Νέα

Μεγαλύτερα βυζιά/ωραιότερο κώλο/πιο ελκυστική πούτσα του site;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 257K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ψηφοφοριες τελος

• ναι

Ψήφοι: 1 100,0%
  • οχι

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1
OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ΚΩΛΛΙΣΤΕΙΑ 2010

Αγαπητοί μπανιστηρτζήδες περάσαμε στην κατηγορία ωραιότερος κώλος, γι'αυτό θα κάνουμε μια κωλοανακεφαλαίωση κατά τα ειωθότα.
Μέχρι στιγμής (βυζοδιορθώστε με αν κάνω λάθος) έχουν ποστάρει το πίσω σύστημά τους οι λουκ, μπόμπα, αλίντισσα και κατγούμαν 20/21/22/102 φτου και βγαίνω.
Περιμένουμε πανηγυρική συμμετοχή απ'τα υπόλοιπα πουλένς. Όχι με κυλότα εννοείται γιατί θα παίξει αποκλεισμούλης. :s&m_1:

Το ταπεινό χαμομηλάκι ποιό είναι ρε; :think:

http://[URL unfurl="true"]www.retrodb.gr/wiki/images/3/37/Kaliroimiriagou.JPG[/img[/URL]]

Επίσης υπάρχει μια μεγίστη παράλειψη. Ψηφοφορία του κώλου και δεν είναι μέσα ο σουφροΛίλας; :2funny:
[/quote] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tsourekia21

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
ε αλλα λογια να αγαπιομαστε....

το εξηγησα ξανα. λιγοι ειναι τυχεροι να κανουν κατι που αγαπανε. αλλα ακομοι κι αυτοι οταν το κανουν απο υποχρεωση καποια στιγμη καταντα κουραστικο και ρουτινα. υποθετω ακομη περισσοτερο οι ιεροδουλες οταν τις γαμαει καθε καρυδιας καρυδι και του καθονται χωρις ψυχη. δεν αποκλειω καποιες να το γουσταρουν αλλα πιστευω πως το μεγαλυτερο ποσοστο ευχεται να μπορουσε να βρισκεται σε αλλη θεση.

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
εμένα τον κώλο μου αν τον είχες δει θα ήσουν στην εντατική  :s&m_3:

Πώς δε τον είδα; Στην Καστοριά θυμήσου... :cum:

εντιτ: πφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ πού να ξέρουν αυτοί για τον λίλα, είναι πριν την εποχή τους  :helpplea:

Αξεπέραστος. :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
το εξηγησα ξανα. λιγοι ειναι τυχεροι να κανουν κατι που αγαπανε. αλλα ακομοι κι αυτοι οταν το κανουν απο υποχρεωση καποια στιγμη καταντα κουραστικο και ρουτινα. υποθετω ακομη περισσοτερο οι ιεροδουλες οταν τις γαμαει καθε καρυδιας καρυδι και του καθονται χωρις ψυχη. δεν αποκλειω καποιες να το γουσταρουν αλλα πιστευω πως το μεγαλυτερο ποσοστο ευχεται να μπορουσε να βρισκεται σε αλλη θεση.
οταν τις γαμαει ενας παιδαρος ομως; :think: :2funny: :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

καλά, δεν είναι και με την αλυσίδα οι κοπέλες, κόψε κάτι...

αλλά το αν γουστάρουν ή όχι δεν έχει σημασία. η κουβέντα ξεκίνησε από το αν κάποιοι μπορούν να γαμάνε μουνάρες έστω και επί πληρωμή, και αυτό γίνεται, είτε θέλεις να το υποβιβάσεις εσύ είτε όχι  :sunglasses:

Πώς δε τον είδα; Στην Καστοριά θυμήσου... :cum:

Αξεπέραστος. :rockon: :rockon: :rockon:

α ναι, η χαράδρα του βίκου...  :coffee:

θεός ο λίλας  :rockon: :rockon:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
εμένα τον κώλο μου αν τον είχες δει θα ήσουν στην εντατική  :s&m_3:

εντιτ: πφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ πού να ξέρουν αυτοί για τον λίλα, είναι πριν την εποχή τους  :helpplea:

εγω τον προλαβα! :boobies: :boobies: :boobies:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Νώντααααα πού είσαι ρε; Τι αβατάρ είναι τούτο δικέ μου; :zfuck:

rswnrr.jpg

Αν και δεν είμαι ποδολάγνος, μια ποδομαλακία απ'τα χεράκια της Τζίνας θα'ταν ταμάμ.
tongue-003.gif

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
ο δικος μου περασε απαρατήρητος!! :rockon:
χαχαχαχχαχαααχχαχα :2funny:

tsourekia21

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
καλά, δεν είναι και με την αλυσίδα οι κοπέλες, κόψε κάτι...

αλλά το αν γουστάρουν ή όχι δεν έχει σημασία. η κουβέντα ξεκίνησε από το αν κάποιοι μπορούν να γαμάνε μουνάρες έστω και επί πληρωμή, και αυτό γίνεται, είτε θέλεις να το υποβιβάσεις εσύ είτε όχι  :sunglasses:

δεν ειπα ποτε οτι καποιοι δεν γαμανε μουναρες
αλλα νομιζω οτι εχει μεγαλυτερη αξια οταν δεν τη πληρωνεις την αλλη
και ελεος γυναικα εισαι και μου λες δεν εχει σημασια αν γουσταρουν η οχι????  :S :S :S

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
δεν ειπα ποτε οτι καποιοι δεν γαμανε μουναρες
αλλα νομιζω οτι εχει μεγαλυτερη αξια οταν δεν τη πληρωνεις την αλλη
και ελεος γυναικα εισαι και μου λες δεν εχει σημασια αν γουσταρουν η οχι????  :S :S :S

όχι στη βάση που τέθηκε πριν.

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
ΠΟΥΝΤΟΣ??????????
Κανόνισε να μας δουλεύεις πάλι θα τις φας με βρεγμένη σανίδα στο κωλαράκι. :bottom:
Ηταν αβαταρ!!! :rockon:
τι απαρητηρητος μωρη? 16 ψηφους εχεις! αχαχα
Αν δεν τον ειδε ο βυζο τοτε απαρητηρητος περασε!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
Νώντααααα πού είσαι ρε; Τι αβατάρ είναι τούτο δικέ μου; :zfuck:

rswnrr.jpg

Αν και δεν είμαι ποδολάγνος, μια ποδομαλακία απ'τα χεράκια της Τζίνας θα'ταν ταμάμ.
tongue-003.gif
τυπε μου εκει που βγαζει την πρωτη σαγιοναριτσα :humpleg: και δε βγαινει και με τη μια ειναι βυζοαρρωστια ε  :bigdick: ?(χρησιμοποιω καταχρηστικα το συνεθετικο βυζο :S)

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290

Stories