Νέα

Μελέτη vs Μενεγάκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NiLe
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 136
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επειδη τωρα τελευταια εχουνε αρχισει να βαζουνε κ την Μελετη στο παι

• Ελενη Μενεγακη

Ψήφοι: 8 80,0%
  • Ελεονωρα Μελετη

Ψήφοι: 2 20,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    10

loudowikos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Καλή και η Μελέτη, θα την ήθελα στα τέσσερα μπροστά μου, αλλά ψηφίζω Μενεγάκη.  Πριν από χρόνια (προ πρωινού καφέ) είχαμε κάνει διακοπές στην ίδια βίλλα, αυτή με τον τότε γκόμενό της, έναν λίγο μπουζουκόβιο. Όταν την έβλεπα να βγαίνει από την πισίνα φτιαχνόμουνα, έδειχνε πολύ ωραίο κόλο και γραμμή, αν και τότε ήταν λίγο ανώριμη από πλευράς ότι μόλις είχε γίνει διάσημη και νόμιζε ότι ήταν πολύ in.  Τώρα ωρίμασε. 

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Εγώ βλέπω να έχει πολλές ατέλειες που άλλες δεν έχουν.

Λόγω νεαρότερης ηλικίας ψηφίζω Μελέτη, αν και έχω ενδοιασμούς για το πως δείχνει εκτός τηλεόρασης.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
η Μελετη ειναι Αρης Πετρούπολης και η Μενεγάκη Μπάρτσα..Δεν μπορω να καταλάβω που στέκει τέτοια σύγκριση..

Επισκέπτης
ωραια γιναικα και ιμελετι!!!!!!εχει γλικια φατσουλα το εργαλειο!!!τις θελω και τισ δυο παντος!και μελετι και μενεγακι!χεχε!!!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Έχουμε ξανααναφερθεί για τη Ελεωνόρα ότι άβαφτη (απίστευτο) είναι απίστευτο μπάζο

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κάτω τα χέρια από την Ελεονώρα ρεεεεεεεεε :cussing: :hammer: :knuppel: :ak: :uzi:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Έτσι,έτσι αδελφέ θέλω συμπαράσταση.Θα μας φάνε το γκομενάκι τα λαμόγια & οι κάθε λογής πιτσιλιστές.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Παιδιά άμα την δείτε άβαφτη καλύτερα να  :knockinb: τον Καραγκούνη

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μου αρέσει η σιγουριά σας,για το πως είναι η Μελέτη όταν είναι άβαφτη.Λες κ την έχετε δει.

Mariosthmk

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Και οι δύο είναι πσολοχίματα του κερατά! Η Μενεγάκη έχει ιστορία από παλιά μέχρι και σήμερα (αλλά κρατάει σταθερά την παράδοση) αλλά η Ελεονώρα είναι νεοανερχόμενο πουτανάκι ! Ας το υποδεχθούμε  και ας το αφήσουμε να μας καυλώσει! Οι παρουσιάστριες τέτοιων εκπομπών έτσι πρέπει να είναι αλλιώς δεν θα καυλώναμε τόσο! Φαίνεται τσακπινογαργαλιάρικο με ωραία βυζάκια και ωραίο χαμόγελο! ʼκουσα ότι το γάμαγε ο Νίνο? αληθεύει ξέρετε?

Επισκέπτης
Έχουμε καλύτερες  μεγάλε  φαντάζεσαι στην ευροβισιον επάνω στην Πιστά να αμολήσουμε  ξεβράκωτες  ΠΕΠΗ , ΣΤΕΛΛΑ , ΒΕΡΑ θα γινει η Ευρώπη η ποιο κολασμένη ήπειρος

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Έχουμε ξανααναφερθεί για τη Ελεωνόρα ότι άβαφτη (απίστευτο) είναι απίστευτο μπάζο
Να που συμφωνουμε σε κατι! DarkSideoftheMoon την εχουμε δει κ αβαφη.Ειναι κατορθωμα δηλαδη? Ειναι τιμη μας? Ευτυχως που μερικοι εχουν καταλαβει οτι δεν αξιζει να ασχολουμαστε με καποιες (Ελληνιδες) που με το μουνι τους, την πονηρια-πουτανια(εκατσαν σε καποιους), μια καποια εμφανιση κ τα διαπιστευτηρια της καλης κοπελας, απο σπιτι, πτυχια κ κυριως επειδη ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΛΙΓΟΥΡΙΑ εκαναν καριερα! Γιατι καποιοι αλλοι...

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Είδα τη μελέτη πριν κανα χρόνο στο da capo. Δε με εντυπωσίασε. Γύρω υπήρχαν πολύ περισσότερο όμορφες γυναίκες. Χαμηλοκώλα.

Μενεγάκη έχω δει επι Γιώργου Πολυχρονίου. Με μίνι. Κάβλα. Εντυπωσιακή παρουσία.

Η ελένη βγάζει κάτι το πρόστυχα πουτανε που με φτιάχνει. Η άλλη είναι ένα χαζό από καθωσπρέπει σπίτι που προσπαθεί να το παίξει ξέκωλο αλλά τελικά δεν μπορεί ούτε τον εαυτό της να πείσει.

Ζήτω τα γνήσια ξέκωλα!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
το ΘΕΙΚΟ το ειχε πει οταν ειχε κανει 1η εκπομπή στον Καφε..
ειχε πει: 'ΜΠΟΡΟΥΣΑ να γίνω καθηγητρια πανεπιστημίου αλλα επέλεξα την τηλεόραση..'
την ρωτάει ενας απο εκει:'τι εχεισ σπουδασει?'
και λέει:'εχω πτυχιο αγγλικής φιλολογίας..'

α ωραια και νόμιζα οτι για καθηγητής πανεπιστημίου πρεπει εκτος 1 πτυχιου να έχεις και μαστερ,διδακτορικό και καμαι 20ρια δημοσιέυσεις και 5-6 ετη προυπηρεσίας στο αντικείμενο(ΜΟΝΟ για λέκτορας)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Ξέχασες ένα σημαντικό προσόν!

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Todok προφανώς αναφέρεσαι στο γνωστό σε όλους

βύσμα

Τρανό παράδειγμα ανίκανου που δεν καλύπτει καν τα τυπικά προσόντα για καθηγητής πανεπιστημίου

παναγιωταρέα (φτου μακρυά από εμάς)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom