Ολο λογια και υποσχεσεις εισαι. Δεν είμαι μόνο λόγια.Ότι έχω πει το έχω κάνει πράξη.
Επισκέπτης 3 Ιαν 2010 #921 Παιχτουρας έγραψε: Ολο λογια και υποσχεσεις εισαι. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Δεν είμαι μόνο λόγια.Ότι έχω πει το έχω κάνει πράξη.
Παιχτουρας έγραψε: Ολο λογια και υποσχεσεις εισαι. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Δεν είμαι μόνο λόγια.Ότι έχω πει το έχω κάνει πράξη.
life97 Σπουδαίος Εγγρ. 1 Φεβ 2007 Μηνύματα 44.793 Κριτικές 24 Like 90 Πόντοι 2.357 3 Ιαν 2010 #922 LION7 έγραψε: Βάλε βάλε, δεν εχουμε ξαναδει και θελουμε να δούμε πώς είναι Κλικ για ολόκληρη προβολή... Μονο ομωs αν ειναι....καταλληλο Τα κλεισαμε τα ματια τωρα!!!!!!!!!
LION7 έγραψε: Βάλε βάλε, δεν εχουμε ξαναδει και θελουμε να δούμε πώς είναι Κλικ για ολόκληρη προβολή... Μονο ομωs αν ειναι....καταλληλο Τα κλεισαμε τα ματια τωρα!!!!!!!!!
S SPEED Τιμημένος Εγγρ. 14 Οκτ 2005 Μηνύματα 12.355 Κριτικές 263 Like 141 Πόντοι 7.985 3 Ιαν 2010 #923 ntinosman έγραψε: an endiaferete kai kamia edo eimai ego ;) Κλικ για ολόκληρη προβολή... Με το πουλι στο χερι εμεινες? Κρατα τον μην σου φυγει!
ntinosman έγραψε: an endiaferete kai kamia edo eimai ego ;) Κλικ για ολόκληρη προβολή... Με το πουλι στο χερι εμεινες? Κρατα τον μην σου φυγει!
Γ Γαμαικανος Μέλος Εγγρ. 14 Μαΐ 2009 Μηνύματα 6.872 Κριτικές 7 Like 2 Πόντοι 66 3 Ιαν 2010 #924 LION7 έγραψε: Επειδή είναι γυμνάστρια σημαίνει ότι θα 'χει και κωλάρα; Εγώ ποντάρω το αουσάιντερ, την Λουκριτία Κλικ για ολόκληρη προβολή... βρε βαλε οτι εχεις και δεν εχεις στην κουαρ βρε ακου που σε λεω λιονταρε η λουκ ειναι κοπελα για σπιτι
LION7 έγραψε: Επειδή είναι γυμνάστρια σημαίνει ότι θα 'χει και κωλάρα; Εγώ ποντάρω το αουσάιντερ, την Λουκριτία Κλικ για ολόκληρη προβολή... βρε βαλε οτι εχεις και δεν εχεις στην κουαρ βρε ακου που σε λεω λιονταρε η λουκ ειναι κοπελα για σπιτι
Επισκέπτης 3 Ιαν 2010 #925 Αλιντισσα έγραψε: Αν δεν σβηστεί το thread θα ποστάρω και μουνί κάποια στιγμή απόψε να ολοκληρωθεί το φωτογραφικό μου αλμπουμ στο Bourdela tv Κλικ για ολόκληρη προβολή... εσύ δεν ήσουν που είχες βάλει άβαταρ κάποιον που σε γαμούσε κι εσύ κρατούσες τον κόκκινο δονητή ή κάνω λάθος ? αν ναι...τότε είδαμε κ μουνί...κ δεν καταλάβαμε τίποτα...
Αλιντισσα έγραψε: Αν δεν σβηστεί το thread θα ποστάρω και μουνί κάποια στιγμή απόψε να ολοκληρωθεί το φωτογραφικό μου αλμπουμ στο Bourdela tv Κλικ για ολόκληρη προβολή... εσύ δεν ήσουν που είχες βάλει άβαταρ κάποιον που σε γαμούσε κι εσύ κρατούσες τον κόκκινο δονητή ή κάνω λάθος ? αν ναι...τότε είδαμε κ μουνί...κ δεν καταλάβαμε τίποτα...
boomb Ενεργό Μέλος Εγγρ. 4 Ιαν 2009 Μηνύματα 16.435 Like 18 Πόντοι 166 3 Ιαν 2010 #926 LION7 έγραψε: Επειδή είναι γυμνάστρια σημαίνει ότι θα 'χει και κωλάρα; Εγώ ποντάρω το αουσάιντερ, την Λουκριτία Κλικ για ολόκληρη προβολή... είπαμε γαμώ το φελέκι μου, την ΚΩΛΑΡΑ εδώ μέσα μόνο εγώ την έχω
LION7 έγραψε: Επειδή είναι γυμνάστρια σημαίνει ότι θα 'χει και κωλάρα; Εγώ ποντάρω το αουσάιντερ, την Λουκριτία Κλικ για ολόκληρη προβολή... είπαμε γαμώ το φελέκι μου, την ΚΩΛΑΡΑ εδώ μέσα μόνο εγώ την έχω
Επισκέπτης 3 Ιαν 2010 #927 Αλιντισσα έγραψε: Δεν είμαι μόνο λόγια.Ότι έχω πει το έχω κάνει πράξη. Κλικ για ολόκληρη προβολή... τσσσσσσσσσσσσσσ
Αλιντισσα έγραψε: Δεν είμαι μόνο λόγια.Ότι έχω πει το έχω κάνει πράξη. Κλικ για ολόκληρη προβολή... τσσσσσσσσσσσσσσ
O oxi_o_nwntas Μέλος Εγγρ. 16 Νοε 2009 Μηνύματα 1.963 Κριτικές 2 Like 11 Πόντοι 16 3 Ιαν 2010 #928 πάει το πούτσοthread?
Επισκέπτης 3 Ιαν 2010 #929 boomb έγραψε: είπαμε γαμώ το φελέκι μου, την ΚΩΛΑΡΑ εδώ μέσα μόνο εγώ την έχω Κλικ για ολόκληρη προβολή... ΤΙΣ κωλάρες θες να πεις...........χαχαχαχαχαχαχαχαχα
boomb έγραψε: είπαμε γαμώ το φελέκι μου, την ΚΩΛΑΡΑ εδώ μέσα μόνο εγώ την έχω Κλικ για ολόκληρη προβολή... ΤΙΣ κωλάρες θες να πεις...........χαχαχαχαχαχαχαχαχα
S silva! Ενεργό Μέλος Εγγρ. 13 Δεκ 2008 Μηνύματα 16.051 Κριτικές 3 Like 14 Πόντοι 166 3 Ιαν 2010 #930 boomb έγραψε: είπαμε γαμώ το φελέκι μου, την ΚΩΛΑΡΑ εδώ μέσα μόνο εγώ την έχω Κλικ για ολόκληρη προβολή... εσυ εχεις κωλα[size=15pt]ΘΡΑ[/size]!
boomb έγραψε: είπαμε γαμώ το φελέκι μου, την ΚΩΛΑΡΑ εδώ μέσα μόνο εγώ την έχω Κλικ για ολόκληρη προβολή... εσυ εχεις κωλα[size=15pt]ΘΡΑ[/size]!
Επισκέπτης 3 Ιαν 2010 #931 McLein έγραψε: εσύ δεν ήσουν που είχες βάλει άβαταρ κάποιον που σε γαμούσε κι εσύ κρατούσες τον κόκκινο δονητή ή κάνω λάθος ? αν ναι...τότε είδαμε κ μουνί...κ δεν καταλάβαμε τίποτα... Κλικ για ολόκληρη προβολή... Μουνί τα έκανες τώρα Δεν εχω ποστάρει τα γαμήσια μου ΠΟΤΕ μα ούτε και τους δονητές μου.
McLein έγραψε: εσύ δεν ήσουν που είχες βάλει άβαταρ κάποιον που σε γαμούσε κι εσύ κρατούσες τον κόκκινο δονητή ή κάνω λάθος ? αν ναι...τότε είδαμε κ μουνί...κ δεν καταλάβαμε τίποτα... Κλικ για ολόκληρη προβολή... Μουνί τα έκανες τώρα Δεν εχω ποστάρει τα γαμήσια μου ΠΟΤΕ μα ούτε και τους δονητές μου.
LION7 Ανώτερος Εγγρ. 26 Ιουλ 2007 Μηνύματα 30.768 Κριτικές 16 Like 10.274 Πόντοι 8.645 3 Ιαν 2010 #932 oxi_o_nwntas έγραψε: πάει το πούτσοthread? Κλικ για ολόκληρη προβολή... Έγιναν ένα, πουτσοβυζομουνοκωλοθρεντ
oxi_o_nwntas έγραψε: πάει το πούτσοthread? Κλικ για ολόκληρη προβολή... Έγιναν ένα, πουτσοβυζομουνοκωλοθρεντ
boomb Ενεργό Μέλος Εγγρ. 4 Ιαν 2009 Μηνύματα 16.435 Like 18 Πόντοι 166 3 Ιαν 2010 #933 silva! έγραψε: εσυ εχεις κωλα[size=15pt]ΘΡΑ[/size]! Κλικ για ολόκληρη προβολή... ε ναι
S SPEED Τιμημένος Εγγρ. 14 Οκτ 2005 Μηνύματα 12.355 Κριτικές 263 Like 141 Πόντοι 7.985 3 Ιαν 2010 #934 Παει το πουτσο θρεντ!
O oxi_o_nwntas Μέλος Εγγρ. 16 Νοε 2009 Μηνύματα 1.963 Κριτικές 2 Like 11 Πόντοι 16 3 Ιαν 2010 #935 LION7 έγραψε: Έγιναν ένα, πουτσοβυζομουνοκωλοθρεντ Κλικ για ολόκληρη προβολή...
D Deicidious Σπουδαίος Εγγρ. 11 Οκτ 2005 Μηνύματα 1.281 Κριτικές 20 Like 17 Πόντοι 2.945 3 Ιαν 2010 #936 Όχι μαζί τα θρεντ, ρε παιδιά. Θα καρφωθεί σε κανέναν κώλο το κοντάρι του ntinosman. Προσοχή!
Επισκέπτης 3 Ιαν 2010 #937 Αλιντισσα έγραψε: Μουνί τα έκανες τώρα Δεν εχω ποστάρει τα γαμήσια μου ΠΟΤΕ μα ούτε και τους δονητές μου. Κλικ για ολόκληρη προβολή... ναι ? οκ...ευτυχώς που δεν πόσταρα την φωτογραφία...θα γινόμουν ρόμπα...;) ;) κανόνησε για το deepthroat...τσάμπα ή επι πληρωμή...δεν έχω πρόβλημα...;)
Αλιντισσα έγραψε: Μουνί τα έκανες τώρα Δεν εχω ποστάρει τα γαμήσια μου ΠΟΤΕ μα ούτε και τους δονητές μου. Κλικ για ολόκληρη προβολή... ναι ? οκ...ευτυχώς που δεν πόσταρα την φωτογραφία...θα γινόμουν ρόμπα...;) ;) κανόνησε για το deepthroat...τσάμπα ή επι πληρωμή...δεν έχω πρόβλημα...;)
E ektor lopez Ενεργό Μέλος Εγγρ. 9 Αυγ 2008 Μηνύματα 36.184 Like 53 Πόντοι 366 3 Ιαν 2010 #938 Αλιντισσα έγραψε: Αν δεν σβηστεί το thread θα ποστάρω και μουνί κάποια στιγμή απόψε να ολοκληρωθεί το φωτογραφικό μου αλμπουμ στο Bourdela tv Κλικ για ολόκληρη προβολή... ωχ θα ποσταρει προσωπο θα φοραει και καπελο?
Αλιντισσα έγραψε: Αν δεν σβηστεί το thread θα ποστάρω και μουνί κάποια στιγμή απόψε να ολοκληρωθεί το φωτογραφικό μου αλμπουμ στο Bourdela tv Κλικ για ολόκληρη προβολή... ωχ θα ποσταρει προσωπο θα φοραει και καπελο?
boomb Ενεργό Μέλος Εγγρ. 4 Ιαν 2009 Μηνύματα 16.435 Like 18 Πόντοι 166 3 Ιαν 2010 #939 ενίσταμαι κύριε πρόεδρε, τουλάχιστον το θρεντ με τα πουλιά έπρεπε να είναι ξεχωριστό >
O oxi_o_nwntas Μέλος Εγγρ. 16 Νοε 2009 Μηνύματα 1.963 Κριτικές 2 Like 11 Πόντοι 16 3 Ιαν 2010 #940 Deicidious έγραψε: Όχι μαζί τα θρεντ, ρε παιδιά. Θα καρφωθεί σε κανέναν κώλο το κοντάρι του ntinosman. Προσοχή! Κλικ για ολόκληρη προβολή...
Deicidious έγραψε: Όχι μαζί τα θρεντ, ρε παιδιά. Θα καρφωθεί σε κανέναν κώλο το κοντάρι του ntinosman. Προσοχή! Κλικ για ολόκληρη προβολή...