δεν ειναι γκειΘα φάει και αυτος.
Έχουμε σκληρούς κωλομπαράδες εδώ...
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
δεν ειναι γκειΘα φάει και αυτος.
Θα φάει και αυτος.
@Ωρίωντοσα χρονια σε καμοια περιπτωση δεν ηθελα να κανω κατι απο την πισω πορτα ,μεχρι που βρηκα εναν γαμια πολυ καβλιαρη ..μου λεγε τα θελω ολα ,οσο με γαμουσε στα 4 στο μουνι στην αρχη μου βαζε δαχτυλα απο πισω ...εγω ελεγα ποναω φτανει ,στο πρωτο μας ραντεβου ,μου βαλε το μισο καβλι ..λεω δεν αντεχω αλλο απο κολο ,μου λεγε σταματα να γκρινιαζεις θα χυσω κωλο...εγω του ελεγα οχι θα χυσεις μουνι......ερχεται το δευτερο ραντεβου με παιρνει παλυ απο κολο εγω πονουσα κ τον παρακαλαγα να με παρει απο μουνι....κ ελεγε οχι ...σου χω ταξει οτι θα σου ανοιξω το κωλαρακι σου..παρτουζοτσουλο θα σε παιρνω απο μουνι κ κωλο...ωσπου ανοιξε το κωλαρακι μου κ μετα ο πουτσος εμπαινε αερας μεσα...του πα με ανοιξες ...ειπε ναι στο χα ταξει..απο τοτε με παιρνει μπρος κ πισω....εσεις πως ηταν η πρωτη εμπειρια απο πισω ?
Ρώτα τους κωλομπαραδες μαν
Θα γίνει.δεν ειναι γκει
για να το λες κατι θα ξερεις φιλε ..κρατα την γνωμη για τον εαυτο σουΘα γίνει.
Μην σου πω πιο πολύ πέραση απο σένα θα έχει...
Σε εννιά ημέρες θα περάσει ο πόνος της κωλοτρυπίδας σου καιτουλα μου ...καταλαβαινεις κ βλεπεις οταν η τρυπα του κωλου ειναι κληστη φαινεται εγω τις πρωτες 2 μερες καθομουν σε καρεκλα κ αισθανομουν ανοιχτη πονουσε το κωλαρακι μου 2 μερες
Καλά,δεν σε είπα και μποτάνα....για να το λες κατι θα ξερεις φιλε ..κρατα την γνωμη για τον εαυτο σου
Το μόνο γυναικείο που θα έχει ίσως ειναι καμμία αφισσα της Καίτης Γαρμπή στο δωμάτιο.Στο μεταξύ το καιτάκι , παίζει να έχει κανένα παργαλάτσο , 12cm μακρύτερο από το μέσο μέλος ....
πολλοι κομπλεξικοι εδω μεσα....δεν πειραζει....
δεν νομιζωΚαίτη δεν πας όπως είσαι μια στο μπάνιο να τραβήξεις μια καλή φωτό του κωλαρίνου σου και να την ανεβάσεις για να φτάσουμε στο thread από τα 75 άτομα στα 750 ;
Ρε μλκΚαλά,δεν σε είπα και μποτάνα....
τζιμάκο εσυ εισαι ρε?πολλοι κομπλεξικοι εδω μεσα....δεν πειραζει....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δεν νομιζω
οχι ειπαμε Καιτητζιμάκο εσυ εισαι ρε?
Μη μασάς, Καιτάκι.πολλοι κομπλεξικοι εδω μεσα....δεν πειραζει....
τύπε καιτη με χορο ασχολεισαι;οχι ειπαμε Καιτη
Με το τροπο που αντιδρας και φυσικά λές την εμπειρία σου μόνο γυναίκα δεν αντιδράει έτσι . Ολοι αμφιβάλουμε για το πόσο και τι γυναίκα είσαι και μάλιστα παντρεμένη που εχει γαμιάοχι ειπαμε Καιτη
δικο σας προβλημαΜε το τροπο που αντιδρας και φυσικά λές την εμπειρία σου μόνο γυναίκα δεν αντιδράει έτσι . Ολοι αμφιβάλουμε για το πόσο και τι γυναίκα είσαι και μάλιστα παντρεμένη που εχει γαμιά