Νέα

Μελέτη vs Μενεγάκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NiLe
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 136
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επειδη τωρα τελευταια εχουνε αρχισει να βαζουνε κ την Μελετη στο παι

• Ελενη Μενεγακη

Ψήφοι: 7 77,8%
  • Ελεονωρα Μελετη

Ψήφοι: 2 22,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
το ΘΕΙΚΟ το ειχε πει οταν ειχε κανει 1η εκπομπή στον Καφε..
ειχε πει: 'ΜΠΟΡΟΥΣΑ να γίνω καθηγητρια πανεπιστημίου αλλα επέλεξα την τηλεόραση..'
την ρωτάει ενας απο εκει:'τι εχεισ σπουδασει?'
και λέει:'εχω πτυχιο αγγλικής φιλολογίας..'

α ωραια και νόμιζα οτι για καθηγητής πανεπιστημίου πρεπει εκτος 1 πτυχιου να έχεις και μαστερ,διδακτορικό και καμαι 20ρια δημοσιέυσεις και 5-6 ετη προυπηρεσίας στο αντικείμενο(ΜΟΝΟ για λέκτορας)
Δεν εχεις καταλαβει φιλε οτι ζουμε στη χωρα της μουφας?
Μια γνωστη μου πηρε πτυχιο με πολλα σκονακια, μεταπτυχιακο κ phd σε 2 χρονια?Πως?Με το μουνι της!!! Ειπαμε υπαρχουν πολλα λιγουρια σε ολους τους χωρους. Φυσικα κ θα μπορουσε να γινει καθηγητρια Πανεπιστημιου. Για ρωτα στο Γεωπονικο με ποια κριτηρια διαλεγουν οι καθηγητες φοιτητριες για διδακτορικο?

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
συμφωνώ paracelsus αλλα αυτη προς το παρόν 1 πτυχιάκι ειχε..πως λοιπον ΕΠΕΛΕΞΕ την tv απο την ακαδημαική καριερα?ΠΟΛΥ ΜΗ ΜΟΥ ΑΠΤΟΥ και για το θεαθήναι γκόμενα..

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
το ΘΕΙΚΟ το ειχε πει οταν ειχε κανει 1η εκπομπή στον Καφε..
ειχε πει: 'ΜΠΟΡΟΥΣΑ να γίνω καθηγητρια πανεπιστημίου αλλα επέλεξα την τηλεόραση..'
την ρωτάει ενας απο εκει:'τι εχεισ σπουδασει?'
και λέει:'εχω πτυχιο αγγλικής φιλολογίας..'

α ωραια και νόμιζα οτι για καθηγητής πανεπιστημίου πρεπει εκτος 1 πτυχιου να έχεις και μαστερ,διδακτορικό και καμαι 20ρια δημοσιέυσεις και 5-6 ετη προυπηρεσίας στο αντικείμενο(ΜΟΝΟ για λέκτορας)

Εκτος και αν εισαι συζηγος Καραμανλη οπου απο ΤΕΙ βρεφονηπιαγωγου γινεσαι χειρουργος σε 4-5 χρονια (με διδακτορικο)

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
συμφωνώ paracelsus αλλα αυτη προς το παρόν 1 πτυχιάκι ειχε..πως λοιπον ΕΠΕΛΕΞΕ την tv απο την ακαδημαική καριερα?ΠΟΛΥ ΜΗ ΜΟΥ ΑΠΤΟΥ και για το θεαθήναι γκόμενα..

Για να κανεις Ακαδημαικη καριερα πρεπει να εισαι αστερι.
Και σιγα ενα κωλοπτυχιο εχει. Δηλαδη ολες οι παρουσιαστριες πρεπει να ειναι αμορφωτες?

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Είναι γνωστό ότι η αγγειοχειρουργική στην ελλάδα έχει ιδιαιτερότητες.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Καλή η Μελέτη αλλά η Μενεγάκη είναι άλλο πράγμα..... :dancing: :dancing: :dancing:

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Καλή η Μελέτη αλλά η Μενεγάκη είναι άλλο πράγμα..... :dancing: :dancing: :dancing:
Καλα ποσο αλλο θα ασχοληθουμε...Δεν την εχετε βαρεθει τη Μενεγακη? Η αποθεωση της ηληθιας! Τι θυμαστε μαλαχροινη κμε βυζακι ΛΕΜΟΝΙ να ξενερωσετε?

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
η Μενεγάκη εμενε απέναντι απο το περιπτερο ενος φίλου.Εκει ειναι ακόμα το πατρικό της..Απο μικρή τα γεροντια με τις αμαξάρες τις φέρναν 5 το πρωί...

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
η Μενεγάκη εμενε απέναντι απο το περιπτερο ενος φίλου.Εκει ειναι ακόμα το πατρικό της..Απο μικρή τα γεροντια με τις αμαξάρες τις φέρναν 5 το πρωί...
Laplace εισαι Θεαρα! Αλλα νομιζω αρκετα ασχοληθηκαμε με Μενεγακη, Μελετη, Ραπτη κτλ, Ελληνιδες παρουσιαστριες...Καπου επεσε το ματι μου κ στην Κορομηλα!!! Ποσο αρρωστοι ειναι καποιοι???

MasterC

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Like
9
Πόντοι
1
Μελέτη με μεγάλη διαφορά για εμένα.....Με τρελαίνει !

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
χμμμμ..!!μελετη vs μενεγακη..!!και οι 2 μουναρες, ξανθιες και χαζουλες..!!για τετιες εκπομπες δεν χρειαζονται παρουσιαστριες πανεξυπνες και με πτυχια..!! πρεπει να ειναι και λιγο χαζουλες για να κανουνε και χαβαλε και χαζουρα..!!!

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
Τωρα τελευταια εμφανιζονται ολο κ περισσοτερα αφιερωματα για την Ελεονωρα!!

Ερωτω λοιπον κυριοι!!!

Για πια θα τον παιζατε με πιο πολυ θεληση κ φαντασια??? [μια απο τις δυο μονο... :boobies: :boobies: :boobies:]

ας κανω την αρχη λοιπον!!!  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

bokoulias

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
0
ΜΕΝΕΓΑΚΗ δαγκωτο  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: αααααααχ ελενη  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ ενα τετοιο Poll..
σαν να λεμε laplace vs μπραντ πίτ..
ΗΜΑΡΤΟΝ..

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
να βαλουμε μια ταξη εδω μεσα.... :headbang: :headbang: :headbang:

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Σα να μου συγκρινεις Ferrari F40 με Ferrari FXX...

Καλη η ελενη αλλα ειναι ξεπερασμενη πια...εχουν βγει καινουρια,πιο γρηγορα,πιο ακριβα μοντελα...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
πλακα κανω βρε punter!Μενεγάκη φυσικα...
Αν και ερχεται ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΗ η Σισσυ Χρηστίδου..

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
Σα να μου συγκρινεις Ferrari F40 με Ferrari FXX...

1) οταν περασει ομως η F40 μπροστα σου, θα το καταλαβεις οτι ειναι F40... ειδικα στην F40 που ειπες τωρα

Καλη η ελενη αλλα ειναι ξεπερασμενη πια...εχουν βγει καινουρια,πιο γρηγορα,πιο ακριβα μοντελα...

2) η ερωτηση ειναι Μενεγακη vs. Μελετη, κ οχι NEW γκομενακια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom