You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Melina22 Trans
- Μέλος που άνοιξε το νήμα thecleverone
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 455
- Εμφανίσεις 58K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
nmakis19868686
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
xaxaxa kalo !!!!!!δενμου εφερες λιγο και εμανα !!!!!σπιτι τους ειναι απλα δεν εχουμε επαφες.....τον λογο να φανταστω τον καταλαβενεις... :-* :-* :-*
γεια σου γλυκητατη φιλη μελινα...χρονια πολλα!!!αυτες οι επαφες και οι αντιδρασεις ειναι λογος για πολλα ατομα που δεν κανουν το βημα και ισς και γω σ αυτα...δεν πειραζει ομως γλυκεια μου,απτις επιλογες μας κατι κερδιζουμε και κατι χανουμε συνηθως...να μην σε στενοχωρει τιποτα και να περνας καλα :-* :-* :-*
parr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 13
- Like
- 15
- Πόντοι
- 236
συνηθως σε υποδεχεται στα 4 αλλα αν θες...μπορεις να μπεις εσυ με τα 4.... φιλτατε στειλ'της pm.... να σου δωσει το κινητο της...κι οταν πας πες μας την εμπειρια σου εδω δημοσιως....ενα 50ρικακι ζηταει το κοριτσι....Μελινα πως σε συνανταμε?
:-* :-* :-* :-* :-* :-*Τρελο μωρο το Μελινακι....Τετοιο σπασιμο μεσης,ειχα καιρο να δω...Περασα καλα.
nmakis19868686
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
φιλη εχεις πμ
Μελινάκι είσαι μεγάλη καύλα,αλλά λέγεται ότι είσαι και μεγάλη ξεπέτα....οπότε δυστάζω να σε τιμήσω.... ;)
Μια απο τα ιδια και εδω και δεν ρισκαρω ...
Ισως να μην ισχυουν αλλα καλυτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομα που λενε....
Μια απο τα ιδια και εδω και δεν ρισκαρω ...
Ισως να μην ισχυουν αλλα καλυτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομα που λενε....
εγώ πάλι λέω να το ρισκάρω και να πάω ,μέσα από τα λάθη σου μαθαίνεις.
ας της δώσουμε μια ευκαιρία να δούμε.
πάρολο που ο σοφός λαός λέει :μια φορά ξεπέτα,για πάντα ξεπέτα (πλάκα κάνω Μελινάκι)
nmakis19868686
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
γεια σου φιλη μελινα....τι κανεις????????
γεια σου φιλη μελινα....τι κανεις???????? καλα μαναρι μου εσυ?
nmakis19868686
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
την παλευω...και βλεπω οτι οι αντρες λιγοστευουν επικινδυνα δυστυχως
Donnie.Darko
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πολύ μαυρίλα ο στίχος. :-
Πολύ μαυρίλα ο στίχος. :-
και αυτα μεσα στη ζωη καλε μου και λογια που ισως απο ατομα που τα λενε αληθινα...Πολύ μαυρίλα ο στίχος. :-
δωσε πονοκαι αυτα μεσα στη ζωη καλε μου και λογια που ισως απο ατομα που τα λενε αληθινα...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 86
- Εμφανίσεις
- 3K