Νέα

Μεγαλύτερα βυζιά/ωραιότερο κώλο/πιο ελκυστική πούτσα του site;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 257K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ψηφοφοριες τελος

• ναι

Ψήφοι: 1 100,0%
  • οχι

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Μολις τωρα μπηκα και ειδα την καινουργια ανακαλυψη του σεβαστου ''gl''.Θα του ημουν υποχρεος, αν με εβγαζε απο τον διαγωνισμο αυτο.Δεν επιθυμω συμμετοχη.Σε καθε περιπτωση παντως ευχαριστω για τους δυο ψηφους.Που και να την βλεπατε απο κοντα??Ενα ποιημα ειναι.Απλως δεν μου αρεσει να συμμετασχω σε διαγωνισμους της πλακας και των φωτο.Θα προτιμουσα ενα ζωντανο διαγωνισμο και οχι ενα μεσα στο Internet.Καντε υπομονη να με απολαυσετε στην επομενη ερωτικη εκθεση,οποτε γινει στο Ε.Κ.Ε.Π της Μεταμορφωσης.Μετα τιμης ο μοναδικος και ανεπαναληπτος Παιχτουρας.

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Μολις τωρα μπηκα και ειδα την καινουργια ανακαλυψη του σεβαστου ''gl''.Θα του ημουν υποχρεος, αν με εβγαζε απο τον διαγωνισμο αυτο.Δεν επιθυμω συμμετοχη.Σε καθε περιπτωση παντως ευχαριστω για τους δυο ψηφους.Που και να την βλεπατε απο κοντα??Ενα ποιημα ειναι.Απλως δεν μου αρεσει να συμμετασχω σε διαγωνισμους της πλακας και των φωτο.Θα προτιμουσα ενα ζωντανο διαγωνισμο και οχι ενα μεσα στο Internet.Καντε υπομονη να με απολαυσετε στην επομενη ερωτικη εκθεση,οποτε γινει στο Ε.Κ.Ε.Π της Μεταμορφωσης.Μετα τιμης ο μοναδικος και ανεπαναληπτος Παιχτουρας.
εγινε παιχτη.... ;)

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ποσταρατε καμια η μουφα ο διαγωνισμος?  :think: :think:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
ποσταρατε καμια η μουφα ο διαγωνισμος?  :think: :think:
Αν ειναι ευκολο πηγαινε στο δικο σου θρεντ...δεν υπαρχουν εδω, τιποτα διαθεσιμοι να ασχοληθουν μαζι σου.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
μπαιτ εσυ; :o

τελικα ειναι αληθεια το οτι οταν δε περιμενεις κατι τοτε σου ερχεται...οταν το θες δε σου ερχεται :2funny:

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
λοιπον σορρυ που σας παω πισω αλλα εχω τη νικητρια για τα μεγαλυτερα και φυσικα βυζια!

trinity

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
μπαιτ εσυ; :o

τελικα ειναι αληθεια το οτι οταν δε περιμενεις κατι τοτε σου ερχεται...οταν το θες δε σου ερχεται :2funny:
:2funny: :2funny:

ασε ρε κ εχω ξεχασει κ πως γραφουν
πριν εκανα κουοτ.. σαν αυτα που εκανε η λουκ στη αρχη.. :2funny:

καλη η ισσαβελλα? να πατησω το λινκ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom