Νέα

Μεγαλύτερα βυζιά/ωραιότερο κώλο/πιο ελκυστική πούτσα του site;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 257K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ψηφοφοριες τελος

• ναι

Ψήφοι: 1 100,0%
  • οχι

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

jimpo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
6
 Προς το τελος... προσβαλε τους παντες και τα παντα...ειχε καβαλησει την καλαμαρα που τις διναμε εμεις και ειχε ξεσαλωσει πραγματικα...Εχει ανοιξει ομως τωρα(με κλωνο της) δυο αρκετα αξιολογα θρεντ :headbang: :headbang: :headbang: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :headbang: :headbang: :headbang:Δεχομαι στοιχηματα.... ποση διαρκεια ζωης θα εχουν και τα δυο???????????

Ρε  :headbang: :headbang: :headbang: δεν είναι η ίδια λέμε :headbang: :headbang: :headbang:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ρε  :headbang: :headbang: :headbang: δεν είναι η ίδια λέμε :headbang: :headbang: :headbang:
 Το ευχομαι να εχεις δικιο....πως εξηγεις ομως οτι καπακι λιγες ωρες μετα εμφανιζεται νεο μελος και ανοιγει και δυο αξιολογα :headbang: :headbang: :headbang: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :headbang: :headbang: :headbang:θρεντ.........ας ευχηθουμε να ειναι συμπτωση γιατι σε πληροφορω, δεν θα την αντεξουμε..μπαινουμε εδω μεσα για να περασουμε ομορφα και εχει φερει ολοκληρο site πανω-κατω.Θα μου πεις γιατι τις απαντουμε εμεις...μα για να δουμε μεχρι που μπορει να το φτασει η γατα...τωρα πλεον δεν υπαρχει λογος γιατι δεν εχει ορια σε τιποτα η συγκεκριμενη...δικαιωμα της ομως να μπαινει και ας ειμαστε χαλαροι για να το απολαμβανουμε.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
 Το ευχομαι να εχεις δικιο....πως εξηγεις ομως οτι καπακι λιγες ωρες μετα εμφανιζεται νεο μελος και ανοιγει και δυο αξιολογα :headbang: :headbang: :headbang: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :headbang: :headbang: :headbang:θρεντ.........ας ευχηθουμε να ειναι συμπτωση γιατι σε πληροφορω, δεν θα την αντεξουμε..μπαινουμε εδω μεσα για να περασουμε ομορφα και εχει φερει ολοκληρο site πανω-κατω.Θα μου πεις γιατι τις απαντουμε εμεις...μα για να δουμε μεχρι που μπορει να το φτασει η γατα...τωρα πλεον δεν υπαρχει λογος γιατι δεν εχει ορια σε τιποτα η συγκεκριμενη...δικαιωμα της ομως να μπαινει και ας ειμαστε χαλαροι για να το απολαμβανουμε.
δεν ειναι ιδιες αγορι μου καλο!!!!!!!!!!!!!δεν ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :headbang:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
δεν ειναι ιδιες αγορι μου καλο!!!!!!!!!!!!!δεν ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :headbang:
  Σε καθε περιπτωση... ζητω συγνωμη....με εχει πιασει μια γατοφοβια με αυτα που διαβασα...παντως το ''γυναικα εξωφυλλο'' δεν μου το βγαζετε απο το μυαλο οτι ειναι γατισιο δημιουργημα.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366

dimline

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
6

Σε καθε περιπτωση... ζητω συγνωμη....με εχει πιασει μια γατοφοβια με αυτα που διαβασα...παντως το ''γυναικα εξωφυλλο'' δεν μου το βγαζετε απο το μυαλο οτι ειναι γατισιο δημιουργημα.

Αν καείς στο χυλό , φυσάς και το γιαούρτι...

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
εγινε και ο μηδενισμος....μονο γυναικες ψηφιζουν... ;)

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Η Λουκριτια ψηφιζει Νωντα!
'Η μηπως εσυ γαμμα λαμδα?

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Η Λουκριτια ψηφιζει Νωντα!
'Η μηπως εσυ γαμμα λαμδα?
εγω???????????????????????????
εγω δε προκειται να ψηφισω...
γ αυτο κ ζητησα απο τον τζιελ να βαλει"εμφανιση αποτελεσματων"...

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Γεια σου trinity(μη χέσω άλλο δεν μπορούσες να βρεις???).Είμαι η ΝΑΝΙ και είμαι νέο μέλος. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

p.s. gl αγόρι  μου μισες δουλειές έκανες!Βάλε tresurent,Lucent,Baby και όλο το team των ct σε παρακαλώ.Aντρίλα λέμεεεε... :-*

Και για να είμαι και εντός θέματος ψηφίζω τον Μέγα ,ανεπανάληπτο παίχτη του site
Rebetis :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Τσουλααααααααααααααα  :birdman:!!Που εισαι ρε..................?
:smitten:

Bite  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Ολες μαζι μαλακιστιρια ετσι  :-* :-* :-* :-* :-*

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom