Νέα

Μεγαλύτερα βυζιά/ωραιότερο κώλο/πιο ελκυστική πούτσα του site;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 257K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ψηφοφοριες τελος

• ναι

Ψήφοι: 1 100,0%
  • οχι

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
για αυθεντικο αραπικο σεξ
6948437469
ζητηστε τον αραπη

catwoman21

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Μαριάννα γιατί σβήστηκε το θεμα σου?

το θεμα μου λογικο να σβηστει, δεν ειχε καμια θεση.
το ενδιαφερον ειναι οτι μ εκαναν και mute γιατι ειπα οτι εδω μαλακιζομαστε! Τους προσεβαλε αυτο ασχετο αν υπαρχει ολοκληρο θρεντ που λεει για τη καταντια και τα μαλακισμενα του σαιτ και ασχετο αν κατα καιρους εχουν ακουστει πολυ χειροτερες προσβολες εδω μεσα  :jerking:

Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
το ενδιαφερον ειναι οτι μ εκαναν και mute γιατι ειπα οτι εδω μαλακιζομαστε! Τους προσεβαλε αυτο ασχετο αν υπαρχει ολοκληρο θρεντ που λεει για τη καταντια και τα μαλακισμενα του σαιτ και ασχετο αν κατα καιρους εχουν ακουστει πολυ χειροτερες προσβολες εδω μεσα  :jerking:

με μαιλ γαμιεστε παπαρες το εχεις βεβαιο παλι το μιουτ!

Επισκέπτης
Εφυγές γατούλα;! :o
Nίαουουουουουου!!! :2funny: :2funny:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Που εισαι γατουλα μου  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: εχω ενημερωσει ηδη σε αλλο θρεντ την εισοδο σου, να ελθουν και τα υπολοιπα μελη να μην χασουν τιποτα απο σενα κουκλα μου...μας ελειψες σημερα. :helpplea:

catwoman21

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
με μαιλ γαμιεστε παπαρες το εχεις βεβαιο παλι το μιουτ!

το mail αυτο δεν το εκανα για σας μωρε που θηγεστε κιολας αλλα επειδη τσαντιστηκα που μ εσβηναν στο facebook
κι αν ειναι δυνατον να θηγεστε με κατι τετοια με τις βρισιες που πεφτουν συνεχως εδω μεσα!  :jerking:

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
6948437469

για σεξ χωρις φραγμους

6948437469
ζητηστε τον αραπη

catwoman21

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
γιατι ηταν ενα αυθαδεστατο πουτανακι που δεν σεβοταν τους διαφορους ψωλαραδες του χωρου :fuck2:
προσεχε και εσυ λοιπον

ακριβως γι αυτο! καλυτερα δεν θα μπορουσα να το θεσω ουτε μονη μου!  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Επισκέπτης
το mail αυτο δεν το εκανα για σας μωρε που θηγεστε κιολας αλλα επειδη τσαντιστηκα που μ εσβηναν στο facebook
κι αν ειναι δυνατον να θηγεστε με κατι τετοια με τις βρισιες που πεφτουν συνεχως εδω μεσα!  :jerking:
Και από το FB σε έσβησαν;! :grin:
Nίαου,νιάου,νιάου ξανά!!! :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom