι
- 66
σκασκα, για να μην μαλωνουμε εαν εχει μαστερ ή οχι...μπορει καποιος να τον παρει τηλεφωνο στο πολιτικο του γραφειο...για να μαθει...δεν ειναι κακο...και ουτε απαγορευεται να παρει κανεις τηλ..
Μπορεί επίσης να δει και το βιογραφικό του στην προσωπική του ιστοσελίδα, όπου αναφέρει ρητά ως σπουδές του "πτυχίο ιστορίας". Γκέγκε, ή θέλεις και το λινκ?
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Για ποια επιστημη θα μιλησει ο Αδωνις ρε ΒΛΑΜΜΕΝΟ?
Δεν ξέρω μωρε μαλακα λέμε. Για αυτόν με ρώτησαν για αυτόν έδωσα απάντηση η οποία πιάνει για όλους.
Άμα είναι επιστήμων και έχει να μου πει κάτι άλλο από τον καθηγητή μου ΟΚ. Αλλιώς ΟΥΡΤ. Τόσο απλά.
Είτε είναι ο Σκυλλάκος, είτε είναι ο Παπαντωνίου, είτε είναι ο Ανδριανόπουλος είτε είναι ο Χριστοδουλάκης είτε όποιος θέλει.
Τί δεν καταλαβαίνεις;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 129
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 42
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 2K