Νέα

Melina22 Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thecleverone
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 455
  • Εμφανίσεις 58K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

tsmelina

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
0

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!!!!!!

Συνημμένα

• 1006363_1413852865495806_2020293318_n.jpg
    1006363_1413852865495806_2020293318_n.jpg
    11,4 KB · Εμφανίσεις: 30

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.508
Πόντοι
606
να τα μας ολα καλα βλεπω ....

OP
OP
thecleverone

thecleverone

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
165
Πόντοι
1
Καλησπερα σε ολους, επειδη ειναι δυσκολοι καιροι και αρκετοι δουλευουν για ενα μεροκαματο τη μερα το οποιο ειναι ριμα να δωσουν στον ΑΕΡΑ.. διαβαστε την κριτικη που ειχα γραψει για την κυρια Μελινα κ οποιος εχει να ρωτησει κατι ας μου στειλει pm.

Αφηστε τα τραγουδακια που ανεβαζει εδω κλπ για να ψαρεψει κανα κοροιδο... ειναι η μεγαλυτερη ξεπετα οχι μονο στην Ελλαδα αλλα και πανευρωπαικα παιδια...

Αφηστε τον καθε τελειωμενο που κανει κανενα ψευτικο σχολιο μηπως και η Μελινα του ακνει τη χαρη να γαμησει τσαμπα..

Εγω οτι ειχα να πω το ειπα.. τα λεφτα του ο καθςνας εχει δικαιωμα να τα πεταξει αν θελει.

don kihotis

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
35
Πόντοι
16
τετοιο κορμι και ξεπετουα κριμα...συμφωνω με τον προλλαλησαντα

tsmelina

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΩΡΑΚΙΑ... :-* :-* :-* :-* :-*

Συνημμένα

• 1618557_1448927445321681_390044288_n (1).jpg
    1618557_1448927445321681_390044288_n (1).jpg
    15,5 KB · Εμφανίσεις: 25

tsmelina

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
0
:) :) :)

Συνημμένα

• 1743458_1450084178539341_1387370548_n.jpg
    1743458_1450084178539341_1387370548_n.jpg
    28,7 KB · Εμφανίσεις: 27

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.508
Πόντοι
606
Καλησπερα σε ολους, επειδη ειναι δυσκολοι καιροι και αρκετοι δουλευουν για ενα μεροκαματο τη μερα το οποιο ειναι ριμα να δωσουν στον ΑΕΡΑ.. διαβαστε την κριτικη που ειχα γραψει για την κυρια Μελινα κ οποιος εχει να ρωτησει κατι ας μου στειλει pm.

οκ οτι πεις......σορυ ρε που εχουμε αλλα γουστα απο σας,,..

Αφηστε τα τραγουδακια που ανεβαζει εδω κλπ για να ψαρεψει κανα κοροιδο... ειναι η μεγαλυτερη ξεπετα οχι μονο στην Ελλαδα αλλα και πανευρωπαικα παιδια...

Αφηστε τον καθε τελειωμενο που κανει κανενα ψευτικο σχολιο μηπως και η Μελινα του ακνει τη χαρη να γαμησει τσαμπα..

Εγω οτι ειχα να πω το ειπα.. τα λεφτα του ο καθςνας εχει δικαιωμα να τα πεταξει αν θελει.

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.508
Πόντοι
606
οτι ναναι
λεω τωρα ΟΤΙ ΕΓΩ ΓΑΜΑΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΕΣΕΙς ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙΕ....

OP
OP
thecleverone

thecleverone

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
165
Πόντοι
1
Παιδια μη ψαρωνετε απο το κορμι που οντως ειναι λαμπαδα. δειτε λιγο την κριτικη μου... υπαρχουν πολλα πραγματα που μπορειτε να κανετε με 50 ευρω στις μερες μας απο το να τα πεταξετε στη Μελινα...

mike304

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ουτε ενας καλος λογος για αυτο το μουνοπανο...κι ασχοληστε ακομα? σβηστετο απο τον χαρτη ειναι η νουμερο1 εδω μεσα με τις ποιο ασχημες κριτικες τι αλλο να πω και της δινετε ακομα λεφτα? με την κριση που υπαρχει? καλα κρασια...

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Κάτι μου λέει ότι η καλύτερη διαφήμιση είναι η δυσφήμηση..

OP
OP
thecleverone

thecleverone

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
165
Πόντοι
1
Αμα το IQ σου τυπε ειναι 27 και μετα απο αυτες τις κριτικες εσυ "φτιαχτεις" και πας να της τα δωσεις αυτο λεγεται ηλιθιοτητα. Μετα καμια "δυσφήμηση" δεν ειναι η καλυτερη διαφήμιση. Καλυτερα θα περασεις με μια μαλακια στο ashemaletube που θα σου βγει και τσαμπα παρα να σταξεις 50 σ αυτο το επιπλο.

nikosgewrgiou

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2014
Like
2
Πόντοι
0
Αμα το IQ σου τυπε ειναι 27 και μετα απο αυτες τις κριτικες εσυ "φτιαχτεις" και πας να της τα δωσεις αυτο λεγεται ηλιθιοτητα. Μετα καμια "δυσφήμηση" δεν ειναι η καλυτερη διαφήμιση. Καλυτερα θα περασεις με μια μαλακια στο ashemaletube που θα σου βγει και τσαμπα παρα να σταξεις 50 σ αυτο το επιπλο.
μηπως η εν λογω κυρια κρινει την εμφανιση? και συ δεν εισαι ο μπραντ πιτ. ουτε γς ειμαι. αλλα μηπως αυτο τι χαλαει? θελω να παω γτ ειναι απιστεφτη εμφανισιακα

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.508
Πόντοι
606
ουτε ενας καλος λογος για αυτο το μουνοπανο...κι ασχοληστε ακομα? σβηστετο απο τον χαρτη ειναι η νουμερο1 εδω μεσα με τις ποιο ασχημες κριτικες τι αλλο να πω και της δινετε ακομα λεφτα? με την κριση που υπαρχει? καλα κρασια...
οι καβλες πληρωνονται φιλε κ ειναι μετρημενες στα δάχτυλα στην ελλαδιτσα....

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6

Και όμως ΑΙΝΣΤΑΙΝ μου  :headbang: :headbang:  όταν βλέπεις μια τόσο εμφανίσιμη τρανς να τη δυσφημίζουν τότε χωρίς να το θέλουν τη διαφημίζουν.
Σπάνια θα δεις δυσφήμηση και μάλιστα συνεχή για μπάζα, γιατί κανείς δεν ασχολείται με τα μπάζα...

Μαζί σου καθυστερημένε στο ότι σίγουρα τρέχει κάτι με την εν λόγω τύπισσα (όσον αφορά την απόδοσή της στα ραντεβού της κ κυρίως την έλλειψη διαχυτικότητάς της),
αλλά μη ξεχνάς πανέξυπνε εδώ μιλάμε για 50 ευρώ  και για "θεόμουνο" απότι βλέπω...

Πάνε δώστα εσύ τα 50 στα κροσσάκια, εγώ προτιμώ να τον παίζω με τις τσόντες.

Οι 9 στους 10 ευφυία μου, που είναι φαν των τρανς θα το ρισκάρουν και θα πάνε.
Άλλος γιατί νομίζει ότι είναι ο Τζορτζ Κλούνει, άλλος γιατί είναι ο κορμάρας, άλλος γιατί είναι ο ψωλαράς, άλλος γιατί ο είναι τυπάς
κ άλλος γιατί πολύ απλά έχει ανεπτυγμένη την αίσθηση του γούστου κ έχει υψηλές προσδοκίες.

Στην τελική αν δεν περάσουν καλά θα χάσουν 50 ευρώ, αλλά θα δουν Ελληνίδα τρανς που εμφανισιακά τουλάχιστον φαίνεται να κωλομετράει
και δύσκολα την βρίσκεις.
Αν έρθει Θεσσαλονίκη θα την επισκεφθώ κ σίγουρα θα την κράξω κ εγώ αν ισχύουν τα όσα γράφονται.
Προσωπικά πέρα από 3-4 άτομα εδώ μέσα δεν εμπιστεύομαι κανέναν άλλον, οπότε κρατάω μικρό καλάθι.

Και θεωρώ ότι ο σκοπός αυτού του σάιτ δεν είναι μόνο να ανταλλάσσουμε απόψεις για κάποιες έσκορτς, αλλά κ να τις κάνουμε καλύτερες στη δουλειά τους.
Συνεπώς ο όποιος ντόρος γύρω από αυτήν (ακόμα κ επικριτικός) μόνο καλό θα της κάνει, ειδικά μάλιστα αν αλλάξει λίγο συμπεριφορά και φερθεί έξυπνα  ;)

zinentin

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2011
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
6
Και όμως ΑΙΝΣΤΑΙΝ μου  :headbang: :headbang:  όταν βλέπεις μια τόσο εμφανίσιμη τρανς να τη δυσφημίζουν τότε χωρίς να το θέλουν τη διαφημίζουν.
Σπάνια θα δεις δυσφήμηση και μάλιστα συνεχή για μπάζα, γιατί κανείς δεν ασχολείται με τα μπάζα...

Μαζί σου καθυστερημένε στο ότι σίγουρα τρέχει κάτι με την εν λόγω τύπισσα (όσον αφορά την απόδοσή της στα ραντεβού της κ κυρίως την έλλειψη διαχυτικότητάς της),
αλλά μη ξεχνάς πανέξυπνε εδώ μιλάμε για 50 ευρώ  και για "θεόμουνο" απότι βλέπω...

Πάνε δώστα εσύ τα 50 στα κροσσάκια, εγώ προτιμώ να τον παίζω με τις τσόντες.

Οι 9 στους 10 ευφυία μου, που είναι φαν των τρανς θα το ρισκάρουν και θα πάνε.
Άλλος γιατί νομίζει ότι είναι ο Τζορτζ Κλούνει, άλλος γιατί είναι ο κορμάρας, άλλος γιατί είναι ο ψωλαράς, άλλος γιατί ο είναι τυπάς
κ άλλος γιατί πολύ απλά έχει ανεπτυγμένη την αίσθηση του γούστου κ έχει υψηλές προσδοκίες.

Στην τελική αν δεν περάσουν καλά θα χάσουν 50 ευρώ, αλλά θα δουν Ελληνίδα τρανς που εμφανισιακά τουλάχιστον φαίνεται να κωλομετράει
και δύσκολα την βρίσκεις.
Αν έρθει Θεσσαλονίκη θα την επισκεφθώ κ σίγουρα θα την κράξω κ εγώ αν ισχύουν τα όσα γράφονται.
Προσωπικά πέρα από 3-4 άτομα εδώ μέσα δεν εμπιστεύομαι κανέναν άλλον, οπότε κρατάω μικρό καλάθι.

Και θεωρώ ότι ο σκοπός αυτού του σάιτ δεν είναι μόνο να ανταλλάσσουμε απόψεις για κάποιες έσκορτς, αλλά κ να τις κάνουμε καλύτερες στη δουλειά τους.
Συνεπώς ο όποιος ντόρος γύρω από αυτήν (ακόμα κ επικριτικός) μόνο καλό θα της κάνει, ειδικά μάλιστα αν αλλάξει λίγο συμπεριφορά και φερθεί έξυπνα  ;)
  Xαιρετω τον αξιοτιμο διεθνολογο και οχι μονον!!!senior  david  vigia!!!!! :)

εχω και εγω καποιο αρνητικο σχολιο για την mellina παλαιοτερα ωστοσο συμφωνω απολητα με της παρατηρησεις σου ειδικα στον επιλογο

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.590
Πόντοι
456
"Και θεωρώ ότι ο σκοπός αυτού του σάιτ δεν είναι μόνο να ανταλλάσσουμε απόψεις για κάποιες έσκορτς, αλλά κ να τις κάνουμε καλύτερες στη δουλειά τους. "
Tώρα όσο αφορά το δέυτερο κομμάτι της πρότασης.. δεν το βλέπω..

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
"Και θεωρώ ότι ο σκοπός αυτού του σάιτ δεν είναι μόνο να ανταλλάσσουμε απόψεις για κάποιες έσκορτς, αλλά κ να τις κάνουμε καλύτερες στη δουλειά τους. "
Tώρα όσο αφορά το δέυτερο κομμάτι της πρότασης.. δεν το βλέπω..

Τέσπα μεγάλη συζήτηση είναι αυτή αδερφέ κ δεν μπορώ να πω ότι διαφωνώ κάθετα μαζί σου...

Εγώ αλλού το προσεγγίζω το θέμα στο γεγονός ότι η πολύ δυσφήμηση λειτουργεί τις περισσότερες φορές θετικά για τον βαλλόμενο στόχο, ειδικά εάν εμφανισικά κωλομετράει.

Κ δεν ξαναγράφω εδώ, γιατί δεν γουστάρω να κάνω αβάντες σε άτομα που δεν ξέρω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom