Νέα

Melina22 Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thecleverone
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 455
  • Εμφανίσεις 58K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
3 Μαρ 2013
Like
2
Πόντοι
0
geia sas agorakia...aistanthika oti thelw na grapsw kati kai egw meta apo tosa pou exete pei gia mena (kala kai kaka)...apo thn mera pou ksekinisa na ergazome os ierodouli meso internet kai enimerothika gia auti ti selida kai mpika na dw tis kritikes i alithia einai pos eixa stenaxorithi polu kai eixa pei pos den tha thn ksana episkeuto ...ma twra ithela na ginw kai melos gia na mporo na sas po kapoia pragmata gia tin melina...apo pou na ksekiniso..to oti emeis vionoume enan ratsismo edw sthn xora mas to gnorizoume oloi mas gia auto einai kai enas logos pou kanw auth tin doulia..einai omorfo na sinanastrefese me poli kosmo meso tis doulias alla me anthorpous pou exoun sinidisi..ti ennow me auto...exou pei gia mena oti eimai ksepeta kai oti eimai viastiki ktl...tha sas po, pos otan perasi thn porta pou ergazome kapoios pelatis gia prwti fora, einai enas ksenos anthropos gia mena opws kai egw gia ekeinon,opote iparxi to agnwsto sinesthima pou niotho egw prosopika etsi mi gnorizontas kapoion gia prwti fora den eimai 100% tis 100% egw...atoma pou erthoun 2 kai 3 10 fores kseroun poia eimai giati mou dixnoun oti theloun na gnorisoun kai thn alli mou pleuvra pera tou sexualikou..dld otan mpei kapoios sto xoro ergaias mou bgali kateuthian ta rouxa tou mou dini tin amivi mou ,mou dixni pos den  prepei na xronoboroume kai oti theli apla na ksekavlosi auto tou dino kai egw,arki na mporo kai einai euxaristisi mou na feugi kapoios apo emena kai na niothi oti perase omorfa..den kserw eilikrina den kserw an skeuteste kai to diki sas simperifora ...analoga tha simperifertho kai egw ...den thelw na pw polla mono oti an kapoios eniose oti imoun ena krio plasma pou apla koitouse na pari ta xrimata kai na ton dioxi an anarotithi to giati ?giati se auton kai oxi se allou? :) :) :) :)ena filiko minima einai kai tipota perisotero...na pernate omorfa...

Πες μας Μελίνα, πρέπει να σε βγάλουμε γκόμενα για να μας περιποιηθείς;

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
geia sas agorakia...aistanthika oti thelw na grapsw kati kai egw meta apo tosa pou exete pei gia mena (kala kai kaka)...apo thn mera pou ksekinisa na ergazome os ierodouli meso internet kai enimerothika gia auti ti selida kai mpika na dw tis kritikes i alithia einai pos eixa stenaxorithi polu kai eixa pei pos den tha thn ksana episkeuto ...ma twra ithela na ginw kai melos gia na mporo na sas po kapoia pragmata gia tin melina...apo pou na ksekiniso..to oti emeis vionoume enan ratsismo edw sthn xora mas to gnorizoume oloi mas gia auto einai kai enas logos pou kanw auth tin doulia..einai omorfo na sinanastrefese me poli kosmo meso tis doulias alla me anthorpous pou exoun sinidisi..ti ennow me auto...exou pei gia mena oti eimai ksepeta kai oti eimai viastiki ktl...tha sas po, pos otan perasi thn porta pou ergazome kapoios pelatis gia prwti fora, einai enas ksenos anthropos gia mena opws kai egw gia ekeinon,opote iparxi to agnwsto sinesthima pou niotho egw prosopika etsi mi gnorizontas kapoion gia prwti fora den eimai 100% tis 100% egw...atoma pou erthoun 2 kai 3 10 fores kseroun poia eimai giati mou dixnoun oti theloun na gnorisoun kai thn alli mou pleuvra pera tou sexualikou..dld otan mpei kapoios sto xoro ergaias mou bgali kateuthian ta rouxa tou mou dini tin amivi mou ,mou dixni pos den  prepei na xronoboroume kai oti theli apla na ksekavlosi auto tou dino kai egw,arki na mporo kai einai euxaristisi mou na feugi kapoios apo emena kai na niothi oti perase omorfa..den kserw eilikrina den kserw an skeuteste kai to diki sas simperifora ...analoga tha simperifertho kai egw ...den thelw na pw polla mono oti an kapoios eniose oti imoun ena krio plasma pou apla koitouse na pari ta xrimata kai na ton dioxi an anarotithi to giati ?giati se auton kai oxi se allou? :) :) :) :)ena filiko minima einai kai tipota perisotero...na pernate omorfa...
Κατσε, αν διαβασα καλα σε μια φαση λες οτι περιποιησε καλυτερα σε αυτους που θελουν να μαθουν και την αλλη σου πλευρα εκτος απο την σεξουαλικη? Αγαπη μου τι λες εισαι καλα?μηπως θες να σου κανουμε ψυχαναληση κιολας για να γαμησουμε?για αλλο λογο πληρωνεσαι οχι για να σε μαθουμε. Ε ρε κοιτα κατι τυπακια που υπαρχουν! :2funny: :2funny: :2funny:

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
Βρε fouxter τοσο κακια  μαλλον δεν σε γαμησα για να τα λες αυτα..... :knockinb:τι νομιζετε, πως θα κανετε κακο στην δικη μου δουλεια?????/εγω αγορακια μου δεν ντρεπομαι για αυτο που ειμαι  και κανω και αν εχω να πω κατι το λεω με φωτογραφια μου γιατι δεν κρυβομαι πισο απο μια σελιδα και ενα ονομα οπως fouxter που μιλαει για το αν γαμηθηκα καλα ι οχι ..απο αυτα τα κρυφο αδερφιστικα χορτασα τιποτα αλλο πες τε μου :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:...ολε!!!!!!!!!!!!!!!!!
Βρε fouxter τοσο κακια  μαλλον δεν σε γαμησα για να τα λες αυτα..... :knockinb:τι νομιζετε, πως θα κανετε κακο στην δικη μου δουλεια?????/εγω αγορακια μου δεν ντρεπομαι για αυτο που ειμαι  και κανω και αν εχω να πω κατι το λεω με φωτογραφια μου γιατι δεν κρυβομαι πισο απο μια σελιδα και ενα ονομα οπως fouxter που μιλαει για το αν γαμηθηκα καλα ι οχι ..απο αυτα τα κρυφο αδερφιστικα χορτασα τιποτα αλλο πες τε μου :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:...ολε!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εδώ είσαι ειλικρινής. Ετσι να ξηγιέσαι...
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:εγω καυλωνω παντος το λεω δημοσια εσεις καντε οτι καταλαβενεται

tsmelina

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
0
(schranz) αγαπητε μου αμα εσει ξερεις καληρερα την δουλεια αυτη απο εμενα, να σε πληρωσω να μου κανεις ιδιαιτερα μαθηματα στο πως να στηνομαι και να τσιμπουκωνω...οσο για ολα τα αλλα, το ξανα λεω δεν  μου κανει κανεις κακο στη δουλεια μου, ισα ισα οσο ποιο πολυ μιλατε για μενα τοσο περισσοτερο φαινεται  αν εχω  αναδουλεις.....εγω εδω ειμαι, την αλλη φορα θα σας εχω στρωμενο και το τραπεζι να φαμε για να μην φευγετε και νηστικοι να περναει και η ωρα στο ραντεβου ..να μην κλεισουμε ενα 2 ωρο??????/ ..επιβάλλεται... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:φιλακιααααααα

Εγγρ.
3 Μαρ 2013
Like
2
Πόντοι
0
(schranz) αγαπητε μου αμα εσει ξερεις καληρερα την δουλεια αυτη απο εμενα, να σε πληρωσω να μου κανεις ιδιαιτερα μαθηματα στο πως να στηνομαι και να τσιμπουκωνω...οσο για ολα τα αλλα, το ξανα λεω δεν  μου κανει κανεις κακο στη δουλεια μου, ισα ισα οσο ποιο πολυ μιλατε για μενα τοσο περισσοτερο φαινεται  αν εχω  αναδουλεις.....εγω εδω ειμαι, την αλλη φορα θα σας εχω στρωμενο και το τραπεζι να φαμε για να μην φευγετε και νηστικοι να περναει και η ωρα στο ραντεβου ..να μην κλεισουμε ενα 2 ωρο??????/ ..επιβάλλεται... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:φιλακιααααααα
Δεν είπα οτι δεν ξέρεις να γαμιέσαι, ούτε μίλησα για αναδουλειές! Πίστεψέ με όμως, οτι αυτή τη δουλειά την ξέρω κι άπο τη δική σου τη μεριά κι άπο τη μεριά του πελάτη! Πίστεψέ με! Εσύ όμως δεν βλέπεις τι κάνουν οι άλλες και δεν ξέρεις τι είναι αυτό το παραπάνω που πρέπει να κάνεις!

tsmelina

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
0
Μα αν εβλεπα τι κανει η καθε μια στο χωρο μου, θα ημουν και εγω μεσα στον βουρκο...κατι που ευτυχως εχω αποφυγει με πολυ μεγαλη επιτυχια...ειμαι συνειδητοποιημενη με το τι πρεπει να κανω στην δουλεια μου...... :smitten: :smitten: :smitten:

Chris MacNeil

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Ρε μελινα... Δεν εισαι μπουζουξιδικο, ουτε προσωπο της τηλεορασης να πεις οτι "δεν υπαρχει κακη φημη. Ολα ειναι διαφημιση"
Εισαι σε ενα site που γινεται σχολιασμος εμπειριων, για υπηρεσιες του ειδους, απο και για τους πελατες (πιθανους, ενεργους και μη). Και οχι μονο αυτο αλλα ο καθενας μπορει να κανει μια ερευνα αγορας εδω μεσα για να μη παει γυμνος στα αγγουρια (no pun intended) και αντι της φολας να πληρωσει καπου που τουλαχιστον το πληθος ενεργων πελατων λεει οτι αξιζει και οι πιθανοτητες μοιαζουν υπερ του.

Βγαινουν λοιπον τυπαδες και λενε οτι εισαι σκαρτη-ος (ο καθενας το λεει οπως θελει - εγω θα το κρατησω θυληκο προς το παρον).
Μετα σχολιαζουν το review αλλοι τυπαδες και βλεπεις ενα πληθος αποψεων να συγκλινει στο οτι δεν αξιζεις ουτε για την εμπειρια, περαν του βατραχου που ναι ενας στους 10-20 αντιθετους.
Πας και ανταποκρινεσαι με το ακρως κουφο "Ειναι αγνωστος και θελω να θελει να με γνωρισει πρωτα" - που ουτως ή αλλως διαψευδεται με την κριτικη του "cleverone" - κατι που κανει οποιονδηποτε νορμαλ ανθρωπο να σκεφτεται "Τι λες μωρη πατατα;! Αν ηθελα να περασω τη διαδηκασια του καμακιου πριν γαμησω θα περνα τον Τακη να πηγαιναμε μπαροτσαρκα και θα γλειτωνα και ενα 60αρι. Δηλαδη το 80αρι της πρωτης ειναι για να δουμε ποσο καλος ανθρωπος και γαματος χαρακτηρας εισαι και απ το επομενο μετραει το κοντερ;!"

Αλλα ξεπερναμε και αυτη τη μπαρουφα και παμε στην τελευταια. Ειναι δυνατον να μην καταλαβαινεις οτι τα σχολια επηρεαζουν τη δουλεια σου;! Δηλαδη θα μπει ο "Μπαμπης" θα δει ποσο ξεπετα βγαινεις απο τις κριτηκες και θα πει "Ολοι οι αλλοι ειναι μαλακες. Εμενα θα με ερωτευει και θα τα κανει ολα"... Και αυτο γιατι εσυ πηρες συμπεριφορα λυκειοπαιδου που δεν εχει την προσοχη κανενος περαν της μανας του και κανεις "νια-νια ο,τι και να λετε δε με πιανει, ειστε μαλακες και αγαμητοι".

Εμ, τους κακοχαρακτηριζεις γιατι δε γνωριζεστε αρκετα για να γαμηθειτε - τελειως ατοπο για τη δουλεια που κανεις - εμ, λες "σας γραφω στ αρχιδια μου γιατι εγω φραφκα περνω" - αλλο ακυρο που θα σε καψει καργα - μετα το παιζεις και diva-pro λες και ξερεις το σπορ σε επιπεδο Loeb και οι αλλοι ειναι μαλακες που δεν σε καταλαβαν...

Δηλαδη τι στον πουτσο περιμενεις;! Μυαλο δεν παιζει;! Επειδη εχεις αλαζονια πριγκιπισσας νομιζεις θα σε παρακαλανε με τα 80ευρα;! Και ο γυφτος γαμω τις καρεκλες λεει οτι πουλαει και παιζει και ξυλο αμα του πεις οχι, αλλα οταν τις χτυπησει ο ηλιος ενα καλοκαιρι θα φανει το σκαρτο πραμα. Ποσοι να την πατισουν πια... Η αληθεια επιπλεει και με τον καιρο θα την δουν μεχρι και οι μελλοντικοι, ατυχοι πρωταρηδες. Ξεφτιλα

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
να αγιασει το στωμα σου chris

μελινα τραβα να απλωσεις κανα τραχανα που θα πουλησεις κ πνευμα...ασε μας κουκλιτσα μου που θες κ τα ρεστα

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
βγηκαν τα χαντζαρια για τα καλα βλεπω....

tsmelina

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
0
καλε τοσα που εγραψες να σε παρω να γραφεις και  τα δικα μου...με καλη αμοιβη  (τσιμπουκακι κολαρακι θα σε εχω μωρο )μαλλον δεν στα εκανα για αυτο αφριζεις .....τοσες αγαμητες κρυφοαδερφες ουτε στον πουτσο μου επανω δεν εχω δει.... :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: με φαγατε κακιασμενες...

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
τραγουδα οσο θες αγαμητη αδερφη εσυ εισαι οχι οτι εχω τιποτα με τις αδερφες αλλα μη σικωνεις κ πολυ αναστημα ρε μελινακι αφου ολο μλκς πετας οταν ανοιγεις το στωμα σου τουλαχιστον να βουτας λιγο τι γλωσσα στον εγκεφαλο σου .. απλα μη μας περνας για χαζους εδω μεσα κ να ξερεις οτι μπαινει πολυς κοσμος κ βλεπει κ τα δικα μας γραφομενα κ τα δικα σου αλλα δεν εχει χρονο να κατσει κ να ασχολιθει οπως κανουμε μερικοι ειτε γτ το θεορει ανουσιο ειτε γτ βλεπει τι γινεται κ δε μπαινει στη διαδηκασια να αναλωθει εδω γραφοντας πραγματα τα οποια εσκεμενα δε γινοντε κατανοητα κ ξαναγυριζουμε στα ιδια που λεγαμε στην αρχη..εσυ κανονικα θα επρεπε να βλεπεις τι γραφουν εδω καποιοι κ δε λεω εμενα αλλα δες αλλους ασε εμενα μη με υπολογιζεις κ να κατσεις να αναλογιστεις τι κανεις λαθος κ να το διορθωσεις αλλα αντι γι αυτο εσυ καθεσε κ το παιζεις ιστορια τους βγαζεις ολους μαλακες κ ανεβαζεις κ αλλο τι μυτι σου..κατσε λοιπον εκει με τη μυτι σου αμα δε καταλαβενεις κ μη πιανεις το νοημα τις συζητησης αφου εσκεμενα δε θες

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
ΜΩΡΟ ΑΝΕΒΑΣΕ KAMIA ΦΩΤΟ να γουσταρουμε εμεις οι αμπαλοι κ ασε αυτους να μαλονουν....ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΣΠΟΡΙΑ K κατσε να δουμε το φιναλε.....

tsmelina

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
0
:-* :-* :-*

Συνημμένα

• ,λ.ωηξκ.jpg
    ,λ.ωηξκ.jpg
    25,9 KB · Εμφανίσεις: 27

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
εισαι καβλα κ το ξερεις .......

tsmelina

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
0
:-* :-* :-*

Συνημμένα

• ωχωχ.jpg
    ωχωχ.jpg
    7,6 KB · Εμφανίσεις: 21

Chris MacNeil

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
καλε τοσα που εγραψες να σε παρω να γραφεις και  τα δικα μου...με καλη αμοιβη  (τσιμπουκακι κολαρακι θα σε εχω μωρο )μαλλον δεν στα εκανα για αυτο αφριζεις .....τοσες αγαμητες κρυφοαδερφες ουτε στον πουτσο μου επανω δεν εχω δει.... :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: με φαγατε κακιασμενες...

Συνεχισε ετσι παλικαρι! Τωρα, μαζευει ο "Μπαμπης" τα 80ευρα και σου ρχεται!

Γιατι τιποτα δε λεει "ειμαι επαγγελματιας και καλος, επικοινωνιακος ανθρωπος" οπως το να αφηνεις να κυλησει ετσι μια συσσωρευση αρνητικων στοιχειων που η συμπεριφορα σου συνεχως επαληθευει και να βροντοφωνζεις περηφανα "σας γαμω παλιαδερφες!" σε ολους τους πιθανους και μη πελατες...

Ετσι τους μαζευουμε και εμεις στα μαγαζια μας. Μονο που ριχνουμε και φαπες στην εξοδο για να τους μεινει αξεχαστη η εμπειρια!

Και οσοι μηλισουν αρνητικα ή διανοηθουν να βαλουν ολα τα παραπονα σε συγκροτημενη μορφη ειναι λουγκρες του κερατα, διχως ιχνος αυτοσεβασμου που αξιζουν βεργα απο σενα, τον μαστορα των δημοσιων και ανθρωπινων σχεσεων.

εισαι καβλα κ το ξερεις .......

Αυτο ειναι καψουρα...

Αυτο "βρηκα τον καλο πελατη",

Ρε μελινα... Δεν εισαι μπουζουξιδικο, ουτε προσωπο της τηλεορασης... ...Ξεφτιλα

Και αυτο ρεαλισμος και ειλικρινεια!

Καιιι..! Τελος! Αυτη ηταν! Οσοι τυχεροι ψαχτουν, για τους επομενους μηνες, το μονο που θα χρειαστει ειναι να δουν τις τελευταιες σελιδες που γινεται ουσιαστικα η σουμα του τι ετσι μελινα.
Να μπω σε fag-ικες διαφωνιες χωρις παρε-δωσε επιχειρηματων, δεν εχει νοημα. Δεν χρειαζετε να ψαξω τοσο μακρια, αν θελω να βριστω με καποιον. Βγαζω το αχτι μου στους ελληναρες οδηγους που μου το δημιουργουν εξ αρχης.
Αγορακια χαρητε τον ερωτα σας και εσυ μελινα γκαριζε οσο θελεις... Εκτος των αλλων ουτε για τη κουβεντα δεν αξιζεις οποτε σε αφηνω εδω, να συνεχισεις οπως καταλαβαινεις.

tsmelina

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
0
fouxter-αδερφη εγω????????μηπως δεν κοιταξες καλα τον καθρευτη σου? για το αδεφη που ειπες...αν τραγουδουσα θα σχολειαζατε την φωνη μου  οχι ποση ωρα σε πηδηξα και δεν χαρηκε η κολοτριπιδα σου....ενας καραγκιοζης εισαι που καθεσε και σχολιαζεις ποια σε γαμησε ποιο καλα ....αντε στο τσακιρ κεφι να γαμησες και εσυ...λυπαμαι ποιο πολυ εσενα που περιμενεις τις αποκριες για να αισθανθείς αυτο που κρυβεις μεσα σου ...κριμα .......πολυ κριμα....και πολυ ασχολιθηκα μαζι σου...
και αν βουτηξω την γλωσσα στο εγκεφαλο μου θα διαβασεις ποιο πολλες αληθειες..      :new_shocked: :new_shocked:     .καλο σου βραδυ...

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
εγω παιδια παντως,με το Μελινακι,μια χαρα περασα....Και εριξα κ 2 μπαλακια....
και καλα της εκανες ετσι τησ χριαζεται εγω μαλακας μενω στο ενα.......
Συνεχισε ετσι παλικαρι! Τωρα, μαζευει ο "Μπαμπης" τα 80ευρα και σου ρχεται!

Γιατι τιποτα δε λεει "ειμαι επαγγελματιας και καλος, επικοινωνιακος ανθρωπος" οπως το να αφηνεις να κυλησει ετσι μια συσσωρευση αρνητικων στοιχειων που η συμπεριφορα σου συνεχως επαληθευει και να βροντοφωνζεις περηφανα "σας γαμω παλιαδερφες!" σε ολους τους πιθανους και μη πελατες...

Ετσι τους μαζευουμε και εμεις στα μαγαζια μας. Μονο που ριχνουμε και φαπες στην εξοδο για να τους μεινει αξεχαστη η εμπειρια!

Και οσοι μηλισουν αρνητικα ή διανοηθουν να βαλουν ολα τα παραπονα σε συγκροτημενη μορφη ειναι λουγκρες του κερατα, διχως ιχνος αυτοσεβασμου που αξιζουν βεργα απο σενα, τον μαστορα των δημοσιων και ανθρωπινων σχεσεων.

Αυτο ειναι καψουρα...

Αυτο "βρηκα τον καλο πελατη",

Και αυτο ρεαλισμος και ειλικρινεια!

Καιιι..! Τελος! Αυτη ηταν! Οσοι τυχεροι ψαχτουν, για τους επομενους μηνες, το μονο που θα χρειαστει ειναι να δουν τις τελευταιες σελιδες που γινεται ουσιαστικα η σουμα του τι ετσι μελινα.
Να μπω σε fag-ικες διαφωνιες χωρις παρε-δωσε επιχειρηματων, δεν εχει νοημα. Δεν χρειαζετε να ψαξω τοσο μακρια, αν θελω να βριστω με καποιον. Βγαζω το αχτι μου στους ελληναρες οδηγους που μου το δημιουργουν εξ αρχης.
Αγορακια χαρητε τον ερωτα σας και εσυ μελινα γκαριζε οσο θελεις... Εκτος των αλλων ουτε για τη κουβεντα δεν αξιζεις οποτε σε αφηνω εδω, να συνεχισεις οπως καταλαβαινεις.
εγω δεν θα διαφωνησω το εχω πει αλλοστε οτι ειναι μες της πρωτες μου επιλογες οποιος εχει θεμα ας μην μου στελνει

tsmelina

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
0
:-* :-* :-* :-* :-*

Συνημμένα

• Φωτογραφία0040.jpg
    Φωτογραφία0040.jpg