You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μελέτη vs Μενεγάκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα NiLe
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 136
- Εμφανίσεις 26K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
MR DRAMBUIE
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Η Μελετη οταν ειχε κανει το καρεδακι με καυλωνε ασυστολως. Σιγουρα, την προτιμω απο τη Μενεγακη. Η τελευταια, απο τη στιγμη που εγινε μητερα, επαψε να με απασχολει σεξουαλικως. Η μητροτητα με απωθει.
Επισκέπτης
Η Μελετη οταν ειχε κανει το καρεδακι με καυλωνε ασυστολως. Σιγουρα, την προτιμω απο τη Μενεγακη. Η τελευταια, απο τη στιγμη που εγινε μητερα, επαψε να με απασχολει σεξουαλικως. Η μητροτητα με απωθει.
Γιατι ρε?Δεν σου αρεσουν οι hot moms milfs?Οι καλυτερες ειναι!
MR DRAMBUIE
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Αν δεν γνωριζω οτι εχουν παιδι,δεν εχω προβλημα. Πολυ λιγες μητερες με εχουν καυλωσει μεχρι σημερα.Γιατι ρε?Δεν σου αρεσουν οι hot moms milfs?Οι καλυτερες ειναι!
Επισκέπτης
Αν δεν γνωριζω οτι εχουν παιδι,δεν εχω προβλημα. Πολυ λιγες μητερες με εχουν καυλωσει μεχρι σημερα.
Ισα ισα!Μονο στην ιδεα οτι αυτη η γκομεναρα εχει γενησει φτιαχνεσαι πιο πολυ.Ειδικα αμα υπαρχει περιπτωση να σας παιρνει ματι το παιδι?Πωωω τοτε ειναι το αποκορυφωμα της καβλας!
MR DRAMBUIE
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Τα γουστα μας ειναι διαφορετικα.Ισα ισα!Μονο στην ιδεα οτι αυτη η γκομεναρα εχει γενησει φτιαχνεσαι πιο πολυ.Ειδικα αμα υπαρχει περιπτωση να σας παιρνει ματι το παιδι?Πωωω τοτε ειναι το αποκορυφωμα της καβλας!
σωστοςΚαλά ..τι μου συγκρίνετε τώρα?
..μενεγάκη με μελέτη??
Τα Ιμαλάια με το Φιλοπάππου??
BRAVO!!!!!!!!!!!!σωστος
Διαφωνώ εντόνως κύριε μου ..Ρε παιδιά ο αγώνας είναι άνισος. Μενεγάκη μακράν...
το εχω ξαναποσταρει και πιο πανω.τη μελετη την ειχε δειξει μια φορα αβαφτη και ειναι κακασχημη.πραγματικα δε βλεπεται.η μενεγακη και στη mega banka που τη θυμαμαι οταν ξεκινησε ηταν πολυ καυλα.βεβαια εχει κανει και αυτη τις πλαστικες της αλλα ειναι πολυ ανωτερη απτην μελετη.
Η Μελετη ειναι πατσαβουρα αβαυτη!!!!το εχω ξαναποσταρει και πιο πανω.τη μελετη την ειχε δειξει μια φορα αβαφτη και ειναι κακασχημη.πραγματικα δε βλεπεται.η μενεγακη και στη mega banka που τη θυμαμαι οταν ξεκινησε ηταν πολυ καυλα.βεβαια εχει κανει και αυτη τις πλαστικες της αλλα ειναι πολυ ανωτερη απτην μελετη.
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
Καλά ..τι μου συγκρίνετε τώρα?
..μενεγάκη με μελέτη??
Τα Ιμαλάια με το Φιλοπάππου??
Έγραψες.. Γεωργίου Σπίκινγκ.
μμμ δυσκολη μαχη τωρα προτιμω μελετη αλλα αν την ακουσει να μιλαει ειναι για μπουκετα με την φωνη που χει...αλλα επειδη ειναι πιο νεα και ομορφη σε καυλωνει να την σκισεις πιο πολυ απ την ελεναρα που ακομα βαστιεται δν λεω αλλα ειναι μεγαλουλα..μενεγακη πριν 7-8 χρονια με μελετη καλυτερη μενεγακη τωρα προτιμω μελετη
Εν το μεταξύ δεν είναι Milf η Ελεονόρα έλεος.... βέβαια όπως το βλέπει κανείςβεβαια η ελεναρα τωρα εχει περασει στη κατηγορια milf αλλα αυτο δε με χαλαει καθολου.
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
εεε εντάξει μενεγάκη και ξερώ ψωμή... milf λέμε τώρα.
φυσικά η μελέτη το έχει πιο νέο αλλά το milf είναι milf πάει και τελείωσε.
ας είναι η μελέτη τόσο όμορφη στην ηλικία της μενεγάκης και τα λέμε. αααα και τόσο χαζή LOL
φυσικά η μελέτη το έχει πιο νέο αλλά το milf είναι milf πάει και τελείωσε.
ας είναι η μελέτη τόσο όμορφη στην ηλικία της μενεγάκης και τα λέμε. αααα και τόσο χαζή LOL
Cervantes
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 196
- Like
- 4.637
- Πόντοι
- 15.775
νομιζω πως αμα παρουμε το θεμα ηλικιακα η ελεωνορα δεν ειναι μιλφ..ουτε πιπινι βεβαια..κατι ενδιαμεσο..Εν το μεταξύ δεν είναι Milf η Ελεονόρα έλεος.... βέβαια όπως το βλέπει κανείς
μιλφοπιπινο μηπωςνομιζω πως αμα παρουμε το θεμα ηλικιακα η ελεωνορα δεν ειναι μιλφ..ουτε πιπινι βεβαια..κατι ενδιαμεσο..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 66
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις
- 3K
?
- Απαντήσεις
- 135