Νέα

Melina22 Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thecleverone
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 455
  • Εμφανίσεις 58K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
μελινακι λιγο δυσκολο να με γαμησες εσυ το αντιθετο μαλλον σιγουρο τωρα για την απειλη που ξεστωμησες για το αν βουτηξεις τη γλωσσα σου στο μυαλο σου ουτε να το σκευτω θελω ουτε εγω αλλα ουτε κ οι υπολοιποι φαντασου δηλαδη τι αλλα μπορει να ξεστωμησεις (σε προστατευς τωρα να το ξερεις)
βατραχε τι εγραψες παλι ρε θεε να μη σου στελνουν κ κατι τετοια ειμαι πλεον βεβαιος φιλε μου οτι μπαινεις σε αλλο σαιτ κ απαντας εδω τελος εισαι τεραστιος
chris οτι εχεις γραψει ισχυει μεχρι τελους κ μαλιστα τα λες πολυ ςραια κ με δικο σου τροπο αλλα φιλε δε μπορω να αφησω τη καθε μελινα να εμπαιζει τον εγκεφαλο μου αλλα κ των αλλων
τζουλη ξερω οτι εισαι πολυ καλο ατομο αλλα δε θεορω σωστο ν μπαινεις σε αλλα θρεντ για να γραψεις μονο αυτο που σε πειραξε .. αν ειναι μιλα κ για ολα οσα εχουν υποθει πιο πανω παρε θεση κ μιλα ελευθερα
μελινακι λιγο δυσκολο να με γαμησες εσυ το αντιθετο μαλλον σιγουρο τωρα για την απειλη που ξεστωμησες για το αν βουτηξεις τη γλωσσα σου στο μυαλο σου ουτε να το σκευτω θελω ουτε εγω αλλα ουτε κ οι υπολοιποι φαντασου δηλαδη τι αλλα μπορει να ξεστωμησεις (σε προστατευς τωρα να το ξερεις)
βατραχε τι εγραψες παλι ρε θεε να μη σου στελνουν κ κατι τετοια ειμαι πλεον βεβαιος φιλε μου οτι μπαινεις σε αλλο σαιτ κ απαντας εδω τελος εισαι τεραστιος
chris οτι εχεις γραψει ισχυει μεχρι τελους κ μαλιστα τα λες πολυ ςραια κ με δικο σου τροπο αλλα φιλε δε μπορω να αφησω τη καθε μελινα να εμπαιζει τον εγκεφαλο μου αλλα κ των αλλων
τζουλη ξερω οτι εισαι πολυ καλο ατομο αλλα δε θεορω σωστο ν μπαινεις σε αλλα θρεντ για να γραψεις μονο αυτο που σε πειραξε .. αν ειναι μιλα κ για ολα οσα εχουν υποθει πιο πανω παρε θεση κ μιλα ελευθερα
ουτε σε αφορα ουτε χριαζετε να ξερεις τι κ πως αυτο που εχω να σου πω ειναι οτι σε καταλαβαμε δεν γουσταρεις κ τ εκτιμουμε θες κατι παρα πανω ασε εμας του μαλακες να γουσταρουμε ...εγινα κατανοεητος.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
Mc Neil  Ετσι θα μιλησεις κ στον γιο σου αυριο,μεθαυριο,στην περιπτωση που συμβει το απευκταιο; Γιε μου,εισαι πουστης,θα του πεις;
πολυ φασαρια για το μωρο βλεπω εγω εστω δεν αξιζει γιατι ασχολουνται

tsmelina

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
0
Το αν ειμαι τρανς , cd, κασετα η dvd ασε να το κρινω εγω ....κοιταξτε εσεις το χαλι σας που πηγαινετε πληρωνετε για να σας κανουν την οποια δηποτε ανωμαλια κουβαλατε και  μετα ερχεστε εδω μεσα να κραζετε σαν κακιασμενες αδερφες επειδη δεν σας βγαλαμε τα γουστα που θελατε ..και δεν νομιζω να παρακαλεσα κανεναν να με πληροωσει εσεις με πηρατε απο μονοι ..και στο κατο κατο δεν σας εκλεψα η δημιουργησα καποιο προβλημα....δεν σας αρεσα με γεια σας με χαρα σας ....δεν μπορουμε  να αρεσουμε σε ολους αυτο ειναι γενικο....παντος λογο κρισις αν πεινασετε εδω ειμαι να σας δωσω οδηγιες πως  να γινετε αντιπαθητικη αλλα να σας πληρωνουν για αυτο...γιατι και εμενα μαλλον για αυτο με πλερωσατε,,,,,γραψτε ποιο πολλα για μενα καλο μου κανετε οχι κακο το ξανα λεω εσεις βριζετε εμενα και οι υπολοιποι εσας..κακοψυχες αδερφες ελεεινες...(μην πω το ονοματα απο εδω καταλαβαινετε για ποιο   τα λεω ... :-* :-* :-* :lheel:

tsmelina

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
0
:-* :-* :-*

Συνημμένα

• ban.jpg
    ban.jpg
    86,3 KB · Εμφανίσεις: 26

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
καλημερα μελινα..οι μπιλιες πρκτου εχουν ωραια αισθηση?

georst

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
3
Like
103
Πόντοι
1
το ειχα δοκιμασει και εγω το μωρο οταν ειχε πρωτοερθει απο θεσσαλονικη..καλη,ευγενικη,καθαρη και επερνε 50 ευρω.οχι τιποτα το τρομερο αλλα για τα ξεφτα που εδεινες ηταν καλα.τωρα τι εγινε δεν ξερω.εμεινε πολυ φαινεται στην Αθηνα και η ταριφα ανεβηκε και η γλωσσα μακρινε..

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
το αν εισαι cd,dvd,γραμμοφωνο η λατερνα εσυ ξερεις καλητερα εμεις που σε βλεπουμε θεορουμε οτι εισαι τρανς παει αυτο οκ παμε τωρα παρακατω τελικα ο chris δικιο ειχε αυτη η κουβεντα αρχιζει κ παραγινεται ασκοπη.... αγαπητη μελινα ΟΥΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΟΥΤΕ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΕΣΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...ΤΡΑΝΣ ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΜΕ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΥΑΛΟ ΕΧΕΙΣ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ Κ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ Κ ΜΑΛΛΟΝ ΑΡΧΙΖΩ Κ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Κ Ο CHRIS ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΣΟΥ..................ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΗ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ Κ ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ Κ ΕΣΥ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ

ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΝΤΙ - ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΜΕΝΗ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΛΑ Κ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΤΙΜΑΣ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ

ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΡΕΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΣΕΝΑ Κ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΛΛΑ Κ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ Κ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΙΚΕ ΣΩΣΤΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΟΤΑΝ ΣΕ ΑΝΤΙΚΡΙΣΕΙ(οταν σε δει δηλαδη απο κοντα εννοω) ΤΟΤΕ Κ ΠΑΛΙΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΛΑ Κ ΝΑ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ

ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΚΑΚΙΕΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΣΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΕΜΕΝΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΝΟΡΜΑΛ ΑΤΟΜΟ Κ ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΩ ΚΕΦΙ ΕΓΩ ΠΑΩ Κ ΜΕ ΤΡΑΝΣ ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ Κ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΕΔΩ Κ ΔΕ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΟΚ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΟΥ.ΕΞΕΡΕΣΕΙΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΕΔΩ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΑΣ ΜΕ ΕΜΦΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΛΛΟΙ Κ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ Σ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ

ΞΥΠΝΑΑΑΑΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΜΥΑΛΟ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ Η ΜΑΛΛΟΝ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΟΙΗΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΥΑΛΟ ΕΧΕΙΣ ΑΠΛΑ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΙΣ ΚΑΤΩ Κ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΟΝΤΕ ΑΥΤΟΙ Κ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ .... Κ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Η ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΔΩ Κ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ

ΤΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΤΩ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙ ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΦΝΙΑΣΕΙ Κ ΕΣΕΝΑ ΑΛΛΑ Κ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ Κ ΔΕ ΣΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ...Κ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝ ΔΕ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΘΑ ΧΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΑΘΕΣΕ ΕΔΩ Κ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΔΕ ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ

tsmelina

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
0
:-* :-*

Συνημμένα

• Φωτογραφία0026.jpg
    Φωτογραφία0026.jpg
    87,5 KB · Εμφανίσεις: 25

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=156429.0;attach=481452;image[/img[/URL]]

Ωραία η φωτό!!

Μπουτάρεςςςςςςς!!

Μελίνα το 22 που εχεις στο dating είναι η ηλικία σου ή οι  :pipa1: πόντοι σου;

tsmelina

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
0
hoty μου δεν γραφω πουθενα για 22....μηπως εχεις δει καποιο προφιλ που δεν ειναι δικο μου? εγω ειμαι πατρα τωρα δες το προφιλ μου εκει,,,

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
σιγα ρε schranz εισαι κ καινουριος εδω παναθεμα σε κ σε στραβωσα κι ολας λες κ γραφω κεφαλαια συνεχεια...για να τα γραφω κεφαλαια μαλλον θελω να τονισω κατι

Εγγρ.
3 Μαρ 2013
Like
2
Πόντοι
0
σιγα ρε schranz εισαι κ καινουριος εδω παναθεμα σε κ σε στραβωσα κι ολας λες κ γραφω κεφαλαια συνεχεια...για να τα γραφω κεφαλαια μαλλον θελω να τονισω κατι
Το αντίθετο κάνεις!

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
να ξερω κ να κρινω καλητερα εγω γι αυτα που κανω