Νέα

Με τη μάνα ή τη γυναίκα φίλου...;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PareVale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 109
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
γεια σας μαγκες και κουκλαρες.
ηθελα να σας ρωτησω αν καποιος εχει η ειχε την επιθυμια να πηδηξει τη μανα φιλου του, η την γυναικα του?

εγω το ειχα κανει στα 22 μου με τη μανα φιλου μου.ισως να ηταν το ποιο ωραιο γαμιση που εχω κανει ποτε.
η γυναικα ηξερε να τα κανει ολα οχι με κοπο αλλα με τροπο.

edit_Duracell: Διόρθωση τίτλου

Γαματα και τα δυο, μαν. Γουσταρω καργα.
Πριν κατι χρονια ειχα ανοιξει και θρεντ πως τρωμε τη γκομενα του αλλου αλλα με κραξανε.
Ενας γελοιος αχαχουχας και κατι αλλοι ξενερωτοι με ελεγαν κομπλεξικο και σκουπιδι  :jerking:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Γαματα και τα δυο, μαν. Γουσταρω καργα.
Πριν κατι χρονια ειχα ανοιξει και θρεντ πως τρωμε τη γκομενα του αλλου αλλα με κραξανε.
Ενας γελοιος αχαχουχας και κατι αλλοι ξενερωτοι με ελεγαν κομπλεξικο και σκουπιδι  :jerking:
Εχεις ανοιξει πολύ ωραια θεματα παντως τυπε!!!
Πχ 
:dancing: :dancing: :dancing:

alonikos

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδια διαβαζα το θεμα σασ και ειπα να γραψω και εγω την δικη μου αληθινη ιστορια!!Απο μικροσ με καυλωναν οι μεγαλυτερεσ γυναικεσ και ειδικα καποιεσ μαναδεσ και αδερφεσ φιλων μου.(Τον ειχα κανει λαστιχο)Δεν ειχα κανει ποτε κατι με καμια αλλα πριν λιγο καιρο ειχα την ευκαιρια να μεινω μονοσ για καμια ωρα σε σπιτι φιλου οπου μανα και αδερφη ειναι για πολυ γαμισιιιιιι.Μανα 50 πορνογρια και κορη 25 πουτανακι αδυνατο και ανωμαλο πολυ.Δεν αντεξα και πηγα και ανοιξα τα συρταρια με τα εσωρουχα και μανασ και κορησ και εβγαλα απο ενα stringaki τον επαιξα τα εχυσα και τα δυο στο σημειο ξερετε που εχει το υφασμα για το μουνακι τουσ και τα ξανα εβαλα πισω στην θεση τουσ.Απο την κορη πηρα και ενα πολυ ανωμαλο και μικρο stringaki και το εχω ακομη σπιτι .Οταν γαμαω κανα ξεκολο την βαζω και το φοραει να νομιζω οτι γαμαω εκεινη!!!!!

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
εγω πριν 4 χρονια μου εκατσε μια φιλη......και μετα απο 10 μερες η μαμα.....πραγματικα κωλλοσα στην σκεψη να ζητησω παρτουζα......αλλα η καθε μια ειχε τις χαρες της.....γυναικα η μανα πραγματικου φιλου και οχι γνωστου ουτε κατα διανοια... :grin:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Σε αυτό το νήμα πιστεύω πρέπει να γραψει και ο myrwnas τη δική του ιστορία. Δεν είναι δυνατόν να απουσιάζει  :grin:

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.788
Πόντοι
496

vincenzo

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
448
Πόντοι
21
Καλησπερα παιδια διαβαζα το θεμα σασ και ειπα να γραψω και εγω την δικη μου αληθινη ιστορια!!Απο μικροσ με καυλωναν οι μεγαλυτερεσ γυναικεσ και ειδικα καποιεσ μαναδεσ και αδερφεσ φιλων μου.(Τον ειχα κανει λαστιχο)Δεν ειχα κανει ποτε κατι με καμια αλλα πριν λιγο καιρο ειχα την ευκαιρια να μεινω μονοσ για καμια ωρα σε σπιτι φιλου οπου μανα και αδερφη ειναι για πολυ γαμισιιιιιι.Μανα 50 πορνογρια και κορη 25 πουτανακι αδυνατο και ανωμαλο πολυ.Δεν αντεξα και πηγα και ανοιξα τα συρταρια με τα εσωρουχα και μανασ και κορησ και εβγαλα απο ενα stringaki τον επαιξα τα εχυσα και τα δυο στο σημειο ξερετε που εχει το υφασμα για το μουνακι τουσ και τα ξανα εβαλα πισω στην θεση τουσ.Απο την κορη πηρα και ενα πολυ ανωμαλο και μικρο stringaki και το εχω ακομη σπιτι .Οταν γαμαω κανα ξεκολο την βαζω και το φοραει να νομιζω οτι γαμαω εκεινη!!!!!
Αδερφικός φίλος υποθέτω? Κανεις που κάνεις την δουλειά, κάντο σωστά. Την επόμενη φορά βρες φορεμένα στρινγκάκια από τα άπλυτα να ευχαριστηθείς!

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Μάνες και γυναίκες φίλων δεν ακουμπάμε ρε παιδιά. :headbang:

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.788
Πόντοι
496
:2funny: Αλήθεια ρε φίλε τελικά τα βιντεάκια που έλεγε ότι ανέβασε τελικά που είναι; Δεν μπήκα τις τελευταίες μέρες και έχασα επεισόδια  :grin:

διακοπαρει φιλε :grin: κατι μου λεει θα γυρισει φουλ ανανεωμενος και με νεες περιπετειες :2funny:

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    9,8 KB · Εμφανίσεις: 36

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.277
Πόντοι
12.756
:2funny: Αλήθεια ρε φίλε τελικά τα βιντεάκια που έλεγε ότι ανέβασε τελικά που είναι; Δεν μπήκα τις τελευταίες μέρες και έχασα επεισόδια  :grin:

ακομη τα ανεβαζει,μην ανησυχεις τον ρωταει καθε μερα ο alex οποτε θα το μαθουμε σιγουρα  :grin:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ακομη τα ανεβαζει,μην ανησυχεις τον ρωταει καθε μερα ο alex οποτε θα το μαθουμε σιγουρα  :grin:

διακοπαρει φιλε :grin: κατι μου λεει θα γυρισει φουλ ανανεωμενος και με νεες περιπετειες :2funny:

Τα εμπλουτίζει με νέες εμπειρίες γι'αυτό αργούν  :rockon:

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Από τις φαντασιώσεις μου τη μόνη που έφαγα ήταν φίλη της αδερφής μου. Ερχόταν χρόνια στο σπίτι όταν και εγώ ήμουν γυμνάσιο και φόραγε κάτι σορτσάκια η καριόλα αλλά φαινόταν πολύ σεμνή. Με τα χρόνια άρχισαν να αραιώνουν με την αδερφή μου και είχε εξελιχθεί σε πολύ πορνίδιο.
Από το ίντερνετ λοιπόν μια μέρα πιάσαμε την κουβέντα, "ρε πως άλλαξες και πως άλλαξα"¨.. και βρεθήκαμε από κοντά. Της λέω φόρα παρτίδα να πάμε σε χοτέλι, πηδηχτήκαμε και την έψησα και για παρτούζες. Έφερε φίλη της, εγώ φίλους μου και γενικότερα το χάρηκα πολύ σαν εμπειρία.

Βέβαια μετά από 3-4 γαμήσια προσωπικά για μένα έρχεται η ξενέρα.

Πάντως την γάμησα μέσα στο δωμάτιο της αδερφής μου ενώ είχε έρθει μια μέρα όταν λείπανε όλοι να της αφήσει κάτι....

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Θυμήθηκα τώρα μια καυλιάρα φίλη που είχε η μάνα μου..
Το κλασσικό στύλ μοντέρνας γυναίκας στα 40+ που ήταν φίλη με τη νεολαία. Ξέρετε.

Λόγω κατάστασης δε γίνεται να ορμήξεις γιατί πάντα αυτές τις βλέπεις όταν είναι μαζί με τις μανάδες μας.
Αυτή όλο πέταγε λογάκια του στύλ βρέ μεγάλωσες, ομόρφυνες και να μς βγάλεις μια μέρα έξω κλπ κλπ.

Ε μια μέρα καθόταν με τη μάνα μου στο μπαλκόνι και πλησιάζω και μου λέει η μάνα μου "που ήσουν?"
Λέω "έκανα μπάνιο"
και πετάγεται η άλλη και λέει : " Αν ήξερα ότι έκανες μπάνιο θα ερχόμουν και εγώ γυμνή" !!!! :new_shocked:  Μπροστά στη μάνα μου αλλά με το χαλαρό στύλ ότι κάνω πλακίτσα.

Περιττό να σας πώ ότι την ίδια στιγμή πήγα στο δωμάτιο και τον έσπασα στις μαλακίες !!!

ΥΓ. Το θέμα είναι ότι πέρασαν τα χρόνια, και από ότι κατάλαβα η συγκεκριμένη είχε αναφέρει στη μάνα μου κάποιες φορές ότι κάποιοι φίλοι του γιού της της την έχουν πέσει, και ότι ο γιός μιας κοινής τους φίλης της την έχει πέσει κλπ κλπ. Που σημαίνει έιτε ότι ειναι φαντασιόπληκτη είτε ότι αρκετοί την είδανε ψιλοκουνίστρο. Άρα λογικά κάποιος θα έφαγε κάτι. Βέβαια τα χρόνια περάσαν και τώρα που έχει φτάσει 58 δεν έχει νόημα .... Κρίμα :-

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
ειχε η μανα μου μια φιλη αιθερας! μουναρα στα νιατα της και μπακουρι αφου εψαχνε τον τελειο που ποτε δεν βρηκε
με ειχε αδυναμια οπως και ...εγω, ολο της επιανα τα βυζια και μιλουσαμε ωρες στο σταθερο (δεν ειχαμε κινητα τοτε)
καλοκαιρι 96 σιθωνια χαλκδικης εγω 15 αυτη 40κατι , ο πατερας μου δεν μπορεσε να ερθει διακοπες λογω δουλειας και
ειπαμε αυτη να ερθει χεχεχε θυμαμαι τα τοπλες της, το προχω για την εποχη μαγιω και που την εβαζα λαδι.
παντα οταν η μανα μου δεν εβλεπε την στριμωχνα μεχρι που ενα απογευμα μπηκε για ντουζ και η μανα μου πηγε να ψωνισει
μπηκα γυμνος στο μπανιο με την μαλαπερδα στον αφαλο και αφου τρομαξε δεν χρειαστηκε να τον παιξει πανω απο μισο λεπτο

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
ειχε η μανα μου μια φιλη αιθερας! μουναρα στα νιατα της και μπακουρι αφου εψαχνε τον τελειο που ποτε δεν βρηκε
με ειχε αδυναμια οπως και ...εγω, ολο της επιανα τα βυζια και μιλουσαμε ωρες στο σταθερο (δεν ειχαμε κινητα τοτε)
καλοκαιρι 96 σιθωνια χαλκδικης εγω 15 αυτη 40κατι , ο πατερας μου δεν μπορεσε να ερθει διακοπες λογω δουλειας και
ειπαμε αυτη να ερθει χεχεχε θυμαμαι τα τοπλες της, το προχω για την εποχη μαγιω και που την εβαζα λαδι.
παντα οταν η μανα μου δεν εβλεπε την στριμωχνα μεχρι που ενα απογευμα μπηκε για ντουζ και η μανα μου πηγε να ψωνισει
μπηκα γυμνος στο μπανιο με την μαλαπερδα στον αφαλο και αφου τρομαξε δεν χρειαστηκε να τον παιξει πανω απο μισο λεπτο

Έλα ρε μάγκα πήρες το αίμα μου πίσω. Ωραίος. εγώ έμεινα με το αποθημένο. Το θέμα είναι ότι σε τέτοιες επαφές που μπλέκεται και το σενάριο να φας ήττα και να σε δώσει, πως το πρωτοξεκινάς. Εσύ πως ξεκίνησες και τις έπιανες τις βυζάρες?

Και μπράβο που έκανες ντου στην ντουζιέρα !

Undertaker

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Like
25
Πόντοι
1
15 χρονών εγώ, 40άρα περίπου η μάνα του "φιλου" μου (βασικά ενα μαλακιστήρι ήταν, που το κάναμε παρέα στις διακοπές επειδή είχε nintendo NES), και η γκόμενα ήταν η απόλυτη milfoφαντασίωση! Ξανθιά, ψηλή, βυζάρες, κωλάρα, ξένη (από Βελγιο) και χωρισμένη. Κυκλοφορούσε μόνιμα με μινι, σορτσάκι ή μαγιό (και την έκραζαν γι'αυτο πισω από την πλάτη της οι θείτσες του χωριου  :jerking: )
Περιττό βεβαια να πω πως απαντες στην παρέα μου, τον βροντάγαμε 3 φορές τη μέρα για πάρτη της....

Μια μέρα λοιπόν εχουμε πάει όλοι στην παραλία, εκτός από εμένα, οπότε πήγα από το σπίτι του για να πάρω ενα απο τα ποδηλατά του για να τους βρω (ειχε 4 το κωλοπαιδο). Μπαίνω στον κήπο, ψάχνω να βρω την μανα του για να της ζητήσω το ποδήλατο, μπαίνω σπίτι........

....και την βρίσκω γυμνή στο υπνοδωμάτιό της, με ανοιχτά τα πόδια να μαλακίζεται!!! Δεν με εχει πάρει χαμπάρι, οπότε κάθομαι και την παίρνω λίγο μάτι, και μετα......
Εφυγα Ο ΜΑΛΑΚΑΣ!  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
γυρισα σπίτι και τον έπαιξα μέχρι που στέγνωσα!

Και από τότε μου έμεινε μόνιμα η απορία, τι θα γινόταν αν είχα χωθεί τότε στα ίσια. Το πολύ-πολυ να με έβριζε, το καλύτερο θα ήταν να μου πει "ελα να βαλεις ενα χεράκι", και να πέρναγα ενα καλοκαίρι ζάχαρη!!!!

Δυστυχώς δεν θα μάθω ποτε...

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
Έλα ρε μάγκα πήρες το αίμα μου πίσω. Ωραίος. εγώ έμεινα με το αποθημένο. Το θέμα είναι ότι σε τέτοιες επαφές που μπλέκεται και το σενάριο να φας ήττα και να σε δώσει, πως το πρωτοξεκινάς. Εσύ πως ξεκίνησες και τις έπιανες τις βυζάρες?

Και μπράβο που έκανες ντου στην ντουζιέρα !
με ηξερε απο μωρο ,ηταν ολη μερα σπιτι μας οποτε ειχαμε οικιοτητα. ειχε μεγαλα βυζια και την αγκαλιαζα περιεργα και το ειχε καταλαβει, δεν ηταν ανθρωπος που θα το βρωμουσε αν δεν ηθελε θα το εκοβε απλα.  ο πατερας μου μου το ελεγε καμια μερα θα την βαλω κατω και θα της αλλαξω τα φωτα :)
τωρα δυστηχως σταφιδιασε μονο τα γαλαζια ματια μεινανε ωραιο πανω της

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
15 χρονών εγώ, 40άρα περίπου η μάνα του "φιλου" μου (βασικά ενα μαλακιστήρι ήταν, που το κάναμε παρέα στις διακοπές επειδή είχε nintendo NES), και η γκόμενα ήταν η απόλυτη milfoφαντασίωση! Ξανθιά, ψηλή, βυζάρες, κωλάρα, ξένη (από Βελγιο) και χωρισμένη. Κυκλοφορούσε μόνιμα με μινι, σορτσάκι ή μαγιό (και την έκραζαν γι'αυτο πισω από την πλάτη της οι θείτσες του χωριου  :jerking: )
Περιττό βεβαια να πω πως απαντες στην παρέα μου, τον βροντάγαμε 3 φορές τη μέρα για πάρτη της....

Μια μέρα λοιπόν εχουμε πάει όλοι στην παραλία, εκτός από εμένα, οπότε πήγα από το σπίτι του για να πάρω ενα απο τα ποδηλατά του για να τους βρω (ειχε 4 το κωλοπαιδο). Μπαίνω στον κήπο, ψάχνω να βρω την μανα του για να της ζητήσω το ποδήλατο, μπαίνω σπίτι........

....και την βρίσκω γυμνή στο υπνοδωμάτιό της, με ανοιχτά τα πόδια να μαλακίζεται!!! Δεν με εχει πάρει χαμπάρι, οπότε κάθομαι και την παίρνω λίγο μάτι, και μετα......
Εφυγα Ο ΜΑΛΑΚΑΣ!  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
γυρισα σπίτι και τον έπαιξα μέχρι που στέγνωσα!

Και από τότε μου έμεινε μόνιμα η απορία, τι θα γινόταν αν είχα χωθεί τότε στα ίσια. Το πολύ-πολυ να με έβριζε, το καλύτερο θα ήταν να μου πει "ελα να βαλεις ενα χεράκι", και να πέρναγα ενα καλοκαίρι ζάχαρη!!!!

Δυστυχώς δεν θα μάθω ποτε...
τετοια ευκαιρια ρε παιχτη σε κενη εστια δεν την εχανε ουτε ο γκεκας

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Για μανα φιλου ναι αλλα το επνιξα σεβαστηκα τον φιλο μου! Για γιναικα φιλου ναι , αλλα δεν το επνιξα αντιθετα επνιξα το κουνελι  :grin: ΦΥσικα δεν μαθευτικε ποτε και ολα καλα  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom