Cutty Shark στην ζούγκλα;;;;;
Αααααα ξέχασα, θα είχες την κάβα δίπλα σου.
(Αν και από το να το βγάλω το μπουκάλι από την κάβα προτιμάω το καζάνι).
Σαν τελευταία ευχή οι φυλή mao mao θα είναι υποχρεωμένοι να το φέρουν ....
Cutty Shark στην ζούγκλα;;;;;
Αααααα ξέχασα, θα είχες την κάβα δίπλα σου.
(Αν και από το να το βγάλω το μπουκάλι από την κάβα προτιμάω το καζάνι).
Cutty sark whiskey=λιλας τυπε
πλακα πλακα ρε τυπε το Dimble λες να το καταφερνει και αυτο ο λιλας?Cutty sark whiskey=λιλας τυπε
καλα ρε τυπε τον λιλα δεν ξερεις?ρε μαγκες ποια ειναι η προιστορια του λιλα?δεν τον εχω προλαβει... απ οτι καταλαβα ειναι τρυφερο αγορι, αλλα ποιο ειναι το παλμαρε του και γινεται τοσος ντορος?
τυπε για ψαξου λιγορε μαγκες ποια ειναι η προιστορια του λιλα?δεν τον εχω προλαβει... απ οτι καταλαβα ειναι τρυφερο αγορι, αλλα ποιο ειναι το παλμαρε του και γινεται τοσος ντορος?
ειστε σε ενα αεροπλανο μαζι μ εναν αγγλο εναν αλβανο κι εναν πακη
και χαλαει ο κινητηρας και αναγκαζεστε αν εγκαταλειψετε το αεροπλανο με αλεξιπτωτα
πεφτετε στη ζουγκλα του αμαζονιου και σας πιανει μια φυλη ιθαγενων κανιβαλων
και εκει που σας εχουν δεμενους γυρω απ το καζανι που ηδη βραζει :o ο αρχηγος της φυλης σας θετει το εξης ερωτημα...
"εχετε 3 επιλογες! 1) να πηδηξετε τη γυναικα του bbwlover
2) να πηδηξετε το λιλα
3) να σας ριξουμε στο καζανι και να σας φαμε με καροτακια και πατατουλες "
τι θα επιλεγατε????????
τα 300 ευρω στον αλβανο για τη χοντρη ειναι τζαμπα εξοδα ομως!αφου την ποθουν τη χοντροι οι αλβανοι
Η καλλύτερη απάντηση .... είδες για να είσαι Έλληνας !!!!!!!!!!
τα 300 ευρω στον αλβανο για τη χοντρη ειναι τζαμπα εξοδα ομως!αφου την ποθουν τη χοντροι οι αλβανοι
Σαν τελευταία ευχή οι φυλή mao mao θα είναι υποχρεωμένοι να το φέρουν ....
Σιγα το προβλημα ρε μαλακα και συ, Λοιπον θα ζηταγα 1000 ευρω απο τον αγγλο για να τον σωσσω , θα εδινα 100 ευρω στον πακη να γαμησει τον λιλα και 300 ευρα στον αλβανο να πηδηξει την γυναικα του bblover , με τα υπολιπα 600 ευρω , θα εβρισκα ενα χαι και τζενται στουντιακι στην ζουγλα και θα ελιωνα στον πουτσο με την πουτανα την τζειν του κερατα του ταρζαν
μ
εεεε και ο Αγγλος στα αρχιδια μου , να πει να γαμηθει , ας τον ριξουνε στο καζανι , στα αρχιδια μου
γεια σου ρε κλωνε.....η μαλακια με γιωτα......σωπα ρε μορτη , διαβασες την λεξη πακης και αρχισες να βαρας μαλακεια ?? Η το πηρες στα σοβαρα το σεναριο του θεματοθετη ???
τί είναι το λίλα;;;
γεια σου ρε κλωνε.....η μαλακια με γιωτα......
χαχαχαχαχα τι μαλακας εισαι...Αμα την ξερεις την ρουφιανα καλα, ξερεις και πως γραφεται
εεεε μαλακα ποσες φορες θα πουμε οτι δεν ειμαι κλωνος !!