τι ακριβως γραφεις στο νικ σου??? παθος για τα σουβ λακια??? ναι
P pathos_gia_ta_souvlakia Μέλος Εγγρ. 6 Ιαν 2010 Μηνύματα 362 Like 0 Πόντοι 1 9 Ιαν 2010 #3.201 pleasuregiver έγραψε: τι ακριβως γραφεις στο νικ σου??? παθος για τα σουβ λακια??? Κλικ για ολόκληρη προβολή... ναι
pleasuregiver έγραψε: τι ακριβως γραφεις στο νικ σου??? παθος για τα σουβ λακια??? Κλικ για ολόκληρη προβολή... ναι
Επισκέπτης 9 Ιαν 2010 #3.203 pathos_gia_ta_souvlakia έγραψε: πες καλυτερα οτι εισαι ζηλιαρης... Κλικ για ολόκληρη προβολή... γιατι δεν εκανες ενα "παθος για σουφρετοσουβλισμα"???
pathos_gia_ta_souvlakia έγραψε: πες καλυτερα οτι εισαι ζηλιαρης... Κλικ για ολόκληρη προβολή... γιατι δεν εκανες ενα "παθος για σουφρετοσουβλισμα"???
P pathos_gia_ta_souvlakia Μέλος Εγγρ. 6 Ιαν 2010 Μηνύματα 362 Like 0 Πόντοι 1 9 Ιαν 2010 #3.204 velvy έγραψε: εχεις απαιιιισιο νικ! απαισιοοοοοοοοοοοοοοοοοοο Κλικ για ολόκληρη προβολή... θες να σου βαλω ενα σουβλακι (καλαμακι) στην κωλοτρυπιδα σου να σου πω εγω τι απαισιο νικ εχω; ;)
velvy έγραψε: εχεις απαιιιισιο νικ! απαισιοοοοοοοοοοοοοοοοοοο Κλικ για ολόκληρη προβολή... θες να σου βαλω ενα σουβλακι (καλαμακι) στην κωλοτρυπιδα σου να σου πω εγω τι απαισιο νικ εχω; ;)
P pathos_gia_ta_souvlakia Μέλος Εγγρ. 6 Ιαν 2010 Μηνύματα 362 Like 0 Πόντοι 1 9 Ιαν 2010 #3.205 pleasuregiver έγραψε: γιατι δεν εκανες ενα "παθος για σουφρετοσουβλισμα"??? Κλικ για ολόκληρη προβολή... παθος_για_το_χωσιμο_σουβλακιων_στον_κωλο_σου...πως σου φαινεται;
pleasuregiver έγραψε: γιατι δεν εκανες ενα "παθος για σουφρετοσουβλισμα"??? Κλικ για ολόκληρη προβολή... παθος_για_το_χωσιμο_σουβλακιων_στον_κωλο_σου...πως σου φαινεται;
Επισκέπτης 9 Ιαν 2010 #3.206 pathos_gia_ta_souvlakia έγραψε: θες να σου βαλω ενα σουβλακι (καλαμακι) στην κωλοτρυπιδα σου να σου πω εγω τι απαισιο νικ εχω; ;) Κλικ για ολόκληρη προβολή... ουστττ! πηγαινε τις παντοφλες στην κυρια σου και μη μιλας πολυ, θα σε βαλει τιμωρια
pathos_gia_ta_souvlakia έγραψε: θες να σου βαλω ενα σουβλακι (καλαμακι) στην κωλοτρυπιδα σου να σου πω εγω τι απαισιο νικ εχω; ;) Κλικ για ολόκληρη προβολή... ουστττ! πηγαινε τις παντοφλες στην κυρια σου και μη μιλας πολυ, θα σε βαλει τιμωρια
OP OP gl Μέγας Εγγρ. 6 Ιουλ 2009 Μηνύματα 129.571 Κριτικές 475 Like 505 Πόντοι 4.906 9 Ιαν 2010 #3.207 velvy έγραψε: ουστττ! πηγαινε τις παντοφλες στην κυρια σου και μη μιλας πολυ, θα σε βαλει τιμωρια Κλικ για ολόκληρη προβολή... για ποδολαγνεια ειναι μεσα παντως να ξερεις.....γουσταρει πατουσακια να γλειφει
velvy έγραψε: ουστττ! πηγαινε τις παντοφλες στην κυρια σου και μη μιλας πολυ, θα σε βαλει τιμωρια Κλικ για ολόκληρη προβολή... για ποδολαγνεια ειναι μεσα παντως να ξερεις.....γουσταρει πατουσακια να γλειφει
gastez Moderator Γλομπεο-στέλεχος Εγγρ. 23 Μαρ 2008 Μηνύματα 5.234 Κριτικές 29 Like 8 Πόντοι 1.290 9 Ιαν 2010 #3.208 pathos_gia_ta_souvlakia έγραψε: θες να σου βαλω ενα σουβλακι (καλαμακι) στην κωλοτρυπιδα σου να σου πω εγω τι απαισιο νικ εχω; ;) Κλικ για ολόκληρη προβολή... pathos_gia_ta_souvlakia έγραψε: παθος_για_το_χωσιμο_σουβλακιων_στον_κωλο_σου...πως σου φαινεται; Κλικ για ολόκληρη προβολή... χαχαχαχαχα.εισαι θεος!
pathos_gia_ta_souvlakia έγραψε: θες να σου βαλω ενα σουβλακι (καλαμακι) στην κωλοτρυπιδα σου να σου πω εγω τι απαισιο νικ εχω; ;) Κλικ για ολόκληρη προβολή... pathos_gia_ta_souvlakia έγραψε: παθος_για_το_χωσιμο_σουβλακιων_στον_κωλο_σου...πως σου φαινεται; Κλικ για ολόκληρη προβολή... χαχαχαχαχα.εισαι θεος!
O oxi_o_nwntas Μέλος Εγγρ. 16 Νοε 2009 Μηνύματα 1.963 Κριτικές 2 Like 11 Πόντοι 16 9 Ιαν 2010 #3.209 pathos_gia_ta_souvlakia έγραψε: θες να σου βαλω ενα σουβλακι [glow=red,2,300](καλαμακι)[/glow] στην κωλοτρυπιδα σου να σου πω εγω τι απαισιο νικ εχω; ;) Κλικ για ολόκληρη προβολή... τυπε αβραμη γιατι οχι και και με πιτα απο ολα?ειναι μεγαλη βρωμα αυτη
pathos_gia_ta_souvlakia έγραψε: θες να σου βαλω ενα σουβλακι [glow=red,2,300](καλαμακι)[/glow] στην κωλοτρυπιδα σου να σου πω εγω τι απαισιο νικ εχω; ;) Κλικ για ολόκληρη προβολή... τυπε αβραμη γιατι οχι και και με πιτα απο ολα?ειναι μεγαλη βρωμα αυτη
βυζολάγνος Τιμημένος Εγγρ. 6 Σεπ 2007 Μηνύματα 7.781 Κριτικές 18 Like 5.746 Πόντοι 5.035 9 Ιαν 2010 #3.210 marianna2004 έγραψε: δεν συνηθιζω να δειχνω μεσω ιντερνετ!ειναι πολυ απροσωπο! Κλικ για ολόκληρη προβολή... E βάλε και πρόσωπο τότε. Μαριάννα δείξε τις βυζάρες σου και η ψήφος μου θα σου ανήκει.
marianna2004 έγραψε: δεν συνηθιζω να δειχνω μεσω ιντερνετ!ειναι πολυ απροσωπο! Κλικ για ολόκληρη προβολή... E βάλε και πρόσωπο τότε. Μαριάννα δείξε τις βυζάρες σου και η ψήφος μου θα σου ανήκει.
Επισκέπτης 9 Ιαν 2010 #3.211 gastez έγραψε: χαχαχαχαχα.εισαι θεος! Κλικ για ολόκληρη προβολή... κοντα επεσες.. μερικα σκαλοπατια κατωτερος ακομη..
gastez έγραψε: χαχαχαχαχα.εισαι θεος! Κλικ για ολόκληρη προβολή... κοντα επεσες.. μερικα σκαλοπατια κατωτερος ακομη..
Επισκέπτης 9 Ιαν 2010 #3.212 oxi_o_nwntas έγραψε: τυπε αβραμη γιατι οχι και και με πιτα απο ολα?ειναι μεγαλη βρωμα αυτη Κλικ για ολόκληρη προβολή... αχαχαχαχ!! να εχει και τζατζικι να γουσταρει! αχαχαχα (μαλακα νωντα )
oxi_o_nwntas έγραψε: τυπε αβραμη γιατι οχι και και με πιτα απο ολα?ειναι μεγαλη βρωμα αυτη Κλικ για ολόκληρη προβολή... αχαχαχαχ!! να εχει και τζατζικι να γουσταρει! αχαχαχα (μαλακα νωντα )
P pathos_gia_ta_souvlakia Μέλος Εγγρ. 6 Ιαν 2010 Μηνύματα 362 Like 0 Πόντοι 1 9 Ιαν 2010 #3.213 oxi_o_nwntas έγραψε: τυπε αβραμη γιατι οχι και και με πιτα απο ολα?ειναι μεγαλη βρωμα αυτη Κλικ για ολόκληρη προβολή... κοτοπουλο η χοιρινο η πιτα;
oxi_o_nwntas έγραψε: τυπε αβραμη γιατι οχι και και με πιτα απο ολα?ειναι μεγαλη βρωμα αυτη Κλικ για ολόκληρη προβολή... κοτοπουλο η χοιρινο η πιτα;
P pathos_gia_ta_souvlakia Μέλος Εγγρ. 6 Ιαν 2010 Μηνύματα 362 Like 0 Πόντοι 1 9 Ιαν 2010 #3.214 velvy έγραψε: αχαχαχαχ!! να εχει και τζατζικι να γουσταρει! αχαχαχα (μαλακα νωντα ) Κλικ για ολόκληρη προβολή... μηπως γουσταρεις λουκανικο; ;)
velvy έγραψε: αχαχαχαχ!! να εχει και τζατζικι να γουσταρει! αχαχαχα (μαλακα νωντα ) Κλικ για ολόκληρη προβολή... μηπως γουσταρεις λουκανικο; ;)
S Settapong-Lippel Μέλος Εγγρ. 9 Ιαν 2010 Μηνύματα 76 Like 0 Πόντοι 0 9 Ιαν 2010 #3.215 βυζολάγνος έγραψε: E βάλε και πρόσωπο τότε. Μαριάννα δείξε τις βυζάρες σου και η ψήφος μου θα σου ανήκει. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Και η δική μου ψήφος ανήκει ολοκληρωτικά στην Μαριάννα. Όπως και το κορμί μου
βυζολάγνος έγραψε: E βάλε και πρόσωπο τότε. Μαριάννα δείξε τις βυζάρες σου και η ψήφος μου θα σου ανήκει. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Και η δική μου ψήφος ανήκει ολοκληρωτικά στην Μαριάννα. Όπως και το κορμί μου
Επισκέπτης 9 Ιαν 2010 #3.216 pathos_gia_ta_souvlakia έγραψε: μηπως γουσταρεις λουκανικο; ;) Κλικ για ολόκληρη προβολή... σισυπεεεεε κατσε να περασω μια απο το κοσμοοοοοοοοοοοοοοοο
pathos_gia_ta_souvlakia έγραψε: μηπως γουσταρεις λουκανικο; ;) Κλικ για ολόκληρη προβολή... σισυπεεεεε κατσε να περασω μια απο το κοσμοοοοοοοοοοοοοοοο
Παιχτουρας Ενεργό Μέλος Εγγρ. 12 Οκτ 2009 Μηνύματα 6.979 Κριτικές 37 Like 4 Πόντοι 296 9 Ιαν 2010 #3.217 Τι εγινε ρε παιδια...πως παει η ''Μαριαννα 2004'', εχει παρει καμμια ψηφο η κοπελα??????????????
O oxi_o_nwntas Μέλος Εγγρ. 16 Νοε 2009 Μηνύματα 1.963 Κριτικές 2 Like 11 Πόντοι 16 9 Ιαν 2010 #3.218 pathos_gia_ta_souvlakia έγραψε: κοτοπουλο η χοιρινο η πιτα; Κλικ για ολόκληρη προβολή... πιο πολυ για κοτα η για γουρουνα σου κανει τυπε?
pathos_gia_ta_souvlakia έγραψε: κοτοπουλο η χοιρινο η πιτα; Κλικ για ολόκληρη προβολή... πιο πολυ για κοτα η για γουρουνα σου κανει τυπε?
S Settapong-Lippel Μέλος Εγγρ. 9 Ιαν 2010 Μηνύματα 76 Like 0 Πόντοι 0 9 Ιαν 2010 #3.219 pathos_gia_ta_souvlakia έγραψε: μηπως γουσταρεις λουκανικο; ;) Κλικ για ολόκληρη προβολή... Ωραίο nick φίλε.
pathos_gia_ta_souvlakia έγραψε: μηπως γουσταρεις λουκανικο; ;) Κλικ για ολόκληρη προβολή... Ωραίο nick φίλε.
I i_am_back Μέλος Εγγρ. 12 Οκτ 2008 Μηνύματα 3.510 Κριτικές 1 Like 4 Πόντοι 16 9 Ιαν 2010 #3.220 Settapong-Lippel έγραψε: Και η δική μου ψήφος ανήκει ολοκληρωτικά στην Μαριάννα. Όπως και το κορμί μου Κλικ για ολόκληρη προβολή... Καλά ρε Μαριάννα...άνοιξες κλωνάρι και ψηφίζεις τον εαυτό σου???χαχαχαχα
Settapong-Lippel έγραψε: Και η δική μου ψήφος ανήκει ολοκληρωτικά στην Μαριάννα. Όπως και το κορμί μου Κλικ για ολόκληρη προβολή... Καλά ρε Μαριάννα...άνοιξες κλωνάρι και ψηφίζεις τον εαυτό σου???χαχαχαχα