catwoman20
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
φραγκομπλιαξ!
να σου πω επειδη τον ξερω τον κυριο να σου κανω ενα κονεδακι να δουμε τι θα λες μετα?
φραγκομπλιαξ!
να σου πω επειδη τον ξερω τον κυριο να σου κανω ενα κονεδακι να δουμε τι θα λες μετα?![]()
![]()
![]()
Δυναμικα εχειs μπει στο χιουμορ!!!!!!!!!!κι εγω μαλακιζμενο ειμαι![]()
να σου πω επειδη τον ξερω τον κυριο να σου κανω ενα κονεδακι να δουμε τι θα λες μετα?![]()
![]()
![]()
Ακουs τι λεs??????????ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΤΕΛΟ εχει κοιλιακους πρεπει να του κατσω;
ειναι πολυ ασχημος...
αυτος κ ο γκρεκας απο τα πιο ασχημα μοντελα ειναι...![]()
Τον Φραγκολια δεν μπορω να τον βλεπω ρεΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΤΕΛΟ εχει κοιλιακους πρεπει να του κατσω;
ειναι πολυ ασχημος...
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΤΕΛΟ εχει κοιλιακους πρεπει να του κατσω;
ειναι πολυ ασχημος...
ναι τζιελακο το σωστο ειναι να μηδενισεις τωρα παλιΤον Φραγκολια δεν μπορω να τον βλεπω ρε
Αλλα ο ΓΚΡΕΚΑΣ![]()
![]()
![]()
![]()
καυλααααααααααααααααα!
πας καλα?????????????????????Ακουs τι λεs??????????
Ναι κι εμειs ....αμα μαs την πεσουνε τα μοντελα τιs φτυνουμε
Τιs λιποσαρκεs
Oι γυναικεs δεν χωνευονται μεταξυ τουs .....τι ψαχνειs τωρα!!!!οι κοιλιακοι ποτε δν μ αρεσαν
απλα τον θεωρω ομορφο
οκ δεκτο μη φορτωνεις![]()
ποιος ειναι ο γκρεκας ρε παιδια? στην αρχη διαβασα γκεκας και σκεφτηκα ποτε εγινε μοντελο αυτος?και οι δυο καυλακια αλλα ο Γκρεκας ειναι πιασμενος γαμωτι![]()
καλα ειμαι...οι κοιλιακοι ποτε δν μ αρεσαν
απλα τον θεωρω ομορφο
οκ δεκτο μη φορτωνεις![]()
δεν ειπα οτι ειναι κακος...ασχημος ειναι...ο γκρεκας ειναι καλο παιδι
Για .....λυπηση ειναι οι ...κακομοιροι :o :o :oπας καλα?????????????????????
δεν εχουμε ολοι τα ιδια γουστα!!!
ειναι ασχημοι αυτοι οι δυο...πως να το κανουμε τωρα?
με το ζορι?
εσενα σε εκτιμαω και δεν σε θεωρω μαλακισμενο....αυτο που ειπα ειχε σκοπο να ακυρωσει το θρεντ απο κει και κατω....αλλα τα μαλακισμενα συνεχισαν ακαθεκτα οπως ειδες....και αποκαλυφθηκαντο ειχα δει αυτο που ειπες
αλλα ηταν τοσο παιδιαστικο του στυλ "καθρεφτης σ ολο μου το σωμα" που λεγαμε στο δημοτικο
αλλα ετσι κι αλλιως για να καθομαστε να ποσταρουμε εδω σε οποιοδηποτε θρεντ και ν ασχολουμαστε με τη μαλακια του καθενος μαλακισμενα ειμαστε δεν χρειαζεται να γραψουμε στο συγκεκριμενο ;)
ποιος ειναι ο γκρεκας ρε παιδια? στην αρχη διαβασα γκεκας και σκεφτηκα ποτε εγινε μοντελο αυτος?![]()
![]()
παπαρια σωμα εχει ο φραγκολελετας, ξενερωτος αντρας ειναι και με λουλοφωνη. Αλλα για κατι χαλασμενα σα τη μαριαννα που σαλιωνουν τα περιοδικα στα περιπτερα μια χαρα ειναι