You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Melina22 Trans
- Μέλος που άνοιξε το νήμα thecleverone
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 455
- Εμφανίσεις 58K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
επισηςκαλο σας βραδυ..... :-* :-* :-* :-* :-*
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
ούτε και κακή είναι η κριτική. Ουδέτερη είναι, αλλά τις έβαλε 8 ο έμπειρος σχολιαστής Βαζω - Βάζεις - μου τον βάζεις και στον βάζω ;)
μπιλλ εχεις κ συ τα δικια σου ουτε κακη ειναι ουτε κ καλη αλλα ετσι οπως θα κατσει καποιος να τη διαβασει κ ασε τις βαθμολογιες γτ αυτες θα τις δουμε λιγοι κ πιο πολυ για να δουμε αν συναδουν αυτα που γραφει ο μαεστρος για την κορασιδα αλλα ετσι με μια ματια της κρητικης εσενα σου φαινεται για μετρια η για προς ασχημη....??????ούτε και κακή είναι η κριτική. Ουδέτερη είναι, αλλά τις έβαλε 8 ο έμπειρος σχολιαστής Βαζω - Βάζεις - μου τον βάζεις και στον βάζω ;)
δεν τη λες χαλια δε τη λες κ καλη εχεις δικιο φιλε απλα εκει που γραφει ο φιλος οτι μαλλον η μελινα ειναι με τα φεγγαρια της ε εκκει ειναι ολο το ζουμι κ ξαναλεω αν ειναι να παμε με καποια οποιαδιποτε κ να πρεπει να συνυπολογισουμε σαν παραγοντα αν ειναι στα καλα της η οχι τοτε νομιζω οτι οι πιθανοτητες μας να περασουμε καλα ειναι σχεδον μηδαμινεςε δεν την λες και χαλια κριτικη
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
τα ειπαμε γιατρε για τι μελινα 1000 φορες(που ειναι και τρελο μωρο λεω εγω)εσκασε η κρητικη κ δεν ειναι κ καλη :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
μαλλον ο αλε εχει σε αρκετα πραγματα δικιο
ειναι ατομο που θελει αυτο το χειρισμο, οπως ακριβως εκανα ο φιλος και μεγαλος συναγωνιστης μαρικος
αυτο ειτε το κανεις και περνας καλα ειτε αν δεν εχεις σκοπο να το κανεις μην μπαινεις στον κοπο να πας καν
σωστος για αλλη μια φορα εισαιτα ειπαμε γιατρε για τι μελινα 1000 φορες(που ειναι και τρελο μωρο λεω εγω)
ειναι ατομο που θελει αυτο το χειρισμο, οπως ακριβως εκανα ο φιλος και μεγαλος συναγωνιστης μαρικος
αυτο ειτε το κανεις και περνας καλα ειτε αν δεν εχεις σκοπο να το κανεις μην μπαινεις στον κοπο να πας καν
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.332
- Πόντοι
- 606
να πω μια καλησπερα η θα χαλασω τη παρεα.......μεληνακι πολλα φιλιατα ειπαμε γιατρε για τι μελινα 1000 φορες(που ειναι και τρελο μωρο λεω εγω)
media player
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2013
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα στην γλυκανάλατι παρέα ...... :-* :-* :-* :-* :-*
καταρχας γεια σου κι απο εμενα. η φωτο σου ειναι so hot..!!! διαβαζα παλαιωτερα καποια σχολια κ ημουν σιγουρος οτι δεν αντιπροσωπευουν εσενα παρα μονο κακες στιγμες που γιατρευονται με το περασμα του χρονου ειδικα οταν εχεις κ σωστους φιλους.. σε φιλω, εισαι πολυ καβλι. μελινα
parr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 13
- Like
- 15
- Πόντοι
- 236
Μελινακι.....πλησιαζει το αλλο Πασχα ...θα βρεθουμε????τι λες εχουμε διαθεση????εγω φουλλλ...σε φιλω κοπελαρα μου....ναι τους καταλαβαινω τους λογους......το επομενο πασχα θα φαμε μαζι...μεχρι τοτε πρεπει να φαγωθουμε εμεις....
guru_gr
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2007
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
καλησπέρα ....... :-* :-* :-* :-*
αγρια πραγματα
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.332
- Πόντοι
- 606
για σου παδαρε αμην κ ποτε.....
mounoeilotas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2013
- Like
- 1.452
- Πόντοι
- 216
Μελινάκι δείξε μας το πουλάκι σου ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!!!!!!
gmakro
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2012
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
Καλησπέρα!!!Post-op ή pre-op;;;ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!!!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 86
- Εμφανίσεις
- 3K