Νέα

Μεγαλύτερα βυζιά/ωραιότερο κώλο/πιο ελκυστική πούτσα του site;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 257K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ψηφοφοριες τελος

• ναι

Ψήφοι: 1 100,0%
  • οχι

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Διαφωνω.
Τι σπίτι δεν θα το αγορασει στο όνομα της γυναικας του αλλά θα ειναι ένα κοινό περιουσιακό στοιχειο, που αυριο-μεθαυριο θα περασει στην ιδιοκτησια των παιδιων

Επισης κατα κάποιον τρόπο θα συμμετέχει και η γυναικα στην αποπληρωμη του δανειου.

Λογιστικά-φορολογικά, έχεις δίκιο, αλλά και πάλι δεν παύει, να έχει χρησιμοποιηθεί πλάγιο μέσο (φάκα με τυράκι) για να πραματοποιηθεί η επιθυμία της εν λόγω.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
και καλα μου αν υπαρχει αυτο το περιστατικο θα του δωσει κωλο αν της γραψει το σπιτι

Μάλλον δεν κατάλαβες τι έγραψα πριν.

Του ζητάει να προβούν στην αγορά νέου σπιτιού, τη στιγμή που το ήδη υπάρχον τους καλύπτει απόλυτα (το έχω επισκεφθεί και γνωρίζω).

Η on the road έχει δίκιο, γιατί όποιο περιουσιακό στοιχείο αποκτηθεί κατά τη διάρκεια του γάμου, ανήκει από κοινού και στους δύο συζύγους!

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Λογιστικά-φορολογικά, έχεις δίκιο, αλλά και πάλι δεν παύει, να έχει χρησιμοποιηθεί πλάγιο μέσο (φάκα με τυράκι) για να πραματοποιηθεί η επιθυμία της εν λόγω.

η οποία συζυγος μπορει να θεωρει ότι ειναι για καλο και του συζυγου της και απλα ήθελε να του δόσει ένα κίνητρο παραπάνω.

φυσικα δεν παυεις να εχεις δικιο αν η συζυγος σκεφτεται ματαιοδοξα ενα μεγαλυτερο σπιτι σε καλυτερη περιοχη παραγνωριζοντας τα οικονομικά δεδομένα του νοικοκυριου και με αποκλειστικό κριτήριο τη μουρη που θα πουλήσει στις φιλες της.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
η οποία συζυγος μπορει να θεωρει ότι ειναι για καλο και του συζυγου της και απλα ήθελε να του δόσει ένα κίνητρο παραπάνω.

φυσικα δεν παυεις να εχεις δικιο αν η συζυγος σκεφτεται ματαιοδοξα ενα μεγαλυτερο σπιτι σε καλυτερη περιοχη παραγνωριζοντας τα οικονομικά δεδομένα του νοικοκυριου και με αποκλειστικό κριτήριο τη μουρη που θα πουλήσει στις φιλες της.

Βρίσκεται σε περιοχή που είναι κατάλληλη (μιάς και έχουν και 2 παιδιά), η σύζυγος εργάζεται, και ο σύζυγος απασχολειται σε 2 δουλειές (πρωί-απόγευμα).

Αρα......μάλλον στο θέμα ματαιοδοξίας καταλήγουμε. :jerking:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Βρίσκεται σε περιοχή που είναι κατάλληλη (μιάς και έχουν και 2 παιδιά), η σύζυγος εργάζεται, και ο σύζυγος απασχολειται σε 2 δουλειές (πρωί-απόγευμα).

μήπως το κλειδι βρισκεται σ αυτο?
να εξασφαλισει το μέλλον και του 2ου παιδιου?
το λεω γιατι εγω (και οχι μονο εγω) κάπως έτσι θα σκεφτόμουν.

tsourekia21

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Μάλλον δεν κατάλαβες τι έγραψα πριν.

Του ζητάει να προβούν στην αγορά νέου σπιτιού, τη στιγμή που το ήδη υπάρχον τους καλύπτει απόλυτα (το έχω επισκεφθεί και γνωρίζω).

Η on the road έχει δίκιο, γιατί όποιο περιουσιακό στοιχείο αποκτηθεί κατά τη διάρκεια του γάμου, ανήκει από κοινού και στους δύο συζύγους!

δεν διαφωνω, μετα το γαμο το χρημα παιζει πιο πολυ γιατι ρομαντισμοι και ολα τ αλλα φθινουν και κοιτας να εξασφαλισεις τα παιδια σου
οταν ομως δεν κοιτας να παντρεφτεις και η σχεση ειναι για να περνας καλα τι σημασια εχουν τα λεφτα?

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
74.545
Πόντοι
12.056
Eχετε βγει of topic  :grin:

4.jpg

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
παζαρι με την συζυγο για αγορα νεου διαμερισματος γινεται(για κωλο);;; :think: :think: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
νεο θρεντ στο μπουρδελατιβι.... :headbang:

tsourekia21

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1

ε δεν ειναι και τοσο ματαιοδοξια οταν εχουνε δυο παιδια
και η μανα μου επρηζε τ @@ του πατερα μου να επενδυσει σε καποιο σπιτι (δεν ξερω με τι μεσα, δεν νομιζω με σεξ παντως) και να το γραψει σ'εμας

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
μήπως το κλειδι βρισκεται σ αυτο?
να εξασφαλισει το μέλλον και του 2ου παιδιου?
το λεω γιατι εγω (και οχι μονο εγω) κάπως έτσι θα σκεφτόμουν.

Μιλάς από αρχιτεκτονικής απόψεως.
Τέτοιο θέμα δεν τίθεται με το υφιστάμενο ακίνητο κατά τη σύμφωνη γνώμη του συναδέλφου (και η δική μου γνώμη αφού κάποια στιγμή μου ζητήθηκε).

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Μιλάς από αρχιτεκτονικής απόψεως.
Τέτοιο θέμα δεν τίθεται με το υφιστάμενο ακίνητο κατά τη σύμφωνη γνώμη του συναδέλφου (και η δική μου γνώμη αφού κάποια στιγμή μου ζητήθηκε).

κοβω το off topic εδω λεγοντας οτι συμφωνω με μαριαννα
εγω θα το ζηταγα απλα για επενδυση, ωστε μια μερα να εχουν και τα 2 μου παιδια απο ενα σπιτι.
Γνωριζοντας πολυ καλα δε, οτι αυτο θα σημαινε περικκοπες εξοδων (φυσικα και δικων μου προσωπικων εξοδων)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166

viziki

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
"To τρεχων Μωρο της Εβδομαδας Μαριαννα Αναγνωστοπουλου σε πολυ καυτες προσωπικες φωτος (και ενα καυτο βιντεο απο την webcam της ) που καταφεραμε να βρουμε στις οποιες αυτοφωτογραφιζεται γυμνη η ημιγυμνη
Η κοπελα ειναι απλα θεα "

Αυτο γραφουν στο paparazzigr.tv...μιλαμε τα παιδια κανανε μεγαλο κοπο. δε μας λενε οτι μπηκανε στο bourdela.tv και κατεβασανε τα κερατα τους τα τραγια απο τη μαριαννα. :cheesy:

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
τελικα το κανατε cosmo το bou.
ρε ουρτ απ εδω εσεις και οι ελλεεινιδες που μαζεψατε.
αγαπουλιδες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom