ναι, αν το πιστεψεις και αυτο θα γινω μοναχος λουγκριτιανος αφού είναι γυμνάστρια... :-
boomb Ενεργό Μέλος Εγγρ. 4 Ιαν 2009 Μηνύματα 16.435 Like 18 Πόντοι 166 3 Ιαν 2010 #741 Γαμαικανος έγραψε: ναι, αν το πιστεψεις και αυτο θα γινω μοναχος λουγκριτιανος Κλικ για ολόκληρη προβολή... αφού είναι γυμνάστρια... :-
Γαμαικανος έγραψε: ναι, αν το πιστεψεις και αυτο θα γινω μοναχος λουγκριτιανος Κλικ για ολόκληρη προβολή... αφού είναι γυμνάστρια... :-
on the road Μέλος Εγγρ. 29 Αυγ 2009 Μηνύματα 6.236 Like 1 Πόντοι 66 3 Ιαν 2010 #742 Γαμαικανος έγραψε: ναι, αν το πιστεψεις και αυτο θα γινω μοναχος λουγκριτιανος Κλικ για ολόκληρη προβολή... εγω παντως θα μπορουσα να πιστεψω οτι ειναι της κουαρ κι αν δεν ειναι αυτος, πιστευω οτι ο δικος της ειναι καπως ετσι
Γαμαικανος έγραψε: ναι, αν το πιστεψεις και αυτο θα γινω μοναχος λουγκριτιανος Κλικ για ολόκληρη προβολή... εγω παντως θα μπορουσα να πιστεψω οτι ειναι της κουαρ κι αν δεν ειναι αυτος, πιστευω οτι ο δικος της ειναι καπως ετσι
EvilPlasma Ανώτατος Εγγρ. 21 Δεκ 2007 Μηνύματα 6.305 Κριτικές 97 Like 11.491 Πόντοι 17.885 3 Ιαν 2010 #743 McLein έγραψε: πάλι στον καθρέπτη σου είσαι γυρισμένος ? κλάψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Κλικ για ολόκληρη προβολή... έλα να τα πούμε πρόσωπο πρόσωπο, μετά ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΙΤΑΓΕΣΑΙ ΣΕ ΚΑΘΡΕΥΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ του πληκτρολογίου
McLein έγραψε: πάλι στον καθρέπτη σου είσαι γυρισμένος ? κλάψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Κλικ για ολόκληρη προβολή... έλα να τα πούμε πρόσωπο πρόσωπο, μετά ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΙΤΑΓΕΣΑΙ ΣΕ ΚΑΘΡΕΥΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ του πληκτρολογίου
boomb Ενεργό Μέλος Εγγρ. 4 Ιαν 2009 Μηνύματα 16.435 Like 18 Πόντοι 166 3 Ιαν 2010 #744 LION7 έγραψε: Κι εμένα το έχει αυτό το κουμπάκι Κλικ για ολόκληρη προβολή... σβήνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ΚΑΙ τσαχπίνης ΚΑΙ με φλεβίτσα με κούρμπα
LION7 έγραψε: Κι εμένα το έχει αυτό το κουμπάκι Κλικ για ολόκληρη προβολή... σβήνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ΚΑΙ τσαχπίνης ΚΑΙ με φλεβίτσα με κούρμπα
Γ Γαμαικανος Μέλος Εγγρ. 14 Μαΐ 2009 Μηνύματα 6.872 Κριτικές 7 Like 2 Πόντοι 66 3 Ιαν 2010 #745 on the road έγραψε: εγω παντως θα μπορουσα να πιστεψω οτι ειναι της κουαρ κι αν δεν ειναι αυτος, πιστευω οτι ο δικος της ειναι καπως ετσι Κλικ για ολόκληρη προβολή... οτι ειναι καπως ετσι ειναι βεβαιο. τοσο ιδρωτα εχει χυσει η κοπελα δεν αντιλεγω αλλα αυτος δεν ειναι
on the road έγραψε: εγω παντως θα μπορουσα να πιστεψω οτι ειναι της κουαρ κι αν δεν ειναι αυτος, πιστευω οτι ο δικος της ειναι καπως ετσι Κλικ για ολόκληρη προβολή... οτι ειναι καπως ετσι ειναι βεβαιο. τοσο ιδρωτα εχει χυσει η κοπελα δεν αντιλεγω αλλα αυτος δεν ειναι
O oxi_o_nwntas Μέλος Εγγρ. 16 Νοε 2009 Μηνύματα 1.963 Κριτικές 2 Like 11 Πόντοι 16 3 Ιαν 2010 #746 μάγκες αραχτε στα κυβικά σας δε σας παίρνει απορώ πως δε ντρέπεστε να ποστάρετε αυτά τα αδύναμα μικρά τσουτσουνακια
μάγκες αραχτε στα κυβικά σας δε σας παίρνει απορώ πως δε ντρέπεστε να ποστάρετε αυτά τα αδύναμα μικρά τσουτσουνακια
on the road Μέλος Εγγρ. 29 Αυγ 2009 Μηνύματα 6.236 Like 1 Πόντοι 66 3 Ιαν 2010 #747 EvilPlasma έγραψε: έλα να τα πούμε πρόσωπο πρόσωπο, μετά ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΙΤΑΓΕΣΑΙ ΣΕ ΚΑΘΡΕΥΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ του πληκτρολογίου Κλικ για ολόκληρη προβολή... εσυ καλου κακου σπασε τους καθρεφτες του σπιτιου σου απο πριν να μη δεις τη μουρη σου οταν επιστρεφεις....
EvilPlasma έγραψε: έλα να τα πούμε πρόσωπο πρόσωπο, μετά ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΙΤΑΓΕΣΑΙ ΣΕ ΚΑΘΡΕΥΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ του πληκτρολογίου Κλικ για ολόκληρη προβολή... εσυ καλου κακου σπασε τους καθρεφτες του σπιτιου σου απο πριν να μη δεις τη μουρη σου οταν επιστρεφεις....
axaxouxas Ενεργό Μέλος Εγγρ. 8 Απρ 2007 Μηνύματα 21.957 Κριτικές 2 Like 8 Πόντοι 366 3 Ιαν 2010 #748 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΕΔΩ.....................
quardeen Μέλος Εγγρ. 18 Ιουλ 2009 Μηνύματα 8.156 Like 4 Πόντοι 66 3 Ιαν 2010 #749 ΡΕ ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΧΑΧΑ Δεν ειναι δικος μου ο κωλος.
A avatar Μέλος Εγγρ. 21 Ιαν 2008 Μηνύματα 3.525 Like 9 Πόντοι 16 3 Ιαν 2010 #750 on the road έγραψε: εσυ καλου κακου σπασε τους καθρεφτες του σπιτιου σου απο πριν να μη δεις τη μουρη σου οταν επιστρεφεις.... Κλικ για ολόκληρη προβολή... Σκασε μωρη λινατσα που πεταχτηκες και εσυ. Βουρλο σαλτα γαμησου.
on the road έγραψε: εσυ καλου κακου σπασε τους καθρεφτες του σπιτιου σου απο πριν να μη δεις τη μουρη σου οταν επιστρεφεις.... Κλικ για ολόκληρη προβολή... Σκασε μωρη λινατσα που πεταχτηκες και εσυ. Βουρλο σαλτα γαμησου.
O oxi_o_nwntas Μέλος Εγγρ. 16 Νοε 2009 Μηνύματα 1.963 Κριτικές 2 Like 11 Πόντοι 16 3 Ιαν 2010 #751 boomb έγραψε: αφού είναι γυμνάστρια... :- Κλικ για ολόκληρη προβολή... σιγά μην έβαζε κώλο σημαδεμένο η kouar έχει βρεγμένη σανίδα μετά και φοβάται
boomb έγραψε: αφού είναι γυμνάστρια... :- Κλικ για ολόκληρη προβολή... σιγά μην έβαζε κώλο σημαδεμένο η kouar έχει βρεγμένη σανίδα μετά και φοβάται
quardeen Μέλος Εγγρ. 18 Ιουλ 2009 Μηνύματα 8.156 Like 4 Πόντοι 66 3 Ιαν 2010 #752 Μονο τα βυζια μου εβαλα προς το παρον
EvilPlasma Ανώτατος Εγγρ. 21 Δεκ 2007 Μηνύματα 6.305 Κριτικές 97 Like 11.491 Πόντοι 17.885 3 Ιαν 2010 #753 on the road έγραψε: εσυ καλου κακου σπασε τους καθρεφτες του σπιτιου σου απο πριν να μη δεις τη μουρη σου οταν επιστρεφεις.... Κλικ για ολόκληρη προβολή... η μάνα μου δεν πάει με μπάμιες...δεν έχεις καμιά ελπίδα!
on the road έγραψε: εσυ καλου κακου σπασε τους καθρεφτες του σπιτιου σου απο πριν να μη δεις τη μουρη σου οταν επιστρεφεις.... Κλικ για ολόκληρη προβολή... η μάνα μου δεν πάει με μπάμιες...δεν έχεις καμιά ελπίδα!
on the road Μέλος Εγγρ. 29 Αυγ 2009 Μηνύματα 6.236 Like 1 Πόντοι 66 3 Ιαν 2010 #754 McLein έγραψε: τώρα να μιλάνε οι ανάπηροι...για τον πούτσο μου...κι εμένα...κ να γελάνε κιόλας... θαρρώ είναι τουλάχιστον γελοίο... δε νομίζεις ? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Κλικ για ολόκληρη προβολή... ειναι πιτσιρικια μωρε.... και δεν εννοώ ηλικιακα.
McLein έγραψε: τώρα να μιλάνε οι ανάπηροι...για τον πούτσο μου...κι εμένα...κ να γελάνε κιόλας... θαρρώ είναι τουλάχιστον γελοίο... δε νομίζεις ? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Κλικ για ολόκληρη προβολή... ειναι πιτσιρικια μωρε.... και δεν εννοώ ηλικιακα.
Γ Γαμαικανος Μέλος Εγγρ. 14 Μαΐ 2009 Μηνύματα 6.872 Κριτικές 7 Like 2 Πόντοι 66 3 Ιαν 2010 #755 quardeen έγραψε: Μονο τα βυζια μου εβαλα προς το παρον Κλικ για ολόκληρη προβολή... :- :- :- :- :- :- :- μπαααααααααα
quardeen έγραψε: Μονο τα βυζια μου εβαλα προς το παρον Κλικ για ολόκληρη προβολή... :- :- :- :- :- :- :- μπαααααααααα
axaxouxas Ενεργό Μέλος Εγγρ. 8 Απρ 2007 Μηνύματα 21.957 Κριτικές 2 Like 8 Πόντοι 366 3 Ιαν 2010 #756 ΠΟΛΥ ΜΑΓΚΙΑ ΕΠΕΣΕ ΠΑΛΙ ΕΔΩ............................... Για ηρεμηστε λιγο ολοι σας...... και αφηστε τις μαναδες ησυχες
ΠΟΛΥ ΜΑΓΚΙΑ ΕΠΕΣΕ ΠΑΛΙ ΕΔΩ............................... Για ηρεμηστε λιγο ολοι σας...... και αφηστε τις μαναδες ησυχες
voltaire45 Ενεργό Μέλος Εγγρ. 1 Δεκ 2005 Μηνύματα 18.212 Κριτικές 1 Like 1.906 Πόντοι 366 3 Ιαν 2010 #757 boomb έγραψε: σβήνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ΚΑΙ τσαχπίνης ΚΑΙ με φλεβίτσα με κούρμπα Κλικ για ολόκληρη προβολή... Πιφφφφφφφφφφ, η δικιά μου είναι δικέφαλη.
boomb έγραψε: σβήνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ΚΑΙ τσαχπίνης ΚΑΙ με φλεβίτσα με κούρμπα Κλικ για ολόκληρη προβολή... Πιφφφφφφφφφφ, η δικιά μου είναι δικέφαλη.
A alfa291 Μέλος Εγγρ. 24 Ιουν 2006 Μηνύματα 4.237 Like 458 Πόντοι 36 3 Ιαν 2010 #758 quardeen έγραψε: ε μα!!! Δηλαδη το οτι μπορει να εχω φατσα σαν ταψι δεν παιζει ε???? αχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχ Κλικ για ολόκληρη προβολή... Γενικά ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ. Προσωπικά, όμως, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΣ, δεν πολυασχολούμαι με το πρόσωπο. ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΨΥΧΗ.
quardeen έγραψε: ε μα!!! Δηλαδη το οτι μπορει να εχω φατσα σαν ταψι δεν παιζει ε???? αχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχ Κλικ για ολόκληρη προβολή... Γενικά ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ. Προσωπικά, όμως, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΣ, δεν πολυασχολούμαι με το πρόσωπο. ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΨΥΧΗ.
axaxouxas Ενεργό Μέλος Εγγρ. 8 Απρ 2007 Μηνύματα 21.957 Κριτικές 2 Like 8 Πόντοι 366 3 Ιαν 2010 #759 deker έγραψε: εγω εχει μιαμιση ωρα που θελω να παω να φαω κ δεν μπορω να φυγω Κλικ για ολόκληρη προβολή... που θα περασεις καλυτερα απο εδω ....... ?
deker έγραψε: εγω εχει μιαμιση ωρα που θελω να παω να φαω κ δεν μπορω να φυγω Κλικ για ολόκληρη προβολή... που θα περασεις καλυτερα απο εδω ....... ?
quardeen Μέλος Εγγρ. 18 Ιουλ 2009 Μηνύματα 8.156 Like 4 Πόντοι 66 3 Ιαν 2010 #760 oxi_o_nwntas έγραψε: σιγά μην έβαζε κώλο σημαδεμένο η kouar έχει βρεγμένη σανίδα μετά και φοβάται Κλικ για ολόκληρη προβολή... Ετσι σιγα να μην εβαζα τατοθαζ φατσα φορα!!! Ασε που δεν θα εκανα τατου στον κωλο μου να τον χαλασω
oxi_o_nwntas έγραψε: σιγά μην έβαζε κώλο σημαδεμένο η kouar έχει βρεγμένη σανίδα μετά και φοβάται Κλικ για ολόκληρη προβολή... Ετσι σιγα να μην εβαζα τατοθαζ φατσα φορα!!! Ασε που δεν θα εκανα τατου στον κωλο μου να τον χαλασω