Νέα

Με ξεγέλασε και μου ξεπαρθένιασε τον κώλο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaitaki39
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 226
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Gademosavros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
1.120
Πόντοι
201
Η Κυριακή ξημέρωσε νωρίς.
Καιτάκι καλησπέρα(για το φύλο δεν παίρνω όρκο) διότι μόλις είδα αυτά που γράφεις και έχω να πω ότι κατάφερες να τραβήξεις την προσοχή πολλών εδώ μέσα το ποιό σωστό που έχεις να κάνει βάση νόμου είναι να ανεβάσεις βίντεο με την σούφρα σου να να την εξετάσω λέγοντας το όνομα του προφίλ σου και αν μετά να κανονίσουμε να στον κάνω Φ20.
Αν είσαι άντρας κάτσε με το σουφρί στο χέρι
Δεν το λες και επιτυχία να τον κάνεις Φ20 (κάτι άλλο θα ήθελες να γράψεις μάλλον),κλασικός μικροτσούτσουνος θα είσαι , μετά το 20ποντο εσύ θα φαίνεσαι μπάμια στην καλύτερη

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.893
Πόντοι
746
Δεν το λες και επιτυχία να τον κάνεις Φ20 (κάτι άλλο θα ήθελες να γράψεις μάλλον),κλασικός μικροτσούτσουνος θα είσαι , μετά το 20ποντο εσύ θα φαίνεσαι μπάμια στην καλύτερη
Σκάσε μπούστη,σου θίξαμε τον γκόμενο και πετάχτηκες να μας τον ρουφήξεις.

Vasilisperisteri

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2020
Κριτικές
30
Like
4.523
Πόντοι
2.836
Η Κυριακή ξημέρωσε νωρίς.
Καιτάκι καλησπέρα(για το φύλο δεν παίρνω όρκο) διότι μόλις είδα αυτά που γράφεις και έχω να πω ότι κατάφερες να τραβήξεις την προσοχή πολλών εδώ μέσα το ποιό σωστό που έχεις να κάνει βάση νόμου είναι να ανεβάσεις βίντεο με την σούφρα σου να να την εξετάσω λέγοντας το όνομα του προφίλ σου και αν μετά να κανονίσουμε να στον κάνω Φ20.
Αν είσαι άντρας κάτσε με το σουφρί στο χέρι
Αδελφέ με το φ20 μιλάς για 2 πόντους πάχος.....κατάλαβα καλα;;

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Αυτη η ιστορια μου θυμισε καποια που επειδη δεν μπορουσα να την ξεπαρθενιασω απο τον κωλο λογω μεγεθους ζητησα τη βοηθεια του Θαναση του Βουλκανιζατερα που ημασταν τοτε φιλοι.
Του ειπα θα ρθεις κι εσυ ως φιλικη συμμετοχη.
Θα γαμησουμε την Γιαννα μουνι εγω κωλο εσυ μερικες φορες να την ανοιξεις και μετα θα μπαινω κι εγω κυριλε.
Μου λεει ενταξει ρε μαγκα θα της ζυγοσταθμισω τη σουφρα και θα την ευθυγαμησω κιολας για να την οδηγησεις μετα εσυ με ανεση.
Ελα μου ομως που η Γιαννα βρηκε τον πουτσο του Θαναση γλυκο σαν μελι...με βελουδινη αισθηση,οτι ακριβως ζητουσε...μια 14 ποντη κρεατινη βεργα που τη χαιδευε σαν ανοιξιατικος πρωινος ηλιος στην κωλοτρυπα...
Κι ετσι εκανε μαζι του παραλληλη σχεση και βρισκοντουσαν στα κλεφτα σα ρομαντικο ζευγαρι...
Εγω συγκινουμαι με κατι τετοια...
Κι ετσι οταν το μαθα προσφερθηκα να γινω κουμπαρος τους οπερ και εγενετο.Τους παντρεψα με χαρα.Κι απο τοτε οταν καμμια φορα ο Θανασης εχει δουλεια στο βουλκανιζατερ παω σπιτι του και κραταω συντροφια στη γυναικα του η οποια με κερνα "τουρκικο" καφε και "παξιμαδι"
:fuck1::headbang2:

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.199
Πόντοι
20.686
Αυτη η ιστορια μου θυμισε καποια που επειδη δεν μπορουσα να την ξεπαρθενιασω απο τον κωλο λογω μεγεθους ζητησα τη βοηθεια του Θαναση του Βουλκανιζατερα που ημασταν τοτε φιλοι.
Θα γαμησουμε την Γιαννα μουνι εγω κωλο εσυ μερικες φορες να την ανοιξεις και μετα θα μπαινω κι εγω κυριλε.
Μου λεει ενταξει ρε μαγκα θα της ζυγοσταθμισω τη σουφρα και θα την ευθυγαμησω κιολας για να την οδηγησεις μετα εσυ με ανεση.
Ελα μου ομως που η Γιαννα βρηκε τον πουτσο του Θαναση γλυκο σαν μελι...με βελουδινη αισθηση,οτι ακριβως ζητουσε...μια 14 ποντη κρεατινη βεργα που τη χαιδευε σαν ανοιξιατικος πρωινος ηλιος στην κωλοτρυπα...
Κι ετσι εκανε μαζι του παραλληλη σχεση και βρισκοντουσαν στα κλεφτα σα ρομαντικο ζευγαρι...
Κι ετσι οταν το μαθα προσφερθηκα να γινω κουμπαρος τους οπερ και εγενετο.Τους παντρεψα με χαρα.Κι απο τοτε οταν καμμια φορα ο Θανασης εχει δουλεια στο βουλκανιζατερ παω σπιτι του και κραταω συντροφια στη γυναικα του η οποια με κερνα "τουρκικο" καφε και "παξιμαδι"
Συμπερασμα .
Όποιος θέλει να γαμαει πολύ κωλο δεν πρέπει να την έχει μεγάλη..

SilverAries

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Αυγ 2018
Κριτικές
34
Like
3.758
Πόντοι
5.391
Συμπερασμα .
Ο θεός με βοήθησε και μου έδωσε μόνο 4 ποντάκια, για αυτό δεν έχω αφήσει κώλο αγάμητο :D:

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.348
Πόντοι
3.656
Ρε τρουμπα...
Εισαι ποιητης ρε τυπε!!!!

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
τοσα χρονια σε καμοια περιπτωση δεν ηθελα να κανω κατι απο την πισω πορτα
Ξενος κωλος - ξενος πονος. :confused:
-Ο κωλος ειναι κολαση και το μ@υνι πηγαδι. Μα, οποιος κωλο δε γ@μει τυφλος θα παει στον Αδη. :angel:

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
6.022
Πόντοι
6.815
Σωστός ο παίκτης, αφού έφαγες το κέρατο έγινες κουμπάρος για να το ανταποδώσεις :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
τι ειναι αυτο το the saint?

Κυρία Αικατερίνη μου επιτρέπετε μια ερώτηση;

Το 39 μετά το υποκοριστικό σας υποδηλώνει ηλικία ή την διάμετρο του απευθυσμένου σας μετά το χάσιμο της παρθενιάς;

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
Συμπερασμα .
Νομίζω το πάχος παίζει πιο πολύ ρόλο , οπότε αν είναι έτσι τότε δεν πρέπει να την έχει χοντρή.

Απο την άλλη και το μήκος μπορεί να παίζει ρόλο , δεν ξέρω σίγουρα.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
Κυρία Αικατερίνη μου επιτρέπετε μια ερώτηση;

Το 39 μετά το υποκοριστικό σας υποδηλώνει ηλικία ή την διάμετρο του απευθυσμένου σας μετά το χάσιμο της παρθενιάς;
Να και μια που δεν χρειαστηκε να την ρωτησετε αν δινει κωλο:confused:

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.285
Πόντοι
2.256

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.191
Πόντοι
506
Εγγρ.
15 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
6.183
Πόντοι
1.056
Πώς μπορούμε να κάνουμε ignore σε ολόκληρα νήματα να μη βγαίνουν καν στην αρχική;!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom