Επισκέπτης
Πως γινεται να επιχειρει καποιος να σου πλασαρει ΙΔΕΕΣ με το ζορι,εξηγησε το.(3) με το ζόρι οι ιδέες δεν πλασάρονται..
Πως γινεται να επιχειρει καποιος να σου πλασαρει ΙΔΕΕΣ με το ζορι,εξηγησε το.(3) με το ζόρι οι ιδέες δεν πλασάρονται..
Απο τη στιγμη που σε εναν χωρο διακινουνται ελευθερα ΙΔΕΕΣ δεν μπορει παρα να διακινουνται ελευθερα και ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ.
Θα μπορουσατε βεβαιως,παρεα με τον Τερυ,να προτεινετε καταργησης της διακινησης πολιτικων ιδεων,και στο πανεπιστημιο και ΓΕΝΙΚΑ.
Μια κινηση που ειναι εξοχως πολιτικη.
Ειναι τελειως διαφορετικο το να αφαιρειται το δικαιωμα να μιλησουν πολιτικα οι ΛΑΟτζηδες(η οποιος αλλος)στο Γκινη με τον νομο απο το να τρωνε σφαλιαρες απο αναρχικους,αριστερους και λοιπα γιατι επιχειρουν κατι τετοιο.
Αλλα ειπαμε,οπου δεν παταει ποδαρι μπατσος δεν παταει και φασιστας.
Οπως η Παπαρηγα δεν πηγαινει στο Μελιγαλα για να βγαλει πανυγηρικο ετσι και ο Στελαρας και οι Λαοτζηδες δεν πατανε στο κατω Πολυτεχνειο.
Θα έπρεπε να μπορεί να πηγαίνει όπου γουστάρει η Παπαρήγα. Έστω και με τα ΜΑΤ στο σβέρκο της. Κι όποιος δε γουστάρει, ξύδι
ΥΓ: Τί είναι επι τέλους αυτός ο Στελαρας; Ποιός είναι;
Δηλαδή δεν έχει το δημοκρατικό δικαίωμα να πάει ο κ. Γεωργιάδης ή Βορίδης για καμία ομιλία λόρδε μου;;;;Όλοι αυτοί τώρα μπορούν να το βουλώσουν και να πάνε έξω να κάνουν ό, τι είναι αυτό που θέλουν να κάνουν.
ΜΕΣΑ ΕΚΕΙ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗ Η ΜΑΘΗΜΑ!
Δεν είναι μόνο του ράφη κ ο ΦΠ περνάει άνετα για καμιά παρτίδα τάβλι...ο Παττακός βρε όργιο.. ο κολλητός του ράφη...
Ναι οι φασίστες μπαίνουν με τους αστυνομικούς..ενώ ταυτόχρονα στην πολυτεχνειούπολη εδρεύει το indymedia...μήπως είναι φασιστική οργάνωση το indy?
Ο ΦΠ διακειται ευνοικα οσον αφορα την απαγορευση διακινησης ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΙΔΕΩΝ στα πανεπιστημια,ποια ειναι η θεση σου?
Δηλαδή δεν έχει το δημοκρατικό δικαίωμα να πάει ο κ. Γεωργιάδης ή Βορίδης για καμία ομιλία λόρδε μου;;;;
μονο ο πλευρης που ειναι καταδρομεας τυπεΔηλαδή δεν έχει το δημοκρατικό δικαίωμα να πάει ο κ. Γεωργιάδης ή Βορίδης για καμία ομιλία λόρδε μου;;;;
Σωστά,μόνο αυτός μπορεί να κάνει καλά τις ορδές των κομμουνιστοαναρχοάπλυτων ως καταδρομέας που είναι....μονο ο πλευρης που ειναι καταδρομεας τυπε
Ναι, άμα προσκληθεί από τις αρχές σε εκδήλωση που θα μιλήσει για την επιστήμη του και παρακολουθήσουν οι φοιτητές...
Είμαι εξάρτημα εγώ της μηχανής σας
κι ο γιος μου τ' ανταλλακτικό
θα 'ναι εντάξει μια ζωή στη δούλεψή σας
είναι από άριστο υλικό
Αλλο να εμποδιζουν οι αναρχοαριστεροι τους ΦΟΣιτες,αλλο να εμποδιζουν οι αστυνομικοι...Το εχω ηδη εξηγησει...ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα.Ενώ πριν από λίγο είπες ότι οι ομοιδεάτες σου θα εμπόδιζαν τη ΦΟΣ να κάνει εκδήλωση, προσάπτεις σε εμένα αυτην την απαγόρευση.
Μαλλον εσυ δεν καταλαβαινεις,πιασε τις προηγουμενες σελιδες και διαβασε τες ΑΡΓΑ.Και σου ξαναλέω ότι εκεί μέσα μπαίνεις για μάθημα. Οτιδήποτε άλλο είναι ξένο με το μάθημα, δεν έχει θέση εκεί μέσα. Το να διακινείς πολιτικές ιδέες επιτρέπεται από το Σύνταγμα. Τί δεν καταλαβαίνεις;
Πολιτικοτατη η ιδεα σου.Οχι καμία πολιτική ιδέα δεν έχει θέση σε καμία σχολή τέλος!!!