Mc Neil Ετσι θα μιλησεις κ στον γιο σου αυριο,μεθαυριο,στην περιπτωση που συμβει το απευκταιο; Γιε μου,εισαι πουστης,θα του πεις;
Ποτε δεν καταλαβα αυτη τη τακτικη που αντι να σου παραθετουν λογικα επειχηριματα, προσπαθουν να σου μεταδωσουν συναισθηματικο φορτιο... Ναι Τζουλι! Πουστη θα τον πω! Το οτι θα ειναι γιος μου δεν θα τον κανει λιγοτερο πισωγλεντι, οπως ακριβως το πουστριλικι δεν θα τον κανει λιγοτερο γιο μου!
Οπως ακριβως οταν τρακαρα, που χα πρωτοπαρει αμαξι, και ειχα και συνεπιβατη ο πατερας μου με ειπε μαλακα και ενα καρο αλλα επιθετα - σημειωτεον, το αμαξι παπαλα, για να καταλαβεις για τι τρακο μιλαμε και δεν ηταν μετοπικη αλλα μουρη με πορτα (μου)- και παρ ολα αυτα μου ξαναδωσε αμαξι οταν σηκωθηκα απ το κρεβατι. Απ εκει και περα ειναι ηταν ευθυνη μου να μη ξανακανω μαλακια. Οχι του πατερα μου. Οχι του φιλου μου! Οχι του πιωμενου παπαρα! Εκεινος ευθυνεται για τον εαυτο του...
Αν εσυ προτιμας να κρυβεσαι πισω απο γαλιφιες και να χρησιμοποιεις ενα λανθασμενο ηθικο κωδικα με πλασματικη αξιοπρεπεια δε φταιω εγω. Το ξερεις οτι δεν εισαι γυναικα. Αμα ενοχλησε οταν τ ακους η ευκολη λυση ειναι να πεις στον αλλον να μη το λεει. Η δυσκολη, να κανεις την αυτοεξερευνηση σου και να το ξεπερασεις. Η τραγικη, να λες τους αλλους "πουστηδες" παιζοντας το ανετος (ξεκαθαρη μπηχτη ειναι, μην αναρωτιεσαι). Μαντεψε ποιος ειναι αυτος που πρεπει να δωσει τη λυση στα ψυχολογικα του!!! Οχι, δεν ειναι ο καθε ξενος... Αυτος που τα χει ειναι!
Αρα επαναλαμβανω. Η ειλικρινεια σωζει σχεσεις ολων τον ειδων. Και η αληθεια αν "ποναει" δεν φταιει κανεις παρα ο πονεμενος. Δικια του ευθηνη να μη ξαναδημιουργησει εναυσμα για τετοιες "αληθειες".
Και επειδη δεν ειμαι ξενος σε τετοιες συζητησεις, ξερω οτι θα κανουν καιρο αυτες οι κουβεντες να πιασουν τοπο. Οπως πρεπει να τιμησω και αυτο που ζητησα απ τους υπολοιπους. Τελος οι κουβεντες. 4 σελιδες ειναι υπερ'πολλες για αυτους που ψαχνουν info για μελινα. Adios!