Νέα

Με τη μάνα ή τη γυναίκα φίλου...;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PareVale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 109
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
15 χρονών εγώ, 40άρα περίπου η μάνα του "φιλου" μου (βασικά ενα μαλακιστήρι ήταν, που το κάναμε παρέα στις διακοπές επειδή είχε nintendo NES), και η γκόμενα ήταν η απόλυτη milfoφαντασίωση! Ξανθιά, ψηλή, βυζάρες, κωλάρα, ξένη (από Βελγιο) και χωρισμένη. Κυκλοφορούσε μόνιμα με μινι, σορτσάκι ή μαγιό (και την έκραζαν γι'αυτο πισω από την πλάτη της οι θείτσες του χωριου  :jerking: )
Περιττό βεβαια να πω πως απαντες στην παρέα μου, τον βροντάγαμε 3 φορές τη μέρα για πάρτη της....

Μια μέρα λοιπόν εχουμε πάει όλοι στην παραλία, εκτός από εμένα, οπότε πήγα από το σπίτι του για να πάρω ενα απο τα ποδηλατά του για να τους βρω (ειχε 4 το κωλοπαιδο). Μπαίνω στον κήπο, ψάχνω να βρω την μανα του για να της ζητήσω το ποδήλατο, μπαίνω σπίτι........

....και την βρίσκω γυμνή στο υπνοδωμάτιό της, με ανοιχτά τα πόδια να μαλακίζεται!!! Δεν με εχει πάρει χαμπάρι, οπότε κάθομαι και την παίρνω λίγο μάτι, και μετα......
Εφυγα Ο ΜΑΛΑΚΑΣ!  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
γυρισα σπίτι και τον έπαιξα μέχρι που στέγνωσα!

Και από τότε μου έμεινε μόνιμα η απορία, τι θα γινόταν αν είχα χωθεί τότε στα ίσια. Το πολύ-πολυ να με έβριζε, το καλύτερο θα ήταν να μου πει "ελα να βαλεις ενα χεράκι", και να πέρναγα ενα καλοκαίρι ζάχαρη!!!!

Δυστυχώς δεν θα μάθω ποτε...

Ε είσαι και πολύ μαλάκας ! Σόρυ κι όλας. Αλλά όλοι μας σε εκείνη την ηλικία επειδή είμαστε κότες, ψάχνουμε την τέλεια αφορμή, τις ιδανικές συνθήκες και να φυσάει ο άνεμος όσο πρέπει.
Και εσύ μπήκες σπίτι (λογικό αφού είναι χωριό)
την είδες να μαλακίζεται και την έπαιρνες μάτι (λογικό είσαι 15)
Θα έπρεπε να καθόσουν εκεί μέχρι να σε πάρει χαμπάρι εκείνη και να σε βοηθήσει... Αν σε έβλεπε απλά να την κοιτάς θα ντρεπότανε. Αν σε έβλεπε να τον παίζεις θα έβλεπε ότι σε έχει καυλώσει.

Ε ΟΧΙ ρε πούστη μου να χάνονται τέτοια σκηνικά ΟΧΙ. Πραγματικά στενοχωρήθηκα σα να ήμουν εγώ. ΟΧΙ !

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Ε είσαι και πολύ μαλάκας ! Σόρυ κι όλας. Αλλά όλοι μας σε εκείνη την ηλικία επειδή είμαστε κότες, ψάχνουμε την τέλεια αφορμή, τις ιδανικές συνθήκες και να φυσάει ο άνεμος όσο πρέπει.
Και εσύ μπήκες σπίτι (λογικό αφού είναι χωριό)
την είδες να μαλακίζεται και την έπαιρνες μάτι (λογικό είσαι 15)
Θα έπρεπε να καθόσουν εκεί μέχρι να σε πάρει χαμπάρι εκείνη και να σε βοηθήσει... Αν σε έβλεπε απλά να την κοιτάς θα ντρεπότανε. Αν σε έβλεπε να τον παίζεις θα έβλεπε ότι σε έχει καυλώσει.

Ε ΟΧΙ ρε πούστη μου να χάνονται τέτοια σκηνικά ΟΧΙ. Πραγματικά στενοχωρήθηκα σα να ήμουν εγώ. ΟΧΙ !
Στην χειροτερι επηδη δεν τολμησε , θα επρεπε να τον βγαλη εξω και να τον παιξη μεχρι να χυση εγω αυτο θακανα,.,,, :rockon:

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
με ηξερε απο μωρο ,ηταν ολη μερα σπιτι μας οποτε ειχαμε οικιοτητα. ειχε μεγαλα βυζια και την αγκαλιαζα περιεργα και το ειχε καταλαβει, δεν ηταν ανθρωπος που θα το βρωμουσε αν δεν ηθελε θα το εκοβε απλα.  ο πατερας μου μου το ελεγε καμια μερα θα την βαλω κατω και θα της αλλαξω τα φωτα :)
τωρα δυστηχως σταφιδιασε μονο τα γαλαζια ματια μεινανε ωραιο πανω της

Νσ το έκοβε απλά? χαχαχα. εδώ μπήκες στη ντουζιέρα με τη μαλαπέρδα έξω. Πως δηλαδή να στο έκοβε απλά? χαχαχα. Αφού έπαιξες ρέστα.

Εκτός αν είχατε ξεκινήσει ιστορία από τα εισαγωγικά πιο πριν. Αγγίγματα παραπάνω από το φυσιολογικό με τα βυζιά.

Όπως και να χει ήρωας !

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Στην χειροτερι επηδη δεν τολμησε , θα επρεπε να τον βγαλη εξω και να τον παιξη μεχρι να χυση εγω αυτο θακανα,.,,, :rockon:

Μάγκες θέλει λογική. Τέτοια σκηνικά δε σου κάθονται ούτε μια φορά στη ζωή σου. Να πετύχεις μάνα φίλου που είναι και καύλα να μαλακίζεται και να είστε και μόνοι σπίτι?????????? Μαλάκες θα αυτοκτονήσω τι λέμε τώρα?????

Εκεί ορμάς και βιάζεις μη σου πώ. Και έχεις και το δίκιο σου. Κύρια δικαστά μαλακιζόταν? Εσείς τι θα κάνατε? χαχαχα

Στην ηλικία των 15 που τον παίζαμε και 5 φορές τη μέρα, έπρεπε να μπείς μέσα και να πάθεις αφυδάτωση από το πολύ το χύσιμο.

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
Νσ το έκοβε απλά? χαχαχα. εδώ μπήκες στη ντουζιέρα με τη μαλαπέρδα έξω. Πως δηλαδή να στο έκοβε απλά? χαχαχα. Αφού έπαιξες ρέστα.

Εκτός αν είχατε ξεκινήσει ιστορία από τα εισαγωγικά πιο πριν. Αγγίγματα παραπάνω από το φυσιολογικό με τα βυζιά.

Όπως και να χει ήρωας !
εννοω αν δεν ηθελε θα το εκοβε παλιοτερα η θα απειλουσε οτι θα το λεγε στους δικους μου
η ιστορια ξεκινησε απο τα 12-13 τα πρωτα ...συμπτωματα, παντως οτι και να λεμε σαν τις Milf δεν εχει

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
εννοω αν δεν ηθελε θα το εκοβε παλιοτερα η θα απειλουσε οτι θα το λεγε στους δικους μου
η ιστορια ξεκινησε απο τα 12-13 τα πρωτα ...συμπτωματα, παντως οτι και να λεμε σαν τις Milf δεν εχει

Κάτσε από τα 12 -13 εννοείς την χούφτωνες κανονικά όταν μένατε οι δύο σας??? Δώσε λεπτομέριες ρε άνθρωπε να τρελλαθούμε.
Τι να πώ ρε αδεφέ... Κυριολεκτικά μεγάλωσες από δύο βυζιά. Νομίζω πως το ψυχολογικό τραύμα που θα έχεις είναι ότι δε θα μπορείς να πηδ΄ξεις γκόμενα με μικρό βυζί. ΧΑΧΑΧΑ

Όσο για τα μιλφ. Όταν είσαι πιτσιρικάς θες αυτό που δε μπορείς να έχεις εύκολα. Άρα μιλφ. (Η ιστορία μας καυλώνει, βλέπε μάνα φίλου, φίλη μάνας κλπ)

Όταν μεγαλώνεις θες τα τινς. (βλέπε φίλη κόρης, καθηγήτρια κόρης, και τη μικρή γειτονοπούλα δίπλα)

Undertaker

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Like
25
Πόντοι
1
Αν λοιπόν με "κράζετε" εσείς, που στην τελικοί είστε άγνωστοι πίσω από μια οθόνη, φανταστείτε τι άκουσα από την υπόλοιπη παρέα μου τότε όταν το έμαθαν!!!!  :2funny: :2funny:

Πραγματι ήταν ευκαιρία ζωής, αλλά ρε παιδιά πραγματικά κόμπλαρα εκείνη την ώρα!
Και μην ξεχνάτε πως μιλάμε για εποχή 20+ χρόνια πριν, ε; Που τα παιδιά δεν ήταν τόσο απελευθερωμένα στο θέμα σεξ όσο σήμερα.
Σήμερα ναι, ο αντίστοιχος εαυτός μου θα είχε χωθεί και θα την είχε ξεμουνιάσει! Τότε όμως....

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
Κάτσε από τα 12 -13 εννοείς την χούφτωνες κανονικά όταν μένατε οι δύο σας??? Δώσε λεπτομέριες ρε άνθρωπε να τρελλαθούμε.
Τι να πώ ρε αδεφέ... Κυριολεκτικά μεγάλωσες από δύο βυζιά. Νομίζω πως το ψυχολογικό τραύμα που θα έχεις είναι ότι δε θα μπορείς να πηδ΄ξεις γκόμενα με μικρό βυζί. ΧΑΧΑΧΑ

Όσο για τα μιλφ. Όταν είσαι πιτσιρικάς θες αυτό που δε μπορείς να έχεις εύκολα. Άρα μιλφ. (Η ιστορία μας καυλώνει, βλέπε μάνα φίλου, φίλη μάνας κλπ)

Όταν μεγαλώνεις θες τα τινς. (βλέπε φίλη κόρης, καθηγήτρια κόρης, και τη μικρή γειτονοπούλα δίπλα)
οταν εχεις διπλα σου μια τυπισα με σιθρου μπλουζακια και σορτσακια και και και η οποια ειναι διαχυτικη οσο να ναι πονηρευεσαι

tzooon1989

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
5
Πόντοι
6
και μανα και γκομενα χαλαρααα,να παει να γαμηθει ο φιλος ρε...

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Αν λοιπόν με "κράζετε" εσείς, που στην τελικοί είστε άγνωστοι πίσω από μια οθόνη, φανταστείτε τι άκουσα από την υπόλοιπη παρέα μου τότε όταν το έμαθαν!!!!  :2funny: :2funny:

Πραγματι ήταν ευκαιρία ζωής, αλλά ρε παιδιά πραγματικά κόμπλαρα εκείνη την ώρα!
Και μην ξεχνάτε πως μιλάμε για εποχή 20+ χρόνια πριν, ε; Που τα παιδιά δεν ήταν τόσο απελευθερωμένα στο θέμα σεξ όσο σήμερα.
Σήμερα ναι, ο αντίστοιχος εαυτός μου θα είχε χωθεί και θα την είχε ξεμουνιάσει! Τότε όμως....

Πραγματικά κρίμα. Κρίμα. Και να ξέρεις εγώ εδώ μέσα αντιμετωπίζω τους πάντες φιλικά γιατί δεν έχω κάτι να χωρίσω. Αλλά κρίμα ρε φίλε. Δηλαδή μετά από αυτό, θα μου είχε γίνει έμμονη ιδέα. Θα το κυνήγαγα.

Έχω ξαναγράψει την ιστορία μου με την καθαρίστρια που είχαμε σπίτι.
Ήταν μία ξένη που ερχότανε με κάτι σορτσάκια και ήταν μέσα στην καύλα. Είχα βάλει και κρυφή κάμερα τότε όταν ξεντυνόταν σε ένα δωμάτιο πριν αρχίσει τις δουλειές και γενικότερα είχα φάει κόλλημα. Κάθε φορά που ερχότανε σπίτι εγώ τον έπαιζα.
Ε μια μέρα που έκανε σκούπα, μπήκα στο μπάνιο και τον έπαιζα. Αούω τη σκούπα να κλείνει και κοιτάζω από την κλειδαρότρυπα και δε βλέπω τίποτα. Και ξαφνικά βλέπω ένα μάτι. Δε μπορούσα να πιστέψω ότι η καθαρίστρια με έπαιρνε μάτι εκείνη την ώρα. Τα έχασα και σηκώθηκα και άρχισα να τον παίζω μπροστά από την κλειδαρότρυπα για λίγα δευτερόλεπτα, ώσπου λέω "τι κάνεις ρε μαλάκα στον εαυτό μου?" Και λέω θα ανοίξω την πόρτα και βγαίνοντας θα της κολλήσω το καυλί στη μούρη.

Ε με το που πιάνω το πόμολο και παίρνω μια ανάσα ότι θα γαμήσω τη φαντασίωσή μου, ξαφνικά ακούω τη μάνα μου να την φωνάζει. Όλα γκρεμίστηκαν....

Από τότε τον έπαιζα σχεδόν μπροστά της όταν έκανε τα τζάμια (και καλά ε την είχα δεί ότι ήταν έξω από το παράθυρό μου.
Έβγαινα γυμνός στο διάδρομο όταν ήταν εκείνη και καλά καταλάθος και εκείνη δεν έδωσε ποτέ ξανά αφορμή.

Θέλω να καταλήξω πως το κυνήγησα πολύ μετά.

Α ρε γαμώτο....

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
γυναικα γκομενα φιλου με τιποτα!!! μανα φιλου πλεον οχι ολες ειναι ανω των 60  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
αλλα εχω ενα παραπονο διαβαζω κατι μουναρες καθηγητριες σε αγγλια και αμερικη που τους κανανε τσακωτους κτλ κτλ κτλ
σε εμας αν εξαιρεσουμε μια φιλολογο στην Β Λυκειου που στις ωρες της ολα τα αγορια ημασταν πρωτο θρανιο ολες ηταν
για υποψηφιες με το κκε

typhoon71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2017
Like
1.235
Πόντοι
206
Θυμήθηκα τώρα μια καυλιάρα φίλη που είχε η μάνα μου..
Το κλασσικό στύλ μοντέρνας γυναίκας στα 40+ που ήταν φίλη με τη νεολαία. Ξέρετε.

Λόγω κατάστασης δε γίνεται να ορμήξεις γιατί πάντα αυτές τις βλέπεις όταν είναι μαζί με τις μανάδες μας.
Αυτή όλο πέταγε λογάκια του στύλ βρέ μεγάλωσες, ομόρφυνες και να μς βγάλεις μια μέρα έξω κλπ κλπ.

Ε μια μέρα καθόταν με τη μάνα μου στο μπαλκόνι και πλησιάζω και μου λέει η μάνα μου "που ήσουν?"
Λέω "έκανα μπάνιο"
και πετάγεται η άλλη και λέει : " Αν ήξερα ότι έκανες μπάνιο θα ερχόμουν και εγώ γυμνή" !!!! :new_shocked:  Μπροστά στη μάνα μου αλλά με το χαλαρό στύλ ότι κάνω πλακίτσα.

Περιττό να σας πώ ότι την ίδια στιγμή πήγα στο δωμάτιο και τον έσπασα στις μαλακίες !!!

ΥΓ. Το θέμα είναι ότι πέρασαν τα χρόνια, και από ότι κατάλαβα η συγκεκριμένη είχε αναφέρει στη μάνα μου κάποιες φορές ότι κάποιοι φίλοι του γιού της της την έχουν πέσει, και ότι ο γιός μιας κοινής τους φίλης της την έχει πέσει κλπ κλπ. Που σημαίνει έιτε ότι ειναι φαντασιόπληκτη είτε ότι αρκετοί την είδανε ψιλοκουνίστρο. Άρα λογικά κάποιος θα έφαγε κάτι. Βέβαια τα χρόνια περάσαν και τώρα που έχει φτάσει 58 δεν έχει νόημα .... Κρίμα :-

Δεν θέλω να σε στενοχωρήσω φίλε αλλά για να είναι τόσο άνετη και η μάνα σου και αυτή μπροστά σου μάλλον και ο γιός της είχε κάνει τα ίδια με την μανα σου και θέλαν να ταίσουν και εσένα αλλά εσύ έτρεχες για λάστιχα....

xal34

Ανώτατος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2013
Like
58.470
Πόντοι
16.131
Έλα ρε μάγκα πήρες το αίμα μου πίσω. Ωραίος. εγώ έμεινα με το αποθημένο. Το θέμα είναι ότι σε τέτοιες επαφές που μπλέκεται και το σενάριο να φας ήττα και να σε δώσει, πως το πρωτοξεκινάς. Εσύ πως ξεκίνησες και τις έπιανες τις βυζάρες?

Και μπράβο που έκανες ντου στην ντουζιέρα !
ακομα και σαν απωθημενο ειτε 58 ειτε λιγο πιο πανω,ακομα και αν εχει σπασει το σωμα αν σε παιρνει να χωθεις καλο ειναι να συμβει.οχι οτι θα ειναι το ιδιο αλλα θα σου φυγει το απωθημενο για μια παιδικη καυλα....κ σε μενα εχουν μεινει καποιες απωθημενα αλλα ακομα και τωρα που ωριμασαν δυσκολευομαι να χωθω.αν με πλησιαζαν ομως δεν θα ελεγα οχι τωρα

kwnkyp

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Πολύ λεπτό το θέμα,
Η αλήθεια είναι πως και για μένα οι πρώτες μαλακίες ήταν προς τιμήν της μάνας του καλύτερου μου φίλου η οποία ήταν και οικογενειακή φίλη.Αυτο σημαίνει πως πηγαίναμε και διακοπές μαζί στο σπίτι τους ερχόντουσαν συχνά και αυτοί στο δικό μας και όπως καταλαβαίνετε την είχα δει με με μαγιώ,με καλοκαιρινά,με χειμερινά με νυχτικό κτλ κτλ.Φυσικά τότε ήταν 35 τώρα είναι πλέον 55.Όπως και να έχει επειδή πάνω απ όλα φοβόμουν το ρεζιλίκι κοιτούσα πάντα διακριτικά και από απόσταση.Τα χρόνια περάσαν,χαθήκαμε με τον φίλο,τα σπάσαν και οι γονείς μου.Φυσικά το απωθημένο δε φεύγει αλλά μεγαλώνουμε κι εμεις και ξεχνιόμαστε.Αφού περάσαν τα χρόνια,καλά να είναι το  Fb,πριν μερικά χρόνια που ήμουν σόλο και φυσικά ψαχνόμουν ξεκινάω επικοινωνία στο chat.Την είχα προσθέσει καιρό αλλά φυσικά ποτέ δε μου είχε έρθει κάτι να της γράψω γιατί δε με ένοιαζε πλέον και τόσο.Όταν είσαι μόνος όμως σκαλίζεις τις αναμνήσεις και μπορείς να γαμήσεις ακόμα και μια τρύπα από δέντρο.Οπότε είπα "δε γαμιέται" και ξεκίνησα κουβέντα.Εννοείται περι ανέμων και υδάτων.Τι ωραία που περνάγαμε παλιά σαν παιδιά και τι ωραίες διακοπές.Αυτό με τις μέρες πήγε πιο προσωπικά,τι όμορφη που ήταν και ότι άρεσε στα παιδιά της ηλικίας μου.Βλέποντας πρώτον ότι δεν παρεξηγείται και δεύτερον ότι δεν έρχονται μηνύματα από τον παλιό φίλο μου και γιό της συνέχισα απτόητος.Και η αλήθεια είναι ότι οι κουβέντες μας γινόντουσαν ολοένα και πιο συχνές.Και κοπλιμέντο κοπλιμέντο τελικά της είπα ότι και για μένα ήταν η μεγαλύτερη μου φαντασίωση.Βέβαια ήξερα πλέον ότι δε θα ρουφιάνευε κάτι.είχα κερδίσει την εμπιστοσύνη της.Τα ευχαριστώ της ήταν άπειρα όλο αυτό τον καιρό.Και πως με ανεβάζεις μου έλεγε και πόσο θέλει να τα ακούει αυτά μια μεγάλη γυναίκα κτλ.Επειδή ήδη έχω πολυλογήσει αφού πλέον δεν είχα να χάσω κάτι άρχισα να της λέω ότι ακόμα και τώρα παραμένει η μεγαλύτερη μου φαντασίωση και θα ήθελα πολύ έστώ να βρεθούμε από κοντά.Ενώ στην αρχή (καμιά βδομάδα) μου έλεγε "ωραία είναι όλα αυτά αλλά από απόσταση" τελικά από μόνη της κάποια μου έστειλε πως θα ήθελε κι αυτή να με δει μετά τόσο καιρό.Καταλήξαμε να κλείνουμε ραντεβού σε ένα παρακμιακό σκοτεινό καφέ μόνο και μόνο για να είμαστε ασφαλείς γιατί κι εγώ δε γούσταρα να με δουν αλλά και αυτή το ίδιο όσο και να το παίζουμε αθώοι.Το άγχος μου άπειρο βέβαια αλλά με την ώρα έφυγε όπως και αυτής.Αφού συνέχισα τα κοπλιμέντα της είπα ότι θα ήθελα να είχα κάνει κάτι τότε αλλά δε μπορούσα λόγω του φίλου και της κατάστασης.Αυτό την έλυσε!Πραγματικά όμως...Μου είπε "τώρα?είναι αργά ε?".Έμεινα όσο και να φαινόταν εύκολο πλέον.Λύθηκα κι εγώ.Καταλήξαμε σε ένα ξενοδοχείο της εθνικής να την πηδάω δυνατά.Μπορεί να ήταν πλέον 50κάτι και να είχε χαλάρώσει πάρα πολύ το δέρμα της,αλλά και μόνο που πήδαγα αύτή για την οποία είχα πάιξει τόσες μαλακίες ήταν πολύ καυλωτικό.Το κάναμε 2 φορές τότε και πολλές φορές μετά από αυτό.Σε αυτοκίνητο,σπίτια,ξενοδοχεία.Δε το μετανοιώνω καθόλου όπως και αυτή όπως φαίνεται μέχρι και σήμερα.Αρκετή πολυλογία για το θέμα.χαχαχα!

xal34

Ανώτατος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2013
Like
58.470
Πόντοι
16.131
για σκεφτειτε να θελετε μαμα φιλου και ο φιλος να θελει τη δικια σας

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
44
Πόντοι
16
:respect:
Πολύ λεπτό το θέμα,
Η αλήθεια είναι πως και για μένα οι πρώτες μαλακίες ήταν προς τιμήν της μάνας του καλύτερου μου φίλου η οποία ήταν και οικογενειακή φίλη.Αυτο σημαίνει πως πηγαίναμε και διακοπές μαζί στο σπίτι τους ερχόντουσαν συχνά και αυτοί στο δικό μας και όπως καταλαβαίνετε την είχα δει με με μαγιώ,με καλοκαιρινά,με χειμερινά με νυχτικό κτλ κτλ.Φυσικά τότε ήταν 35 τώρα είναι πλέον 55.Όπως και να έχει επειδή πάνω απ όλα φοβόμουν το ρεζιλίκι κοιτούσα πάντα διακριτικά και από απόσταση.Τα χρόνια περάσαν,χαθήκαμε με τον φίλο,τα σπάσαν και οι γονείς μου.Φυσικά το απωθημένο δε φεύγει αλλά μεγαλώνουμε κι εμεις και ξεχνιόμαστε.Αφού περάσαν τα χρόνια,καλά να είναι το  Fb,πριν μερικά χρόνια που ήμουν σόλο και φυσικά ψαχνόμουν ξεκινάω επικοινωνία στο chat.Την είχα προσθέσει καιρό αλλά φυσικά ποτέ δε μου είχε έρθει κάτι να της γράψω γιατί δε με ένοιαζε πλέον και τόσο.Όταν είσαι μόνος όμως σκαλίζεις τις αναμνήσεις και μπορείς να γαμήσεις ακόμα και μια τρύπα από δέντρο.Οπότε είπα "δε γαμιέται" και ξεκίνησα κουβέντα.Εννοείται περι ανέμων και υδάτων.Τι ωραία που περνάγαμε παλιά σαν παιδιά και τι ωραίες διακοπές.Αυτό με τις μέρες πήγε πιο προσωπικά,τι όμορφη που ήταν και ότι άρεσε στα παιδιά της ηλικίας μου.Βλέποντας πρώτον ότι δεν παρεξηγείται και δεύτερον ότι δεν έρχονται μηνύματα από τον παλιό φίλο μου και γιό της συνέχισα απτόητος.Και η αλήθεια είναι ότι οι κουβέντες μας γινόντουσαν ολοένα και πιο συχνές.Και κοπλιμέντο κοπλιμέντο τελικά της είπα ότι και για μένα ήταν η μεγαλύτερη μου φαντασίωση.Βέβαια ήξερα πλέον ότι δε θα ρουφιάνευε κάτι.είχα κερδίσει την εμπιστοσύνη της.Τα ευχαριστώ της ήταν άπειρα όλο αυτό τον καιρό.Και πως με ανεβάζεις μου έλεγε και πόσο θέλει να τα ακούει αυτά μια μεγάλη γυναίκα κτλ.Επειδή ήδη έχω πολυλογήσει αφού πλέον δεν είχα να χάσω κάτι άρχισα να της λέω ότι ακόμα και τώρα παραμένει η μεγαλύτερη μου φαντασίωση και θα ήθελα πολύ έστώ να βρεθούμε από κοντά.Ενώ στην αρχή (καμιά βδομάδα) μου έλεγε "ωραία είναι όλα αυτά αλλά από απόσταση" τελικά από μόνη της κάποια μου έστειλε πως θα ήθελε κι αυτή να με δει μετά τόσο καιρό.Καταλήξαμε να κλείνουμε ραντεβού σε ένα παρακμιακό σκοτεινό καφέ μόνο και μόνο για να είμαστε ασφαλείς γιατί κι εγώ δε γούσταρα να με δουν αλλά και αυτή το ίδιο όσο και να το παίζουμε αθώοι.Το άγχος μου άπειρο βέβαια αλλά με την ώρα έφυγε όπως και αυτής.Αφού συνέχισα τα κοπλιμέντα της είπα ότι θα ήθελα να είχα κάνει κάτι τότε αλλά δε μπορούσα λόγω του φίλου και της κατάστασης.Αυτό την έλυσε!Πραγματικά όμως...Μου είπε "τώρα?είναι αργά ε?".Έμεινα όσο και να φαινόταν εύκολο πλέον.Λύθηκα κι εγώ.Καταλήξαμε σε ένα ξενοδοχείο της εθνικής να την πηδάω δυνατά.Μπορεί να ήταν πλέον 50κάτι και να είχε χαλάρώσει πάρα πολύ το δέρμα της,αλλά και μόνο που πήδαγα αύτή για την οποία είχα πάιξει τόσες μαλακίες ήταν πολύ καυλωτικό.Το κάναμε 2 φορές τότε και πολλές φορές μετά από αυτό.Σε αυτοκίνητο,σπίτια,ξενοδοχεία.Δε το μετανοιώνω καθόλου όπως και αυτή όπως φαίνεται μέχρι και σήμερα.Αρκετή πολυλογία για το θέμα.χαχαχα!

ΑΞΙΟΣ, ΑΞΙΟΣ, ΑΞΙΟΣ!  :respect:

KavlomenosPoutanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2014
Like
23
Πόντοι
1
Πολύ λεπτό το θέμα,

Ωραίος ο Μαν!!

sohoviz

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Κριτικές
13
Like
1.429
Πόντοι
1.096
Λοιπόν εγω στα 20 μ οικογενειακή φίλοι 37 κόρη 18 πρώτα τον έχωσα καλά στην μαμά που είχαμε κ σχέση για κανά δυο χρόνια κ μετα στην κόρη που μόλις τής είχε πάρει τήν παρθενιά ένας τύπος θυμάμαι πηδαγα τήν μαμά στό σαλόνι κ η κόρη έκανε μπάνιο είχα πάει να πάρω την κόρη να βγούμε βόλτα με παρέα ο πατέρας ναυτικός έλειπε ταξίδι με το καράβι τρομερή εμπειρία τώρα βλέπω την μαμά που κ που στο δρόμο έχει πάρει κιλά αλλά θα τής τον έβαζα πάλι  αυτα απο μένα..

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.832
Πόντοι
216
Λοιπόν εγω στα 20 μ οικογενειακή φίλοι 37 κόρη 18 πρώτα τον έχωσα καλά στην μαμά που είχαμε κ σχέση για κανά δυο χρόνια κ μετα στην κόρη που μόλις τής είχε πάρει τήν παρθενιά ένας τύπος θυμάμαι πηδαγα τήν μαμά στό σαλόνι κ η κόρη έκανε μπάνιο είχα πάει να πάρω την κόρη να βγούμε βόλτα με παρέα ο πατέρας ναυτικός έλειπε ταξίδι με το καράβι τρομερή εμπειρία τώρα βλέπω την μαμά που κ που στο δρόμο έχει πάρει κιλά αλλά θα τής τον έβαζα πάλι  αυτα απο μένα..
Ασε το ξερουμε το σεναριο,πηγες για επισκεψη στο σπιτι τους και ελειπε πατερας στην κινα με τα καραβη,η κορη φροντιστηριο και βρηκες την πορτα ανοικτη,μπαινεις μεσα και βλεπεις ατμους στο σπιτι προχωρας μεσα και βλεπεις μισανοικτη την πορτα του μπανιου,κοιτας μεσα και βλεπεις την μητερα να κανει μπανιο και βγαζειςψτον πουτσο και αρχιζεις να τον παιζεις ,αυτην σε βλεπει και σε φωναζει να μπεις μεσα λεγοντας σου τι ψωλαρα ειναι αυτην και αρχιζει να σε τσιμπουκωνει ακαποτα.Εκεινη την στιγμη μπαινει η κορη και σας βλεπει και ξεντυνετε και μπαινει και αυτην στον μπανιο και αρχιζει να σου γλυφει τα αρχιδια μαζι με την μαμα. Εκει αρχιζεις ενα ακαποτο γαμησι εναλλαξ στον κολο της κορης και της μαμας. Και μετα ... μετα εχυσες την μαμα στο στομα η οποια τα εκανε μπουρμπουληθρες και τα εφτυσε μεσα στο στομα της κορης η οποια τα καταπιε. Μετα μπαινει η γειτονισσα μουναρα πρωην μοντελο και αδερφη της μαμας και οι δυο κορες της και λεει παλι γαμιεστε εδω και ξεντυνετε και αρχιζει να παιζει λεσβιακα με την μαμα και αρχιζου  οι δυο κορες της να σε τσιμπουκωνουν μαζι... Στο
τελος της ημερας αφου γαμησες και το υπολοιπο σοι που εμεινε στην οικογενειακη πολυκατοικια μετα γυρισες στο σπιτι σου και τραβηξες δυο ακομα  :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom