Νέα

Μεταρρύθμιση στα Πανεπιστήμιια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 40DDD
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Απο τη στιγμη που σε εναν χωρο διακινουνται ελευθερα ΙΔΕΕΣ δεν μπορει παρα να διακινουνται ελευθερα και ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ.

Σε ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΑΣ ΧΩΡΟΥΣ της ελληνικής επικράτειας διακινούνται ιδέες αφού προβλέπεται από το Σύνταγμα. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάνουμε οτιδήποτε οπουδήποτε επειδή επιτρέπεται από το Σύνταγμα.

Εκεί, μπαίνεις, κάνεις μάθημα, φεύγεις. Φτιάχτηκε για αυτό το σκοπό. Για να αποκτάς γνώσεις σχετικά με το επάγγελμα που θα ακολουθήσεις αργότερα. Οτιδήποτε άλλο δεν αντιλαμβάνομαι γιατί πρέπει να γίνεται εκεί μέσα. Τί δουλειά έχει εκεί μέσα.

Θα μπορουσατε βεβαιως,παρεα με τον Τερυ,να προτεινετε καταργησης της διακινησης πολιτικων ιδεων,και στο πανεπιστημιο και ΓΕΝΙΚΑ.

Μια κινηση που ειναι εξοχως πολιτικη.

Επικοινωνούμε καμμία διετία. Ακόμη να αντιληφθείς ότι είμαι υπέρ της προστασίας της διακίνησης πολιτικών ιδεών;

Πώς γίνεται αυτό; Πόση αδυναμία αντίληψης μπορεί να έχεις; Ή αυτό ή τρολλάρεις για να με πρόκαλείς. Δεν θεωρώ ότι υπάρχει άλλη εξήγηση...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ειναι τελειως διαφορετικο το να αφαιρειται το δικαιωμα να μιλησουν πολιτικα οι ΛΑΟτζηδες(η οποιος αλλος)στο Γκινη με τον νομο απο το να τρωνε σφαλιαρες απο αναρχικους,αριστερους και λοιπα γιατι επιχειρουν κατι τετοιο.

Αλλα ειπαμε,οπου δεν παταει ποδαρι μπατσος δεν παταει και φασιστας.

Όλοι αυτοί τώρα μπορούν να το βουλώσουν και να πάνε έξω να κάνουν ό, τι είναι αυτό που θέλουν να κάνουν.

ΜΕΣΑ ΕΚΕΙ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗ Η ΜΑΘΗΜΑ!

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Οπως η Παπαρηγα δεν πηγαινει στο Μελιγαλα για να βγαλει πανυγηρικο ετσι και ο Στελαρας και οι Λαοτζηδες δεν πατανε στο κατω Πολυτεχνειο.

Θα έπρεπε να μπορεί να πηγαίνει όπου γουστάρει η Παπαρήγα. Έστω και με τα ΜΑΤ στο σβέρκο της. Κι όποιος δε γουστάρει, ξύδι

ΥΓ: Τί είναι επι τέλους αυτός ο Στελαρας; Ποιός είναι;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Θα έπρεπε να μπορεί να πηγαίνει όπου γουστάρει η Παπαρήγα. Έστω και με τα ΜΑΤ στο σβέρκο της. Κι όποιος δε γουστάρει, ξύδι

ΥΓ: Τί είναι επι τέλους αυτός ο Στελαρας; Ποιός είναι;

ο Παττακός βρε όργιο.. ο κολλητός του ράφη...

Επισκέπτης
Όλοι αυτοί τώρα μπορούν να το βουλώσουν και να πάνε έξω να κάνουν ό, τι είναι αυτό που θέλουν να κάνουν.

ΜΕΣΑ ΕΚΕΙ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗ Η ΜΑΘΗΜΑ!
Δηλαδή δεν έχει το δημοκρατικό δικαίωμα να πάει ο κ. Γεωργιάδης ή Βορίδης για καμία ομιλία λόρδε μου;;;;

Htso

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ναι οι φασίστες μπαίνουν με τους αστυνομικούς..ενώ ταυτόχρονα στην πολυτεχνειούπολη εδρεύει το indymedia...μήπως είναι φασιστική οργάνωση το indy?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ναι οι φασίστες μπαίνουν με τους αστυνομικούς..ενώ ταυτόχρονα στην πολυτεχνειούπολη εδρεύει το indymedia...μήπως είναι φασιστική οργάνωση το indy?

όχι ρε δημοκράτες είναι...  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ο ΦΠ διακειται ευνοικα οσον αφορα την απαγορευση διακινησης ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΙΔΕΩΝ στα πανεπιστημια,ποια ειναι η θεση σου?

Να τον πάλι.

Ενώ πριν από λίγο είπες ότι οι ομοιδεάτες σου θα εμπόδιζαν τη ΦΟΣ να κάνει εκδήλωση, προσάπτεις σε εμένα αυτην την απαγόρευση.

Και σου ξαναλέω ότι εκεί μέσα μπαίνεις για μάθημα. Οτιδήποτε άλλο είναι ξένο με το μάθημα, δεν έχει θέση εκεί μέσα. Το να διακινείς πολιτικές ιδέες επιτρέπεται από το Σύνταγμα. Τί δεν καταλαβαίνεις;

Htso

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ασε ρε οι δημόσιες σχολές της Ελλάδος είναι ένα αίσχος...σήμερα κατέβηκα κέντρο για κάτι δουλειές και έξω απο το πολυτεχνείο στην στουρνάρη ήταν 2-3 άτομα και πουλάγανε τον θάνατο...είναι αυτή εικόνα πολυτεχνείου??? Και μετά μόλις μπεις μέσα βλέπεις οτι δεν είναι σχολή αλλά η λαική αγορά των κομμάτων... και μετα μας πειράζουν οι μεταρρυθμίσεις...καλά να μας κάνουν

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Δηλαδή δεν έχει το δημοκρατικό δικαίωμα να πάει ο κ. Γεωργιάδης ή Βορίδης για καμία ομιλία λόρδε μου;;;;

Ναι, άμα προσκληθεί από τις αρχές σε εκδήλωση που θα μιλήσει για την επιστήμη του και παρακολουθήσουν οι φοιτητές...

Htso

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Οχι καμία πολιτική ιδέα δεν έχει θέση σε καμία σχολή τέλος!!!

Επισκέπτης
Ναι, άμα προσκληθεί από τις αρχές σε εκδήλωση που θα μιλήσει για την επιστήμη του και παρακολουθήσουν οι φοιτητές...

Είμαι εξάρτημα εγώ της μηχανής σας
κι ο γιος μου τ' ανταλλακτικό
θα 'ναι εντάξει μια ζωή στη δούλεψή σας
είναι από άριστο υλικό

Επισκέπτης
Ενώ πριν από λίγο είπες ότι οι ομοιδεάτες σου θα εμπόδιζαν τη ΦΟΣ να κάνει εκδήλωση, προσάπτεις σε εμένα αυτην την απαγόρευση.
Αλλο να εμποδιζουν οι αναρχοαριστεροι τους ΦΟΣιτες,αλλο να εμποδιζουν οι αστυνομικοι...Το εχω ηδη εξηγησει...ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα.
Και σου ξαναλέω ότι εκεί μέσα μπαίνεις για μάθημα. Οτιδήποτε άλλο είναι ξένο με το μάθημα, δεν έχει θέση εκεί μέσα. Το να διακινείς πολιτικές ιδέες επιτρέπεται από το Σύνταγμα. Τί δεν καταλαβαίνεις;
Μαλλον εσυ δεν καταλαβαινεις,πιασε τις προηγουμενες σελιδες και διαβασε τες ΑΡΓΑ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom