Νέα

Μελέτη vs Μενεγάκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NiLe
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 136
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επειδη τωρα τελευταια εχουνε αρχισει να βαζουνε κ την Μελετη στο παι

• Ελενη Μενεγακη

Ψήφοι: 7 77,8%
  • Ελεονωρα Μελετη

Ψήφοι: 2 22,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9

Επισκέπτης
Γεία σου ρε πιστιλιστή... Πατέρα του bourdela.com  :cheesy:
αχ παλικαρι μου....εγο ειμαι απλα ενασ μοναχικοσ καουμποισ τις ιδονις...
ενας ντεσπαραντος του σπερματος...
αλλα διστιχοσ ι πουτανοχορα ελλαδα μου πιρε αυτο που αγαπαο.....και με εκλισε σε ενα ΚΕΛΙ ....ι μονι παριγορια ι σκεψι τον γνισιον μπουρδελιαριδον του αλισμονιτου φορουμ... :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Επισκέπτης
αλλα διστιχοσ ι πουτανοχορα ελλαδα μου πιρε αυτο που αγαπαο.....και με εκλισε σε ενα ΚΕΛΙ ....ι μονι παριγορια ι σκεψι τον γνισιον μπουρδελιαριδον του αλισμονιτου φορουμ... :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

μεγα πιτσιλιστι γαμας τιποτα στην Κρητη η μαλακιες?

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Tι κελι ρε πιτσιλιστα και ανησυχω?Ελπιζω να μην εννοεις καμια φυλακη...μπουαχαχαχαχαχα!!!!Εχουν και ιντερνετ στο στρατό ή εισαι αδεια??

Επισκέπτης
Tι κελι ρε πιτσιλιστα και ανησυχω?Ελπιζω να μην εννοεις καμια φυλακη...μπουαχαχαχαχαχα!!!!Εχουν και ιντερνετ στο στρατό ή εισαι αδεια??
o  συναγωνιστής πιτσιλιστής εκλυθεί να υπηρετήσει την πατρίδα και έμεινε ορφανή η Φυλής και τα παράγωγα αυτής.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Τρελο αλανι ο πιτσι.Τρομερα τα πορνορεπορταζ του και οι γαργαλιστικες λεπτομερειες.Αξιος σιγουρα.Ενα παραπονακι μονο,οταν υπηρετουσε στην Κρητη δεν εκανε κανα ρεπορταζ και στα μερη μου.Όχι ότι εχει και πολλα και δεν ξερουμε τι παιζει,αλλα αλλο ειναι να στα αφηγειται ο πορνοπιτσι υπο το δικο του πρισμα.Απολαυση τα ρεπορταζ του και οι στιγμες γελιου από τις τσαρκες του.οπως θα εγραφε και ο πιτσι...ίνε αινας ταπινως ιπιραιτις τις ιδονις!!!!!πιτσι πλακιτσα κανω για την ορθογραφια,ξερω οτι δεν παρεξηγεις.

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Εν το μεταξύ δεν είναι Milf η Ελεονόρα έλεος.... :headbang: :headbang: :headbang: βέβαια όπως το βλέπει κανείς :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
φιλε galb ελεναρα γραφω στο ποστ οχι ελεονωρα.σιγα μην ειναι η ελεονωρα μιλφ.

Επισκέπτης
Τρελο αλανι ο πιτσι.Τρομερα τα πορνορεπορταζ του και οι γαργαλιστικες λεπτομερειες.Αξιος σιγουρα.Ενα παραπονακι μονο,οταν υπηρετουσε στην Κρητη δεν εκανε κανα ρεπορταζ και στα μερη μου.Όχι ότι εχει και πολλα και δεν ξερουμε τι παιζει,αλλα αλλο ειναι να στα αφηγειται ο πορνοπιτσι υπο το δικο του πρισμα.Απολαυση τα ρεπορταζ του και οι στιγμες γελιου από τις τσαρκες του.οπως θα εγραφε και ο πιτσι...ίνε αινας ταπινως ιπιραιτις τις ιδονις!!!!!πιτσι πλακιτσα κανω για την ορθογραφια,ξερω οτι δεν παρεξηγεις.
μπουαχχχααχαχχα!!!με εκανες και γελασα σινεμπουρδελιαρι μου!να σαι καλα!αλλα δεν ιξερα οτι εισαι απο χανια να κανουμε μαζι πιπερατα πορνορεπορταζ....!!
ενια σου και ολα στο καιρο τους....ο πιτσι στις πουτανες και ο λουμιδις στους καφεδες!μπουαχχαχαχααχαχ!!!!αλοστε να θιμασε ποσ οπου πουτανα ιπαρχει και ενας πιτσιλιστισ ;) ;) ;)......ανεμενε.... ;) ;) ;) ;) ;)

Επισκέπτης
μπουαχχχααχαχχα!!!με εκανες και γελασα σινεμπουρδελιαρι μου!να σαι καλα!αλλα δεν ιξερα οτι εισαι απο χανια να κανουμε μαζι πιπερατα πορνορεπορταζ....!!
ενια σου και ολα στο καιρο τους....ο πιτσι στις πουτανες και ο λουμιδις στους καφεδες!μπουαχχαχαχααχαχ!!!!αλοστε να θιμασε ποσ οπου πουτανα ιπαρχει και ενας πιτσιλιστισ ;) ;) ;)......ανεμενε.... ;) ;) ;) ;) ;)
αδελφέ πάλι άδεια η έξω με δίωρη?

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
πιτσι-πορτερρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ. :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:κοντευεις να απολυθεις η ακομα?

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
πιτσι-πορτερρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ. :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:κοντευεις να απολυθεις η ακομα?

Πιαστε τοιχο γιατι μολις απολυθει θα σας καρφωσει ολους στη σειρα σα σουβλακι με τις καβλες που θα εχει.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Opote να μην φοβαμαι.Η μυτη του πορνορεπορτερ-λαγωνικου που εχεις θα σε φερει καποια στιγμη στην Κρητη για να απολαυσουμε την αφηγηση σου απο μεγαλειωδεις τσαρκες,οπως κανεις στην Αθηνα.Αμα ξαναρθεις να παμε για καφε.Να ειδοποιησεις.Αντε γεια σου πιτσιλιστά.

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Βρε την Ελεονώρα που στην ψηφοφορία χτυπιέται με την Μενεγάκη... :cheesy: :cheesy: :cheesy: :) :) :) ;)

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
Ελεονωρα τρελο τουμπανο !! +1 απο εμενα

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
η μελετη ειναι μια απλα συμπαθητικη κοπελα

η μενεγακη ομως ειναι γυναικαρα ρε παιδια...την βλεπεις και μενεις ακομα και τωρα

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Πάρτε 2 fake φωτογραφίες από Μενεγάκη  :grin:

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Άντε βρε λάτρεις της Μενεγάκης πάρτε και κάτι που θα σας αρέσει..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom