Νέα

Μεγαλύτερα βυζιά/ωραιότερο κώλο/πιο ελκυστική πούτσα του site;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ψηφοφοριες τελος

• ναι

Ψήφοι: 1 100,0%
  • οχι

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
την μανα σου δεν την γαμαμε αλλο βαρεθηκαμε.
καμια αδελφη αν εχεις και ειναι καλη το συζηταμε.

σαλτα γαμησου ρε ρωσσοποντιε και μην πεταγεσε σαν πουτσα οταν μιλανε οι ελληνες μεταξυ τους.
πουτανοσπερμα γαμω το σπιτι σου μπασταρδε καριολι.

οσο και να χτυπιεσαι, αδεια παραμονης δε βγαζεις ουτε το 2010 γυφτο μπερισα  ;)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Εξευτελισμός είναι να μπαίνεις στο Bourdela tv και να μας κάνεις ηθικά διδάγματα.

ντάρλινγκ δεν αρέσει σε όλους ό,τι κάνεις, και αυτό ισχύει για όλους μας, ντιλ γουίδ ιτ, δε χρειάζεται να παραλογιζόμαστε. άκου ηθικά διδάγματα  :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ντάρλινγκ δεν αρέσει σε όλους ό,τι κάνεις, και αυτό ισχύει για όλους μας, ντιλ γουίδ ιτ, δε χρειάζεται να παραλογιζόμαστε. άκου ηθικά διδάγματα  :2funny: :2funny:

ναι κατι της ειπες τωρα. Είναι απο τις χαφτογκομενες που ειναι θαμωνες σε ενα μαγαζι και γελαει το προσωπικο καθε φορα που τις βλεπει  ;)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ναι κατι της ειπες τωρα. Είναι απο τις χαφτογκομενες που ειναι θαμωνες σε ενα μαγαζι και γελαει το προσωπικο καθε φορα που τις βλεπει  ;)

να γελάει δεν ξέρω, εμένα μου αρέσει ο κώλος της  :rockon: :rockon: :rockon:

αλλά είμαι με τον λάιον σε αυτό το θέμα, άλλο να αφήνεις φιλενάδα τον κώλο σου να μιλάει κι άλλο να ψαρεύεις κοπλιμέντα με φράσεις τύπου "ε, πώς να έχω ωραίο κώλο, είμαι 34 χρονών με δυο παιδιά"... αφού έχεις κωλάρα που δεν τα προδίδει αυτά, και το ξέρεις πολύ καλά  :rockon:
κι εμένα μου χτύπησε κάπως αυτό αλλά είπα να μην το σχολιάσω τότε  :grin: :grin:

arcans76

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
6
οταν θα σε αξιωσει ο θεος να γαμησεις γκομενα,(εκτος απο τις συναδελφισες τις μανας σου),τοτε θα μπορεις να κρινεις αλλες γκομενες.
καταλαβες πουτανοσπερμα????????????????????????

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

arcans76

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
6

αλλά είμαι με τον λάιον σε αυτό το θέμα, άλλο να αφήνεις φιλενάδα τον κώλο σου να μιλάει κι άλλο να ψαρεύεις κοπλιμέντα με φράσεις τύπου "ε, πώς να έχω ωραίο κώλο, είμαι 34 χρονών με δυο παιδιά"... αφού έχεις κωλάρα που δεν τα προδίδει αυτά, και το ξέρεις πολύ καλά  :rockon:
κι εμένα μου χτύπησε κάπως αυτό αλλά είπα να μην το σχολιάσω τότε  :grin: :grin:
μπορει να γυμναζετε καθε μερα.

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16

ζηλιαρααααααα

Επισκέπτης
..EίναιΚάποιεςΜέρεςΠουΔενΜουΑρκείΝαΠερπατώΘέλωΝαΠετάξω!!!..

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

εσυ νομιζεις οτι τόση κακομοιριά πηγαινει πακετο με αληθινες φωτο? ελα τωρα...

arcans76

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
6
τι άκουσες κι εσύ μωρή, σιγά, ότι καβλαντίζεις με τον αρκάνς είπε  :2funny: :2funny: :2funny:
θες να σ'τα χώσει στ'αλήθεια δηλαδή?  :2funny:
θα την εστειλες π τραβελορωσσοποντιος κανενα πμ και τις κλαφτηκε τις σιλβας.
απο την μανα του τα εμαθε αυτα τα κολπα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τα εχει κανει και αλλες φορες.

αντε στειλε πουτανασπερμα και κανε πμ σε κανεναν μποντ να κανει μπαν.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom