hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 97
- Πόντοι
- 16
15 χρονών εγώ, 40άρα περίπου η μάνα του "φιλου" μου (βασικά ενα μαλακιστήρι ήταν, που το κάναμε παρέα στις διακοπές επειδή είχε nintendo NES), και η γκόμενα ήταν η απόλυτη milfoφαντασίωση! Ξανθιά, ψηλή, βυζάρες, κωλάρα, ξένη (από Βελγιο) και χωρισμένη. Κυκλοφορούσε μόνιμα με μινι, σορτσάκι ή μαγιό (και την έκραζαν γι'αυτο πισω από την πλάτη της οι θείτσες του χωριου )
Περιττό βεβαια να πω πως απαντες στην παρέα μου, τον βροντάγαμε 3 φορές τη μέρα για πάρτη της....
Μια μέρα λοιπόν εχουμε πάει όλοι στην παραλία, εκτός από εμένα, οπότε πήγα από το σπίτι του για να πάρω ενα απο τα ποδηλατά του για να τους βρω (ειχε 4 το κωλοπαιδο). Μπαίνω στον κήπο, ψάχνω να βρω την μανα του για να της ζητήσω το ποδήλατο, μπαίνω σπίτι........
....και την βρίσκω γυμνή στο υπνοδωμάτιό της, με ανοιχτά τα πόδια να μαλακίζεται!!! Δεν με εχει πάρει χαμπάρι, οπότε κάθομαι και την παίρνω λίγο μάτι, και μετα......
Εφυγα Ο ΜΑΛΑΚΑΣ!
γυρισα σπίτι και τον έπαιξα μέχρι που στέγνωσα!
Και από τότε μου έμεινε μόνιμα η απορία, τι θα γινόταν αν είχα χωθεί τότε στα ίσια. Το πολύ-πολυ να με έβριζε, το καλύτερο θα ήταν να μου πει "ελα να βαλεις ενα χεράκι", και να πέρναγα ενα καλοκαίρι ζάχαρη!!!!
Δυστυχώς δεν θα μάθω ποτε...
Ε είσαι και πολύ μαλάκας ! Σόρυ κι όλας. Αλλά όλοι μας σε εκείνη την ηλικία επειδή είμαστε κότες, ψάχνουμε την τέλεια αφορμή, τις ιδανικές συνθήκες και να φυσάει ο άνεμος όσο πρέπει.
Και εσύ μπήκες σπίτι (λογικό αφού είναι χωριό)
την είδες να μαλακίζεται και την έπαιρνες μάτι (λογικό είσαι 15)
Θα έπρεπε να καθόσουν εκεί μέχρι να σε πάρει χαμπάρι εκείνη και να σε βοηθήσει... Αν σε έβλεπε απλά να την κοιτάς θα ντρεπότανε. Αν σε έβλεπε να τον παίζεις θα έβλεπε ότι σε έχει καυλώσει.
Ε ΟΧΙ ρε πούστη μου να χάνονται τέτοια σκηνικά ΟΧΙ. Πραγματικά στενοχωρήθηκα σα να ήμουν εγώ. ΟΧΙ !