life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Αυτο με το σπρωξιμο με....προβληματιζειeri k catwoman ισοψηφουν...αντε κανεις να σπρωξει λιγο την κατασταση...![]()
Η κατασταση θελει σπρωξιμο η ??????????
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Αυτο με το σπρωξιμο με....προβληματιζειeri k catwoman ισοψηφουν...αντε κανεις να σπρωξει λιγο την κατασταση...![]()
Καλησπερα φιλε
μας εχουν κλασει τελειως...καλα η μια λεει ενα γεια στο θρεντ...η ερι ουτε να μας φτυσει και πηρε και τοσες ψηφουςδε θα γίνει μια τελευταία εμφάνιση των φιναλίστ;
οπως το παρει κανεις...ή οπως το παιρνουν αυτες...Αυτο με το σπρωξιμο με....προβληματιζει![]()
![]()
Η κατασταση θελει σπρωξιμο η ??????????![]()
![]()
![]()
Αν ειναι για...βοηθεια , ε τοτε να τουs την....δωσουμεοπως το παρει κανεις...ή οπως το παιρνουν αυτες...![]()
![]()
![]()
μας εχουν κλασει τελειως...καλα η μια λεει ενα γεια στο θρεντ...η ερι ουτε να μας φτυσει και πηρε και τοσες ψηφους![]()
![]()
μας εχουν κλασει τελειως...καλα η μια λεει ενα γεια στο θρεντ...η ερι ουτε να μας φτυσει και πηρε και τοσες ψηφους![]()
![]()
ασε εσυ....σε βγαλαμε τοπ βυζαρου του σαιτ στον αλλο διαγωνισμοεμ δεν προσεχετε ποιες ψηφιζετε![]()
δλδ;Θα εχουμε και κυκλο ερωτησεων για τιs υποψηφιεs???? Συνηθιζεται...
Παντα οταν προκειται για τετοιο διαγωνισμο τιs ρωτανε ολεs....Πχ ""Ποια η γνωμη σου για τον γαμο των ομοφυλοφιλων"" και τετοια!!!!
ασε εσυ....σε βγαλαμε τοπ βυζαρου του σαιτ στον αλλο διαγωνισμο![]()
εγω για βυζι σε ψηφισα παντως και για κωλαρου ομως την μπουμπ....τωρα με τα μουνακια δεν ξερω ....θα το σκεφτω σοβαρα.....μου αξιζε ομως![]()
![]()
να τις ρωτησουμε.....Παντα οταν προκειται για τετοιο διαγωνισμο τιs ρωτανε ολεs....Πχ ""Ποια η γνωμη σου για τον γαμο των ομοφυλοφιλων"" και τετοια!!!!
μου αξιζε ομως![]()
![]()