boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
θα ποσταρει και το μπουμπακι; :S
όχι, ηρέμησε, δε σας το κάνω αυτό, είπαμε
θα ποσταρει και το μπουμπακι; :S
Να ρωτήξω κάτι; Και μετά πώς θα κάνεις DANCE AEROBIC;
Καλά δεν είσαι έτσι όπως είσαι;
ΟΚ..Πρεπει να ανοίξουμε νήμα με ποσταρίσματα πούτσας.Η πιο ελκυστική πούτσα του Μπουρδέλα ΤV.Δεν ξεχνω τιποτα,ποτε θα πεθανω δεν ξερω μονο...οτι εχω υποσχεθει θα το κανω...μην βιαζεστε λυσαρες και κανονιστε να κερδισω αυτον τον διαγωνισμο.Σας ταζω ενα μπουκαλι ουισκι σε οποιο μαγαζι θελετε,αν κερδισω.
Δεν ξεχνω τιποτα,ποτε θα πεθανω δεν ξερω μονο...οτι εχω υποσχεθει θα το κανω...μην βιαζεστε λυσαρες και κανονιστε να κερδισω αυτον τον διαγωνισμο.Σας ταζω ενα μπουκαλι ουισκι σε οποιο μαγαζι θελετε,αν κερδισω.
ΟΚ..Πρεπει να ανοίξουμε νήμα με ποσταρίσματα πούτσας.Η πιο ελκυστική πούτσα του Μπουρδέλα ΤV.
Ποιά είναι οεο???
ΟΚ..Πρεπει να ανοίξουμε νήμα με ποσταρίσματα πούτσας.Η πιο ελκυστική πούτσα του Μπουρδέλα ΤV.
Ποιά είναι οεο???
Εχει κατι γυμναστριες με κατι βυζαρες :'( :'( :'( μια χαρα τα καταφερνουν...Να ρωτήξω κάτι; Και μετά πώς θα κάνεις DANCE AEROBIC;
Καλά δεν είσαι έτσι όπως είσαι;
το ξερα, εισαι ΘΕΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
Ποιά είναι οεο???
Ποιά είναι οεο???
Μόνο κότες????Κοτάρεεεεεςς!!!!και τι θα καταλαβουμε??
ολες οι κοτες εδω ειναι μαζεμενες, δεν θα ποσταρει κανεις τπτ
σιγα ρε μην ποσταρουν οι κοτες εδω μεσα!!!!!!
μονο ζητανεεεε~!
Ποιά είναι οεο???
ευγε και σεσενα κυρια :o :o :o :oσαν τα δικα σου δεν ειναι...
τα καημενουλια μου παθανε σοκ,οταν αντικρυσαν τα μωρα σου!
Εχει κατι γυμναστριες με κατι βυζαρες :'( :'( :'( μια χαρα τα καταφερνουν...
Αλλα σαν το βυζι της σεξουλας δεν εχω ξαναματαδει φυσικο και λαιβ :o
Αλλα οντως το πολυ-πολυ βυζι φερνει πονο στο αερομπικ και ειναι γεγονος δυστυχως.......
ευγε και σεσενα κυρια :o :o :o :o
Παω στην γωνιτσα μου να κλαψω εγω :'( :'(
Αλλα η σεξουλα ειναι το τοπ ας το παραδεχτουμε
Μπραβο κοριτσαρες μου! :-* :-* :-*
ε ψηφοφορια δεν εχει;Ο τίτλος είναι όπως τον ζήτησε η Αλίντισσα, εγώ απλώς άνοιξα το θρεντ. Κύριοι... βγαίνετε