Νέα

Melina22 Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thecleverone
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 455
  • Εμφανίσεις 58K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
προσωπικά δεν έχω επισκεφτει ποτε καμια απο τη γνωστη παρέα της Καλλιθεας γιατι ολοι συμφωνουσαν οτι ειναι ξεπετες.. σε μενα δεν λειτουργησε θετικα η "δυσφήμηση"

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
προσωπικά δεν έχω επισκεφτει ποτε καμια απο τη γνωστη παρέα της Καλλιθεας γιατι ολοι συμφωνουσαν οτι ειναι ξεπετες.. σε μενα δεν λειτουργησε θετικα η "δυσφήμηση"
Αδερφέ συγνώμη και όλας αλλά το σωστό είναι πρώτα δοκιμάζουμε και ύστερα μπορούμε και εκφέρουμε προσωπική άποψη...σωστά τα λέει ο καρντάσης ο Δαβίδ...δε σου έτυχε να κολλήσεις με κάποια και να περάσεις καλύτερα απο ότι συνήθως και φυσικά μπορεί να πετύχεις και το αντίθετο και τότε  :headbang: Στο δια ταύτα για αυτό σου λέω διαμόρφωσε προσωπική άποψη. Εγώ "κοιτάω" 3 παράγοντες
1) εξωτερική εμφάνιση
2) υπηρεσίες συμμετοχή διάθεση (μην είναι κομοδίνο) και
3)απο την λίγη κουβέντα όσο μπορείς να καταλάβεις το πως σκέφτεται, πως βλέπει τους πελάτες της κτλ Ακόμη και το πώς αντιδράει σε άσχημες κρητικές είναι ένας δυνατός παράγοντας μιας και εκεί βλέπει τον χαρακτήρα του άλλου σε δύσκολες καταστάσεις...όλες είναι καλές στο καλημέρα καλησπέρα και φιλάκια.
Φιλικά.

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
Αδερφέ συγνώμη και όλας αλλά το σωστό είναι πρώτα δοκιμάζουμε και ύστερα μπορούμε και εκφέρουμε προσωπική άποψη...σωστά τα λέει ο καρντάσης ο Δαβίδ...δε σου έτυχε να κολλήσεις με κάποια και να περάσεις καλύτερα απο ότι συνήθως και φυσικά μπορεί να πετύχεις και το αντίθετο και τότε  :headbang: Στο δια ταύτα για αυτό σου λέω διαμόρφωσε προσωπική άποψη. Εγώ "κοιτάω" 3 παράγοντες
1) εξωτερική εμφάνιση
2) υπηρεσίες συμμετοχή διάθεση (μην είναι κομοδίνο) και
3)απο την λίγη κουβέντα όσο μπορείς να καταλάβεις το πως σκέφτεται, πως βλέπει τους πελάτες της κτλ Ακόμη και το πώς αντιδράει σε άσχημες κρητικές είναι ένας δυνατός παράγοντας μιας και εκεί βλέπει τον χαρακτήρα του άλλου σε δύσκολες καταστάσεις...όλες είναι καλές στο καλημέρα καλησπέρα και φιλάκια.
Φιλικά.
εννοείται πως έδωσα βάση σε γνώμες ανθρώπων που γνωρίζω κι εμπιστεύομαι.. κι οταν μάλιστα εκτος απ αυτούς κι άλλοι ένα σωρό λένε τα ίδια.. δεν εχω λόγο να παω να δοκιμασω κι ο ίδιος..

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Πρώτα δοκιμάζουμε και ύστερα μπορούμε και εκφέρουμε προσωπική άποψη...Φιλικά στο λέω σε πολλά που γράφονται ειδικά στο θρέντ της Θεσσαλονίκης δεν συμφωνώ και είναι λογικό όταν δε κάποιος συναγωνιστής απο την Αθήνα επαινούσε μια για τις υπηρεσίες της και σε προσωπική επικοινωνία μου τα μασούσε τι να πώ....? 

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
Πρώτα δοκιμάζουμε και ύστερα μπορούμε και εκφέρουμε προσωπική άποψη...Φιλικά στο λέω σε πολλά που γράφονται ειδικά στο θρέντ της Θεσσαλονίκης δεν συμφωνώ και είναι λογικό όταν δε κάποιος συναγωνιστής απο την Αθήνα επαινούσε μια για τις υπηρεσίες της και σε προσωπική επικοινωνία μου τα μασούσε τι να πώ....? 
εννοείται ότι μιλάμε φιλικά.. συναγωνιστές είμαστε εξάλλου.. :P αλλά αν σου λενε 2-3 φιλοι σου αλλά και περαστικοι να προσεχεις γιατι εδω στα σκοταδια εχει λασπες... εσυ θα πας να πεσεις μεσα για να το διαπιστωσεις μονος σου;

OP
OP
thecleverone

thecleverone

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
161
Πόντοι
1
Και όμως ΑΙΝΣΤΑΙΝ μου  :headbang: :headbang:  όταν βλέπεις μια τόσο εμφανίσιμη τρανς να τη δυσφημίζουν τότε χωρίς να το θέλουν τη διαφημίζουν.
Σπάνια θα δεις δυσφήμηση και μάλιστα συνεχή για μπάζα, γιατί κανείς δεν ασχολείται με τα μπάζα...

Μαζί σου καθυστερημένε στο ότι σίγουρα τρέχει κάτι με την εν λόγω τύπισσα (όσον αφορά την απόδοσή της στα ραντεβού της κ κυρίως την έλλειψη διαχυτικότητάς της),
αλλά μη ξεχνάς πανέξυπνε εδώ μιλάμε για 50 ευρώ  και για "θεόμουνο" απότι βλέπω...

Πάνε δώστα εσύ τα 50 στα κροσσάκια, εγώ προτιμώ να τον παίζω με τις τσόντες.

Οι 9 στους 10 ευφυία μου, που είναι φαν των τρανς θα το ρισκάρουν και θα πάνε.
Άλλος γιατί νομίζει ότι είναι ο Τζορτζ Κλούνει, άλλος γιατί είναι ο κορμάρας, άλλος γιατί είναι ο ψωλαράς, άλλος γιατί ο είναι τυπάς
κ άλλος γιατί πολύ απλά έχει ανεπτυγμένη την αίσθηση του γούστου κ έχει υψηλές προσδοκίες.

Στην τελική αν δεν περάσουν καλά θα χάσουν 50 ευρώ, αλλά θα δουν Ελληνίδα τρανς που εμφανισιακά τουλάχιστον φαίνεται να κωλομετράει
και δύσκολα την βρίσκεις.
Αν έρθει Θεσσαλονίκη θα την επισκεφθώ κ σίγουρα θα την κράξω κ εγώ αν ισχύουν τα όσα γράφονται.
Προσωπικά πέρα από 3-4 άτομα εδώ μέσα δεν εμπιστεύομαι κανέναν άλλον, οπότε κρατάω μικρό καλάθι.

Και θεωρώ ότι ο σκοπός αυτού του σάιτ δεν είναι μόνο να ανταλλάσσουμε απόψεις για κάποιες έσκορτς, αλλά κ να τις κάνουμε καλύτερες στη δουλειά τους.
Συνεπώς ο όποιος ντόρος γύρω από αυτήν (ακόμα κ επικριτικός) μόνο καλό θα της κάνει, ειδικά μάλιστα αν αλλάξει λίγο συμπεριφορά και φερθεί έξυπνα  ;)

Τυπε δε θα διαφωνησω με οσα λες, αλλα σκαω απο τα γελια απλα.. εισαι η χαρα της καθε ξεπετας!!

Ρε επιπλα καλα κανετε και τους τα παιρνετε... οι τυποι δε παιζονται! Παρτε τους και τα βρακια! χαχαχαχ

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
αυτός ο GDX 345 ή κάπως έτσι που έριχνε τα μπινελίκια στον Βάτραχο αλλά και στους λοιπούς που είναι και τι έγιναν τα μηνύματα ? bannaρίστηκε ?

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
γεια σου ρε παλληκαροΒάτραχε  :rockon:

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.332
Πόντοι
606
αυτός ο GDX 345 ή κάπως έτσι που έριχνε τα μπινελίκια στον Βάτραχο αλλά και στους λοιπούς που είναι και τι έγιναν τα μηνύματα ? bannaρίστηκε ?
του πα οτι θα τον ριξω στα λασπονερα στα 4 κ την έκανε......φοβατε λεει τους βαλτους...

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Τυπε δε θα διαφωνησω με οσα λες, αλλα σκαω απο τα γελια απλα.. εισαι η χαρα της καθε ξεπετας!!

Ρε επιπλα καλα κανετε και τους τα παιρνετε... οι τυποι δε παιζονται! Παρτε τους και τα βρακια! χαχαχαχ

Σεχω γραμμενο στα παπαρια μου...

kosnits

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2013
Κριτικές
4
Like
157
Πόντοι
1
βλεπω θεσσαλονικη το κοριτσι....να το σφιξω??αξιζει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom