Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.836
- Πόντοι
- 6.536
Δεν το λες και επιτυχία να τον κάνεις Φ20 (κάτι άλλο θα ήθελες να γράψεις μάλλον),κλασικός μικροτσούτσουνος θα είσαι , μετά το 20ποντο εσύ θα φαίνεσαι μπάμια στην καλύτερηΗ Κυριακή ξημέρωσε νωρίς.
Καιτάκι καλησπέρα(για το φύλο δεν παίρνω όρκο) διότι μόλις είδα αυτά που γράφεις και έχω να πω ότι κατάφερες να τραβήξεις την προσοχή πολλών εδώ μέσα το ποιό σωστό που έχεις να κάνει βάση νόμου είναι να ανεβάσεις βίντεο με την σούφρα σου να να την εξετάσω λέγοντας το όνομα του προφίλ σου και αν μετά να κανονίσουμε να στον κάνω Φ20.
Αν είσαι άντρας κάτσε με το σουφρί στο χέρι
Πονάν μωρέ τα παλικάρια?με το μαλακο οχι με το αγριο στα κωλαρακια ποναμε εμεις οι γυναικες
Σκάσε μπούστη,σου θίξαμε τον γκόμενο και πετάχτηκες να μας τον ρουφήξεις.Δεν το λες και επιτυχία να τον κάνεις Φ20 (κάτι άλλο θα ήθελες να γράψεις μάλλον),κλασικός μικροτσούτσουνος θα είσαι , μετά το 20ποντο εσύ θα φαίνεσαι μπάμια στην καλύτερη
Αδελφέ με το φ20 μιλάς για 2 πόντους πάχος.....κατάλαβα καλα;;Η Κυριακή ξημέρωσε νωρίς.
Καιτάκι καλησπέρα(για το φύλο δεν παίρνω όρκο) διότι μόλις είδα αυτά που γράφεις και έχω να πω ότι κατάφερες να τραβήξεις την προσοχή πολλών εδώ μέσα το ποιό σωστό που έχεις να κάνει βάση νόμου είναι να ανεβάσεις βίντεο με την σούφρα σου να να την εξετάσω λέγοντας το όνομα του προφίλ σου και αν μετά να κανονίσουμε να στον κάνω Φ20.
Αν είσαι άντρας κάτσε με το σουφρί στο χέρι
Μπράβο αισιοδοξία... !!!!Ολα λυνονται με μια απλη φωτο για να δειξεις οτι οντως εισαι γυναικα...
Συμπερασμα .Αυτη η ιστορια μου θυμισε καποια που επειδη δεν μπορουσα να την ξεπαρθενιασω απο τον κωλο λογω μεγεθους ζητησα τη βοηθεια του Θαναση του Βουλκανιζατερα που ημασταν τοτε φιλοι.
Του ειπα θα ρθεις κι εσυ ως φιλικη συμμετοχη.
Θα γαμησουμε την Γιαννα μουνι εγω κωλο εσυ μερικες φορες να την ανοιξεις και μετα θα μπαινω κι εγω κυριλε.
Μου λεει ενταξει ρε μαγκα θα της ζυγοσταθμισω τη σουφρα και θα την ευθυγαμησω κιολας για να την οδηγησεις μετα εσυ με ανεση.
Ελα μου ομως που η Γιαννα βρηκε τον πουτσο του Θαναση γλυκο σαν μελι...με βελουδινη αισθηση,οτι ακριβως ζητουσε...μια 14 ποντη κρεατινη βεργα που τη χαιδευε σαν ανοιξιατικος πρωινος ηλιος στην κωλοτρυπα...
Κι ετσι εκανε μαζι του παραλληλη σχεση και βρισκοντουσαν στα κλεφτα σα ρομαντικο ζευγαρι...
Εγω συγκινουμαι με κατι τετοια...
Κι ετσι οταν το μαθα προσφερθηκα να γινω κουμπαρος τους οπερ και εγενετο.Τους παντρεψα με χαρα.Κι απο τοτε οταν καμμια φορα ο Θανασης εχει δουλεια στο βουλκανιζατερ παω σπιτι του και κραταω συντροφια στη γυναικα του η οποια με κερνα "τουρκικο" καφε και "παξιμαδι"
Ο θεός με βοήθησε και μου έδωσε μόνο 4 ποντάκια, για αυτό δεν έχω αφήσει κώλο αγάμητοΣυμπερασμα .
Όποιος θέλει να γαμαει πολύ κωλο δεν πρέπει να την έχει μεγάλη..
Ρε τρουμπα...Αυτη η ιστορια μου θυμισε καποια που επειδη δεν μπορουσα να την ξεπαρθενιασω απο τον κωλο λογω μεγεθους ζητησα τη βοηθεια του Θαναση του Βουλκανιζατερα που ημασταν τοτε φιλοι.
Θα γαμησουμε την Γιαννα μουνι εγω κωλο εσυ μερικες φορες να την ανοιξεις και μετα θα μπαινω κι εγω κυριλε.
Μου λεει ενταξει ρε μαγκα θα της ζυγοσταθμισω τη σουφρα και θα την ευθυγαμησω κιολας για να την οδηγησεις μετα εσυ με ανεση.
Ελα μου ομως που η Γιαννα βρηκε τον πουτσο του Θαναση γλυκο σαν μελι...με βελουδινη αισθηση,οτι ακριβως ζητουσε...μια 14 ποντη κρεατινη βεργα που τη χαιδευε σαν ανοιξιατικος πρωινος ηλιος στην κωλοτρυπα...
Κι ετσι εκανε μαζι του παραλληλη σχεση και βρισκοντουσαν στα κλεφτα σα ρομαντικο ζευγαρι...
Κι ετσι οταν το μαθα προσφερθηκα να γινω κουμπαρος τους οπερ και εγενετο.Τους παντρεψα με χαρα.Κι απο τοτε οταν καμμια φορα ο Θανασης εχει δουλεια στο βουλκανιζατερ παω σπιτι του και κραταω συντροφια στη γυναικα του η οποια με κερνα "τουρκικο" καφε και "παξιμαδι"
Ξενος κωλος - ξενος πονος.τοσα χρονια σε καμοια περιπτωση δεν ηθελα να κανω κατι απο την πισω πορτα
Σωστός ο παίκτης, αφού έφαγες το κέρατο έγινες κουμπάρος για να το ανταποδώσειςΑυτη η ιστορια μου θυμισε καποια που επειδη δεν μπορουσα να την ξεπαρθενιασω απο τον κωλο λογω μεγεθους ζητησα τη βοηθεια του Θαναση του Βουλκανιζατερα που ημασταν τοτε φιλοι.
Του Θανάση του Κωλοκτυπα.Σωστός ο παίκτης, αφού έφαγες το κέρατο έγινες κουμπάρος για να το ανταποδώσεις
τι ειναι αυτο το the saint?
Νομίζω το πάχος παίζει πιο πολύ ρόλο , οπότε αν είναι έτσι τότε δεν πρέπει να την έχει χοντρή.Συμπερασμα .
Όποιος θέλει να γαμαει πολύ κωλο δεν πρέπει να την έχει μεγάλη..
Να και μια που δεν χρειαστηκε να την ρωτησετε αν δινει κωλοΚυρία Αικατερίνη μου επιτρέπετε μια ερώτηση;
Το 39 μετά το υποκοριστικό σας υποδηλώνει ηλικία ή την διάμετρο του απευθυσμένου σας μετά το χάσιμο της παρθενιάς;
ΑΦΗΣΕΣ ΥΠΩΝ.... ΥΠΟΝΩΜ... ΗΠΟΝΩΟΥΜΕΝΩ ΝΑΟΎΜΕΓιατί @gamawmetiskaltses με ψάχνετε? Δε το κατάλαβα. Είπα κάτι κακό για τα ΕΠΑΛ?
Φέρτε και καμία αμπεροτσιμπίδα να φτιάξουμε κανένα μερεμέτιΑΦΗΣΕΣ ΥΠΩΝ.... ΥΠΟΝΩΜ... ΗΠΟΝΩΟΥΜΕΝΩ ΝΑΟΎΜΕ
ΔΕ ΜΑΣΑΜΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΛΕΤΚΡΟΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΕΠΑΛ
Electric power force!!!
ΕΡΧΩΜΑΣΤΑΙ