gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
αντε ρε παπαρα πες μου ποια ειναι αυτη στο αβαταρ....εισαι μια σουσουραδα εσυ![]()
αντε ρε παπαρα πες μου ποια ειναι αυτη στο αβαταρ....εισαι μια σουσουραδα εσυ![]()
λουυυκ!! κλανεις μωρη? σου εχω γαμπρο!!![]()
http://[URL unfurl="true"]www.msnhiddenemoticons.com/Library/extra_large/skyrock/default/shy.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
εισαι φινο πλασματακι εσυ!! το ξερω οτι κρατιεεεεσαι!! :boobies:
κλανιαρης κι αυτος;λουυυκ!! κλανεις μωρη? σου εχω γαμπρο!!![]()
εισαι φινο πλασματακι εσυ!! το ξερω οτι κρατιεεεεσαι!!![]()
σου ειπα ρε καραφλα!Gina Caranoαντε ρε παπαρα πες μου ποια ειναι αυτη στο αβαταρ....![]()
http://[URL unfurl="true"]www.hellenica.de/Griechenland/Fauna/Bilder/MullusSurmuletus.jpg[/img[/URL]]
[/quote] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
συγγενης με τον θελξη;σου ειπα ρε καραφλα!Gina Carano
τον γαμαω και τον βελξι![]()
και τι ειναι αυτη η τζινα ρε συ;σου ειπα ρε καραφλα!Gina Carano
αν ειναι αυτη απο μονομαχους να ξερεις οτι με αυτο το αβαταρ ξεκινησα ως gl...αρα εισαι κλεφτης....βγαλτο...σου ειπα ρε καραφλα!Gina Carano
και τι ειναι αυτη η τζινα ρε συ;
η γκομενα σου;
ποιος το γαμαει αυτο το μουτρακι;
γεια σου θεσπεσιε αμτζικTά σέβη μου άρχοντα!!!!!! :-* :-* :-* :-*
βαλε αλλη φωτο..αυτη την αδικει...τι ειναι αυτο ρεεεεεεεεε
εσυ να σκασειςβαλε αλλη φωτο..αυτη την αδικει...
δεν θυμασαι κατι καλες φωτο που εβαζα;τωρα ειναι στο αλλο λαπτοπ και βαριεμαι να ψαχνω....αλλα ειναι ωραιο γκομενακι....βαλε αλλη φωτο..αυτη την αδικει...
βαλε αλλη φωτο..αυτη την αδικει...
στ αρχιδια μου σε γραφωαν ειναι αυτη απο μονομαχους να ξερεις οτι με αυτο το αβαταρ ξεκινησα ως gl...αρα εισαι κλεφτης....βγαλτο...![]()
γιατι κλαις λουκριτα μου;:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(