Νέα

Melina22 Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thecleverone
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 455
  • Εμφανίσεις 58K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

don kihotis

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
35
Πόντοι
16
καλε τοσα που εγραψες να σε παρω να γραφεις και  τα δικα μου...με καλη αμοιβη  (τσιμπουκακι κολαρακι θα σε εχω μωρο )μαλλον δεν στα εκανα για αυτο αφριζεις .....τοσες αγαμητες κρυφοαδερφες ουτε στον πουτσο μου επανω δεν εχω δει.... :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: με φαγατε κακιασμενες...
δεν μπορω να καταλαβω πως οποιoι δεν συμφωνουν με καποια ξεπετοtrans
ειναι για αυτες-ους κακιασμενες και κρυφοαδελφες
ωραιο τρυπακι εχουν βρει παντως

don kihotis

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
35
Πόντοι
16
απο κορμι κορμαρα αλλα απο μυαλο παπαρα
αν μπορεσεις να τα φερεις αυτα τα δυο και ειδικα το δευτερο σε μια ισσοροπια προς
το καλυτερο τοτε θα εχεις μεγαλο σουξε

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
τελικά επιβεβαιώθηκε η ξεπέτα κι ο σκατοχαρακτήρας... εκατεχωρήθη στα αρχεία του συλλόγου τραβελοκυνηγών προς γώση και συμμόρφωση...

don kihotis

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
35
Πόντοι
16
ban στην "κυρια" και παμε παρακατω

tsmelina

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
0
don kihotis τελικα αστεια λουγκρα εισαι και εσυ..χαχαχαχαχα     
ανταποδιδω χαχαχαχαχχαχαχαχαχααααχαχααχαχ

tsmelina

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
0
Γιατι ειπα εγω οτι ειμαι γυναικα? ελα χρηστε και παναγια.....χαχαχα εγω περνω ορμονες εσεις χαζευτε... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

tsmelina

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
0
αφρισες ε????????????κακιασμενηηηη κανε κανενα chat  να σε γαμησουν στο τσαμπα τωρα.....και αφρισμενη κακιασμενη παρα παειιιιιιι

don kihotis

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
35
Πόντοι
16
ναι ετσι ειναι οπως τα λες :headbang: πρεπει οι μεγαλες δοσεις ορμονων που περνεις να σου εχουν
πειραξει το εγκεφαλικο σου συστημα

Chris MacNeil

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδες μη ξοδευετε ετσι τον χωρο για τα posts. Απ το απογευμα πηγε μπροστα 4 σελιδες. Με τετοιους ρυθμους οι κακομοιροι που προσπαθουμε να σωσουμε εδω μεσα, δε θα βρησκουν τα καταλληλα posts και θα πεφτουν μονο στα μελια του βατραχου και σε λογομαχιες των υπολοιπων. Καψ τε το threadακι και τελειωσε.

Και για να συνεχισω στο μοτιβο ειλικρινειας, και ο CD πουστης ειναι. Και ο σιλικονατος το ιδιο. Αντικειμενικα μιλωντας, αμα δεν εχει μουνι εκ γενετης γυναικα δεν μπορει να ειναι. Trans ειναι το ιδιο πολιτικα ορθος τιτλος με το "εγχρωμος" για τους μαυρους. Ενας αδειος τιτλος για να κανει τον πισωγλεντι με ψυχολογικα, να νιωσει καλυτερα για τις εγχειρησεις του. Δεν παω εναντια ουτε στον εναν ουτε στον αλλον. Οι επιλογες στο τι γλυφει ο καθενας δεν εχουν καποια επιρροη στη ζωη μου. Αλλα δε θα στερηθω και το δικαιωμα μου να χαρακτηρισω αυτο που βλεπω για να μη κανω τον καθε πειραγμενο να νιωσει ασχημα. Ποσο μαλλον σε μια κοινωνια που οι τελευταιες γενιες εχουν μεγαλωσει σε κλημα απαθειας απεναντι σε αυτες τις κοινωνικες ομαδες. Ρουφηχτε οτι θελετε, δωσ τε τον οπου θελετε αλλα πειτε τα πραματα με το ονομα τους και οχι μισα. Στην τελικη αν για καποιον ο πουστης ειναι ανωμαλος, το τρανσ ειναι τρεισχειροτερο που δεν το αποδεχτηκε και πηγε για σουτιεν...

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
ΜcNeil«Μη κρίνετε, ίνα μη κριθήτε. Εν ω γαρ κρίματι κρίνετε κριθήσεσθε, και εν ώ μέτρω μετρείτε μετρηθήσεται ύμίν. Τι δε βλέπεις το κόρφος το εν τω οφθαλμώ του αδελφού σου, την δε εν τω σω οφθαλμω δοκόν ου κατανοείς; η πώς ερείς τω αδελφω σου, άφες εκβάλω το κάρφος από του οφθαλμού σου, Και ιδού η δοκός η εν τω οφθαλμώ σου; υποκριτά, έκβαλε πρώτον την δοκόν εκ του οφθαλμού σου, Και τότε διαβλέψεις έκβαλείν το κάρφος εκ του οφθαλμού του αδελφού σου. Μη δώτε το άγιον τοις κυσί μηδέ βάλητε τους μαργαρίτας υμών έμπροσθεν των χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αυτούς εν τοίς ποσίν αυτών και στραφέντες ρήξωσιν υμάς».

Chris MacNeil

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Τζουλι ή οπως αλλιως σε λενε - φανταζομαι το "Τακης" δε το ψηνεις-. :dancing:
Δεν κρινω και δεν προσπαθω να χειραγωγησω ελευθερα μυαλα ανεξαρτητου ηλικιας. Αυτο ειναι δουλεια συγκεκριμενων ομαδων που αποσκοπουν στη δημιουργια κυριως ηθικων κανονων που αν καποιος τους εξερευνησει λιγο θα καταλαβει ποσο σαπιοι ειναι. Η Ελλαδα εχει μπολικες τετοιες. Τουναντιον, αυτο που κανω ειναι να λεω τα πραγματα με το ονομα τους.
Η ελειψη ειλικρινιας κανει χωρο στους μαλακες να μπουν σε ενα κοινωνικο συνολο και να γινουν "καποιοι". Μετα πεφτουν οι μασκες και γινεται μακελειο για να μαζευτουν. Ενω αν μπεις και μεινεις ξεκαθαρος καπου, τα πραγματα ειναι απλα και ωραια και ετσι μενουν, ωστε να ναι ολοι χαρουμενοι.
Αρα λοιπον λεω τη γρια, γρια, τον τεμπελη, τεμπελη και τον πουστη, πουστη. Οχι "ηλικιωμενη", "κουρασμενο" και "γυναικα που γενηθηκε σε σωμα αντρα". Αυτα ειναι μαλακιες για να χαϊδευονται αυτακια. Ζησε στην πραγματικοτητα! Εκτος και αν εχει ελειψη αυτοσεβασμου και γνωθι σαυτον, κανεις δε θα σε δει γι αυτο που θες παρα μονο γι αυτο που εισαι. Στην καλυτερη απλα να παρει λιγο παραπανω χρονο. Στη χειροτερη να σε λεει τζουλι μπροστα και τραβελο-μπαμπη πισω. Θες πραγματικα ομως τετοιους στη ζωη σου;!

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
Mc Neil  Ετσι θα μιλησεις κ στον γιο σου αυριο,μεθαυριο,στην περιπτωση που συμβει το απευκταιο; Γιε μου,εισαι πουστης,θα του πεις;

Chris MacNeil

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Mc Neil  Ετσι θα μιλησεις κ στον γιο σου αυριο,μεθαυριο,στην περιπτωση που συμβει το απευκταιο; Γιε μου,εισαι πουστης,θα του πεις;
Ποτε δεν καταλαβα αυτη τη τακτικη που αντι να σου παραθετουν λογικα επειχηριματα, προσπαθουν να σου μεταδωσουν συναισθηματικο φορτιο... Ναι Τζουλι! Πουστη θα τον πω! Το οτι θα ειναι γιος μου δεν θα τον κανει λιγοτερο πισωγλεντι, οπως ακριβως το πουστριλικι δεν θα τον κανει λιγοτερο γιο μου!

Οπως ακριβως οταν τρακαρα, που χα πρωτοπαρει αμαξι, και ειχα και συνεπιβατη ο πατερας μου με ειπε μαλακα και ενα καρο αλλα επιθετα - σημειωτεον, το αμαξι παπαλα, για να καταλαβεις για τι τρακο μιλαμε και δεν ηταν μετοπικη αλλα μουρη με πορτα (μου)- και παρ ολα αυτα μου ξαναδωσε αμαξι οταν σηκωθηκα απ το κρεβατι. Απ εκει και περα ειναι ηταν ευθυνη μου να μη ξανακανω μαλακια. Οχι του πατερα μου. Οχι του φιλου μου! Οχι του πιωμενου παπαρα! Εκεινος ευθυνεται για τον εαυτο του...

Αν εσυ προτιμας να κρυβεσαι πισω απο γαλιφιες και να χρησιμοποιεις ενα λανθασμενο ηθικο κωδικα με πλασματικη αξιοπρεπεια δε φταιω εγω. Το ξερεις οτι δεν εισαι γυναικα. Αμα ενοχλησε οταν τ ακους η ευκολη λυση ειναι να πεις στον αλλον να μη το λεει. Η δυσκολη, να κανεις την αυτοεξερευνηση σου και να το ξεπερασεις. Η τραγικη, να λες τους αλλους "πουστηδες" παιζοντας το ανετος (ξεκαθαρη μπηχτη ειναι, μην αναρωτιεσαι). Μαντεψε ποιος ειναι αυτος που πρεπει να δωσει τη λυση στα ψυχολογικα του!!! Οχι, δεν ειναι ο καθε ξενος... Αυτος που τα χει ειναι!

Αρα επαναλαμβανω. Η ειλικρινεια σωζει σχεσεις ολων τον ειδων. Και η αληθεια αν "ποναει" δεν φταιει κανεις παρα ο πονεμενος. Δικια του ευθηνη να μη ξαναδημιουργησει εναυσμα για τετοιες "αληθειες".

Και επειδη δεν ειμαι ξενος σε τετοιες συζητησεις, ξερω οτι θα κανουν καιρο αυτες οι κουβεντες να πιασουν τοπο. Οπως πρεπει να τιμησω και αυτο που ζητησα απ τους υπολοιπους. Τελος οι κουβεντες. 4 σελιδες ειναι υπερ'πολλες για αυτους που ψαχνουν info για μελινα. Adios!

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
μελινακι λιγο δυσκολο να με γαμησες εσυ το αντιθετο μαλλον σιγουρο τωρα για την απειλη που ξεστωμησες για το αν βουτηξεις τη γλωσσα σου στο μυαλο σου ουτε να το σκευτω θελω ουτε εγω αλλα ουτε κ οι υπολοιποι φαντασου δηλαδη τι αλλα μπορει να ξεστωμησεις (σε προστατευς τωρα να το ξερεις)
βατραχε τι εγραψες παλι ρε θεε να μη σου στελνουν κ κατι τετοια ειμαι πλεον βεβαιος φιλε μου οτι μπαινεις σε αλλο σαιτ κ απαντας εδω τελος εισαι τεραστιος
chris οτι εχεις γραψει ισχυει μεχρι τελους κ μαλιστα τα λες πολυ ςραια κ με δικο σου τροπο αλλα φιλε δε μπορω να αφησω τη καθε μελινα να εμπαιζει τον εγκεφαλο μου αλλα κ των αλλων
τζουλη ξερω οτι εισαι πολυ καλο ατομο αλλα δε θεορω σωστο ν μπαινεις σε αλλα θρεντ για να γραψεις μονο αυτο που σε πειραξε .. αν ειναι μιλα κ για ολα οσα εχουν υποθει πιο πανω παρε θεση κ μιλα ελευθερα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom