Επισκέπτης
Το ξερετε οτι τα μπουκαλια ανακυκλωνονται ετσι;
Το ξερετε οτι τα μπουκαλια ανακυκλωνονται ετσι;
1 κιλο το χρονο παιρνει ?Αυτο το εκανε πριν 3 χρονια που ητνα κι 3 κιλα πιο αδυνατη
Σε dvd δεν χωραει,Θελει blue ray με τοσο εκτοπισμα!!!ρε bbwlover σκευτικές να βγάλεις βίντεο με την γυναίκα σου για να χτυπήσετε αυτό της Τζούλιας; Πιστευω οτι θα κάνεις πάταγο. Ειδικά αν αντί για σαμπάνια χρησιμοποιήσεις ρετσίνα Μαλαματίνα (για να τραβήξεις και τον λαό της Θεσ/νίκης)!!!
δεν ηταν μαυροδαφνη ....καλο κρασι κοκκινο ηταν
σωστος ο τυποςρε bbwlover σκευτικές να βγάλεις βίντεο με την γυναίκα σου για να χτυπήσετε αυτό της Τζούλιας; Πιστευω οτι θα κάνεις πάταγο. Ειδικά αν αντί για σαμπάνια χρησιμοποιήσεις ρετσίνα Μαλαματίνα (για να τραβήξεις και τον λαό της Θεσ/νίκης)!!!
ρε bbwlover σκευτικές να βγάλεις βίντεο με την γυναίκα σου για να χτυπήσετε αυτό της Τζούλιας; Πιστευω οτι θα κάνεις πάταγο. Ειδικά αν αντί για σαμπάνια χρησιμοποιήσεις ρετσίνα Μαλαματίνα (για να τραβήξεις και τον λαό της Θεσ/νίκης)!!!
και αυτο εχεις κανει ρε τυπεμωρε εχουμε προσπαθησει αλλα τιποτα δεν εγινε. Απατη σκετη. Ειχαμε παει σε εναν τυπο που ειχε στην Συγγρου ενα στριπτζαδικο και μας υποσχεθηκε να κανουμε πορνο. Απο το τηλεφωνο ολα καλα και ωραια. Οταν πηγαμε εκει γελαγανε με την γυναικα μου .....δεν μας περνουν σοβαρα. παρολο που τους καθησε η δικια μου δεν την θελανε.....
μωρε εχουμε προσπαθησει αλλα τιποτα δεν εγινε. Απατη σκετη. Ειχαμε παει σε εναν τυπο που ειχε στην Συγγρου ενα στριπτζαδικο και μας υποσχεθηκε να κανουμε πορνο. Απο το τηλεφωνο ολα καλα και ωραια. Οταν πηγαμε εκει γελαγανε με την γυναικα μου .....δεν μας περνουν σοβαρα. παρολο που τους καθησε η δικια μου δεν την θελανε.....
μωρε εχουμε προσπαθησει αλλα τιποτα δεν εγινε. Απατη σκετη. Ειχαμε παει σε εναν τυπο που ειχε στην Συγγρου ενα στριπτζαδικο και μας υποσχεθηκε να κανουμε πορνο. Απο το τηλεφωνο ολα καλα και ωραια. Οταν πηγαμε εκει γελαγανε με την γυναικα μου .....δεν μας περνουν σοβαρα. παρολο που τους καθησε η δικια μου δεν την θελανε.....
Ναι αλλά για το δέσιμο θα χρειαστεί καραβόσκοινο!μαλακία έκανες. Εδώ είναι βλάκες και δεν μπορούν να αντιληφθούν το κελεπούρι που έχουν. Μάζεψε λευτά και πήγαινε ή στήλε βίντεο εδώ:
[URL unfurl="true"]http://beta.kink.com/k/index.jsp?c=1[/url]
και θα δείς που αμέσως θα ενδιαφερθούν!!
Ναι αλλά για το δέσιμο θα χρειαστεί καραβόσκοινο!
τυπε μου πασχα που θα πατε;κυκλοφορει μια φημη οτι η αννουλα εκλεισε μια στανη με 50 αρνια για σουβλισμα στο μετσοβο,ειναι αληθεια;