Νέα

Μεγαλύτερα βυζιά/ωραιότερο κώλο/πιο ελκυστική πούτσα του site;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 258K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ψηφοφοριες τελος

• ναι

Ψήφοι: 1 100,0%
  • οχι

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
  πιστευω οτι και εσυ θα με περασεις.....Τι να σας κανω......το εχω ξαναπει...ενας μαλακας πεθαινει...δεκα ξεφυτρωνουν.Ενας κλωνος πεθαινει...εικοσι ξεφυτρωνουν.Εχω την συνειδηση μου ησυχη γιατι ημουν ειλικρινης στους ψηφοφορους μου και του ευχαριστω και παλι.Οι υπολοιποι ας απολαυσουν :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: αυτα που ψηφισαν.Αντε γεια.
εγω κυρια ομως.κανω οτι μπορω γ να μην σε περασω...

Επισκέπτης
Go tell the world I'm still around
I didn't fly, I'm coming down....................

cat2.jpg

Επισκέπτης
μην ασχολείσαι με τα πράσα τιτανοαπίθανε, οι καθαρές αξίες λάμπουν από χιλιόμετρα  :rockon: :rockon:

άλλωστε εσύ έχεις τον μπαλαντέρ, τις ψήφους του νώντα, οι σαβούρες τρώνε τη σκόνη σου και δεν το έχουν καταλάβει  :sunglasses:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Βρε Μπούμπι είσαι θεά ρε συ.. :rockon: :rockon: :rockon:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
μην ασχολείσαι με τα πράσα τιτανοαπίθανε, οι καθαρές αξίες λάμπουν από χιλιόμετρα  :rockon: :rockon:

άλλωστε εσύ έχεις τον μπαλαντέρ, τις ψήφους του νώντα, οι σαβούρες τρώνε τη σκόνη σου και δεν το έχουν καταλάβει  :sunglasses:
Λοιπον για να τελειωνουμε με την πλακιτσα....εισηγουμαι οι ψηφοι που εχω παρει εγω και ο Νωντας να τοποθετηθουν απο τον δημιουργο της ψηφοφοριας... σε μελος του διγωνισμου που κατα την κριση του ειναι πραγματικη γυναικα.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Λοιπον για να τελειωνουμε με την πλακιτσα....εισηγουμαι οι ψηφοι που εχω παρει εγω και ο Νωντας να τοποθετηθουν απο τον δημιουργο της ψηφοφοριας... σε μελος του διγωνισμου που κατα την κριση του ειναι πραγματικη γυναικα.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
δεν ειναι δικαιο... :'(

Επισκέπτης
Σεξουλα και τα μυαλά στα κάγκελααα!!! :rockon:
Ωραιότερο κώλο και ελκυστικότερη πούτσα βγάλαμε ή είναι οι επόμενοι διαγωνισμοί;! :grin: :think:

Επισκέπτης

εδωωωω!! εδω σε μεεεεενα!!! πού να στειλω φωτος;;;  :rockon: :rockon: :rockon:

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16

εεεε? :think: :think:
καλα οτι θελετε γινεται εδω ε?
αχταρμας!  :jerking:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

γιατί ρε? αφού τη νίκη την έχεις στο τσεπάκι, διπλωμένη τρεις φορές και με το μονόγραμμά σου  :rockon: :rockon: :rockon:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
λυσσάξατε που θα σας φάει την πρωτιά ο παίχτουρας, κάργιες  :2funny: :2funny:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.