Έχω γνωρίσει μία ινφλουένσερ ετών 23 από Ντουμπάι. Την ανακάλυψα στο youtube, την είδα πολύ φιλόδοξη επιχειρηματικά και της πρότεινα να γίνει μεντορέτα. Είμαστε σε φάση να κλείσουμε τη συμφωνία, αλλά έχει ένα ελάττωμα που δεν παλεύεται: μιλάει συνέχεια και λέει απίθανα πράγματα. Ό,τι παράξενα μπορεί να φανταστεί κανείς τής έχουν συμβεί. Όταν όμως πιάνουμε επιχειρηματική συζήτηση μιλάει κανονικά και οι επαγγελματικές της κινήσεις φαίνονται σωστές. Αλλά παίρνει κάθε μέρα και η μισή και παραπάνω συζήτηση είναι ακατάσχετη φλυαρία.
Της είπα να μην μιλάει τόσο πολύ και μου απάντησε ότι είναι το φυσικό της. Δεν έχω αντιμετωπίσει ξανά τέτοιο φαινόμενο, τουναντίον μάλιστα επί 8 χρόνια είχα μία ελεύθερη σχέση που μίλαγε πολύ λίγο και δυσκολεύομαι να αντέξω τόση βαβούρα.
Πώς διάολο να την κάνω να καλμάρει, πού μπορεί να οφείλεται όλο αυτό; Γενικά οι γυναίκες μιλάνε πολύ, αλλά αυτή ξεπερνάει κάθε όριο.
Της είπα να μην μιλάει τόσο πολύ και μου απάντησε ότι είναι το φυσικό της. Δεν έχω αντιμετωπίσει ξανά τέτοιο φαινόμενο, τουναντίον μάλιστα επί 8 χρόνια είχα μία ελεύθερη σχέση που μίλαγε πολύ λίγο και δυσκολεύομαι να αντέξω τόση βαβούρα.
Πώς διάολο να την κάνω να καλμάρει, πού μπορεί να οφείλεται όλο αυτό; Γενικά οι γυναίκες μιλάνε πολύ, αλλά αυτή ξεπερνάει κάθε όριο.