NEW(3)
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2020
- Like
- 624
- Πόντοι
- 81
ποιητή μου εσύ.......Αφηνω αυτό εδω... Τροφή για σκέψη...Στην ξαδέρφη και στην θειά, μπαίνει πιο βαθιά!
ποιητή μου εσύ.......Αφηνω αυτό εδω... Τροφή για σκέψη...Στην ξαδέρφη και στην θειά, μπαίνει πιο βαθιά!
Όσο νυχτώνει...Αφηνω αυτό εδω... Τροφή για σκέψη...Στην ξαδέρφη και στην θειά, μπαίνει πιο βαθιά!
Βασιλικές οικογένειες ενόψει!Αφηνω αυτό εδω... Τροφή για σκέψη...Στην ξαδέρφη και στην θειά, μπαίνει πιο βαθιά!
Εκεί για ότι και να γράψεις, δεν θα απέχει από όσα είναι γνωστά εδώ και χρόνια!Βασιλικές οικογένειες ενόψει!
Τι ΣΣΑΣ τύπε; Αγροτοσυνδικαλιστρια είναι;Με δεύτερη ξαδέρφη που έχει παντρευτεί πλέον και είναι στην ΣΣΑΣ γκαύλα μέχρι και σήμερα ετών 27
Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) αν δεν ξερετε κατι υπαρχει και η googleΤι ΣΣΑΣ τύπε; Αγροτοσυνδικαλιστρια είναι;
Το pole το έκανε επαγγελματικά ή για την γυμναστική ?με μια pole dancer!!! 2ου βαθμου
γυμναστικη, μαθημα κτλ...αλλα με τις καταλληλες αμφιεσεις παντα!!!Το pole το έκανε επαγγελματικά ή για την γυμναστική ?
Σε καυλώνουν τα γαλόνια και η στολή;Με δεύτερη ξαδέρφη που έχει παντρευτεί πλέον και είναι στην ΣΣΑΣ γκαύλα μέχρι και σήμερα ετών 27
Kαι από την αρχή γιατί δεν έγραψες ότι είναι στην ΕυελπίδωνΣτρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) αν δεν ξερετε κατι υπαρχει και η google
Semi-pro κατάλαβα ... γνωρίζεις τιμοκατάλογο ?γυμναστικη, μαθημα κτλ...αλλα με τις καταλληλες αμφιεσεις παντα!!!
Εδώ η άλλη κάνει λεσβιακά με την αδελφή της ....Ρε τύποι, 100 θέματα με θειάδες και ξαδέλφες...
παίζει κάτι καλό με το σεξ και τις συγγένειες που δεν ξέρουμε οι υπόλοιποι?
κάπου έλεος...
Δεν είναι τα γαλόνια απλά ήταν και είναι μουνάρα για την ώρα τουλάχιστονΣε καυλώνουν τα γαλόνια και η στολή;
Σήμερα εγώ καύλωσα με μια αραπίνα σπουδάστρια της ΣΙ (πρωτοετής), είχε κορμάρα, φόραγε και γόβες (που εμένα σπάνια να μου αρέσουν οι μαύρες)...
Η ξαδέρφη σου τι ΣΑΣΣ είναι; Οικονομικό, Ιατρικό, Δικαστικό;