ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Τα χαπακια για το φουσκωμα τα πηρες ?
ΟΧΙ ΤΑ ΜΠΛΕ (αυτα ειναι για αλλη δουλεια) ;) ;) ;) ξερεις εσυ.... ;)
ναι. Σημερα για ποια κλαις?
Τα χαπακια για το φουσκωμα τα πηρες ?
ΟΧΙ ΤΑ ΜΠΛΕ (αυτα ειναι για αλλη δουλεια) ;) ;) ;) ξερεις εσυ.... ;)
τελευταια φωτο
βαρεθηκα και με βαρεθηκατε
Να βαρέθηκες είναι λογικό. Να βαρεθούμε εμείς????????????
ε δεν με ψηφιζετε
μωρη ψωνάρα, βρηκες την ευκαιρία που έλλειψα για λίγες μέρες και ξεσάλωσες?Μηπως κανεις χάρη στο κοινό σου και ύστερα από λαϊκή απαίτηση έχεις ποστάρει εδω πέρα τα πάντα? μόνο πόζα να χέζεις δεν έχεις δείξει ακόμη!τελευταια φωτο
βαρεθηκα και με βαρεθηκατε
μωρη ψωνάρα, βρηκες την ευκαιρία που έλλειψα για λίγες μέρες και ξεσάλωσες?Μηπως κανεις χάρη στο κοινό σου και ύστερα από λαϊκή απαίτηση έχεις ποστάρει εδω πέρα τα πάντα? μόνο πόζα να χέζεις δεν έχεις δείξει ακόμη!
Εχε χάρη που είμαι απασχολημένος με σοβαρότερα πράγματα απο σένα αυτή τη στιγμή και δε μπορώ να σε κράξω μακροσκελώς όπως σου αξίζει!
Επιφυλάσσομαι!!!!!!!
ψωναρα
μωρη ψωνάρα, βρηκες την ευκαιρία που έλλειψα για λίγες μέρες και ξεσάλωσες?Μηπως κανεις χάρη στο κοινό σου και ύστερα από λαϊκή απαίτηση έχεις ποστάρει εδω πέρα τα πάντα? μόνο πόζα να χέζεις δεν έχεις δείξει ακόμη!
Εχε χάρη που είμαι απασχολημένος με σοβαρότερα πράγματα απο σένα αυτή τη στιγμή και δε μπορώ να σε κράξω μακροσκελώς όπως σου αξίζει!
Επιφυλάσσομαι!!!!!!!
ψωναρα
κατα παράφραση της επικής ρήσεως του Πλε (ντε) ζουργιατι νομιζεις πως και να κραζεις σου δινω σημασια?
το θρεντ δεν ειναι για να ποσταρουμε κωλους και βυζια ρε παιδια?
α ναι? εσυ τα δικά σου γιατί ταχεις κρυφά εεεεεε?το απαιτει το θρεντ ρε μεμο
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.tv/smf/index.php?action=dlattach;topic=78716.0;attach=229626;image[/img[/URL]]
Έυγε Νέα μου, θα πάς πολύ μπροστά!
Αυτή πράγματι είναι μια πολύ καλή φωτογραφία :headbang3:
[/quote]
καλα μωρε. τοσες επαγγελματικες, ωραιος φωτισμος, τεχνικη, χρωματα, αναλυση, αυτη σου αρεσε? :S :S :S
παιχτουρα δες το νεο αβαταρ μου και κλαψε
velvy αφιερωμενο ;)
αμα τα αφήσεις από τα χέρια, φτάνουνε πάτωμα ή όχι?παιχτουρα δες το νεο αβαταρ μου και κλαψε
velvy αφιερωμενο ;)
α ναι? εσυ τα δικά σου γιατί ταχεις κρυφά εεεεεε?
χαχαχαχα
κατα παράφραση της επικής ρήσεως του Πλε (ντε) ζουρ
ΔΕ ΓΑΜΑΩ ΨΩΝΑΡΕΣ! ουστ μπαζοκλα...
καλα μωρε. τοσες επαγγελματικες, ωραιος φωτισμος, τεχνικη, χρωματα, αναλυση, αυτη σου αρεσε? :S :S :S
δεν εχω αξιολογα βυζια εγω μονο ταπεινα μιλσεηκ φτιαχνω