εχω την ιδια φωτο...χωρις το βρακι![]()
Άσε και λίγο να δουλέψει η φαντασία, καρδούλα μου....! :-* :-* :-*
εχω την ιδια φωτο...χωρις το βρακι![]()
Άσε και λίγο να δουλέψει η φαντασία, καρδούλα μου....! :-* :-* :-*
ελπιζω να σε μαζεψε το συνεργειο μετα τη φωτογραφιση, μην ειναι ζωα
γεια σου ρε εκτορα,ολα μιιιιιια χαρα!τι λεει ρε τι νεα
για κανα λιγουρι τυπου παιχτουρα ισως..Ναι αγόρι μου αλλα αν δεν τα είχε πετάξει όλα στη φόρα δεν πιστεύω πως θα υπήρχε κάποιος να την μουγγάνει... θα την ανεχόταν μέχρι να δει αυτό το κάτι που του κρύβουνε...
Φευ!! Μη χάσουν τα μοντέλα...
τι ειπες ρε φλωρε?[glow=red,2,300]για κανα λιγουρι τυπου παιχτουρα ισως..[/glow]
οι μοντς δε σκεφτονται ετσι..σε ενα σαιτ που'χει του κοσμου τις συλλογες,τον κωλο της τσουρεκια περιμεναμε να δουμε..![]()
τι ειπες ρε φλωρε?![]()
Δε διαφωνώ! Πολλοί όμως καυλώνουν και μόνο στην ιδέα της amateur ;) και με ονοματεπώνυμο...για κανα λιγουρι τυπου παιχτουρα ισως..
οι μοντς δε σκεφτονται ετσι..σε ενα σαιτ που'χει του κοσμου τις συλλογες,τον κωλο της τσουρεκια περιμεναμε να δουμε..![]()
εχετε πολλα καρβελια ακομα να φατε...καλά λέει, εδώ έκανε κούκου μέχρι και σε μένα ο τεράστιος![]()
για κανα λιγουρι τυπου παιχτουρα ισως..
Δε διαφωνώ! Πολλοί όμως καυλώνουν και μόνο στην ιδέα της amateur ;) και με ονοματεπώνυμο...![]()
Εν κατακλειτορίδει πραγματί τσουρέκια...
Κατα βάσει ξέρεις πως οι περισσότεροι εδώ μέσα γαμάνε ό,τι ώρα θέλουν και μεγάλη ποικιλλία γυναικών... Δεν θα κολλούσαν τώρα σε μερικές φωτό παρα μόνο για την προσωπική τους συλλογή.ναι οι μοντς ειναι αλλης κλασης
και μονο αυτοι μπορουν και βλεπουν τις συλλογες και ειναι υπερανω ενω τα μελη ειναι ληγουρια και εχουν αναγκη τα ψωνακια σαν εμενα
εξυπνη θεωρια![]()
Αρέσεις παιδί μου, αρέσεις :-* :-* :-*οντως το amateur πουλαει
τωρα αν δεν αρεσω εγω ειναι θεμα προσωπικου γουστου
οντως ομως τσουρεκια και ειμαστε off topic οποτε αλλαχτε θεμα τελειωνει εδω
Κατα βάσει ξέρεις πως οι περισσότεροι εδώ μέσα γαμάνε ό,τι ώρα θέλουν και μεγάλη ποικιλλία γυναικών... Δεν θα κολλούσαν τώρα σε μερικές φωτό παρα μόνο για την προσωπική τους συλλογή.
Έχει μεγάλη βάση η θεωρία του Χίτμαν...
Αρέσεις παιδί μου, αρέσεις :-* :-* :-*![]()
![]()
![]()
τι εγινε ρε μπασταρδορωσσοποντιε?στον αλβανο το ειπατε οτι τον βαλατε με διαφορετικες παρτενερ στη ψηφοφορια? θα νομιζει οτι βλεπει τριπλα απο το πιοτο![]()
πληρωνοντας εννοεις παντα, χαιρω πολυ![]()
πληρωνοντας εννοεις παντα, χαιρω πολυ![]()
axaxaxaxa!!!!!!ενω εσυ πληρωνεις συνεργειο για να γαμησεις εναν χαιρω πολυ. Και του λες για σχεση μετα και γινεται μακ γκαιβερ ο τυπος στη διαφυγη