Νέα

με εξιτάρει μια συνάδελφος

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Κριτικές
1
Like
23
Πόντοι
0
Μια πρώην συνάδελφος για την ακρίβεια. Παντρεμένη, χωρισμένη με 2 παιδιά. Το θέμα είναι ότι με γουστάρει και κείνη σφόδρα, απ΄ότι έχω καταλάβει, και κανονίσαμε να πάμε για καφέ ένα Σάββατο. Ξέχασα να επισημάνω ότι είμαι και εγώ παντρεμένος - 17 χρόνια - όχι χωρισμένος, και δεν θέλω να γίνω κιόλας, με 3 παιδιά...Να το κάνω το βήμα ή όχι ρε παιδιά; Τη βλέπω στον ύπνο μου την άτιμη, αλλά τώρα που έφτασε η ώρα και είναι να βγούμε και ξέρει τι θα της πω, κωλώνω...Αν γίνετε να μην τρολλάρετε, θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Μια πρώην συνάδελφος για την ακρίβεια. Παντρεμένη, χωρισμένη με 2 παιδιά. Το θέμα είναι ότι με γουστάρει και κείνη σφόδρα, απ΄ότι έχω καταλάβει, και κανονίσαμε να πάμε για καφέ ένα Σάββατο. Ξέχασα να επισημάνω ότι είμαι και εγώ παντρεμένος - 17 χρόνια - όχι χωρισμένος, και δεν θέλω να γίνω κιόλας, με 3 παιδιά...Να το κάνω το βήμα ή όχι ρε παιδιά; Τη βλέπω στον ύπνο μου την άτιμη, αλλά τώρα που έφτασε η ώρα και είναι να βγούμε και ξέρει τι θα της πω, κωλώνω...Αν γίνετε να μην τρολλάρετε, θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως.
μην κανεις μαλακια και πας για καφε μαζι της.....θα μπλεξεις και θα εχεις προβλημα.....ακου με που σου λεω

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Ρουλη καφε θα πιεις  μονο η σκεφτεσαι να τον ακουμπησεις πατρικα?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Λες να μας βγει αγαπουλης τυπε μου?
εγω για το καλο του τα λεω.....αν δεν εχει να του δωσω 50 ευρω να παει να του παρουν ενα καλο τσιμπουκι σε ενα στουντιο να την ξεχασει αμεσως

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
εγω για το καλο του τα λεω.....αν δεν εχει να του δωσω 50 ευρω να παει να του παρουν ενα καλο τσιμπουκι σε ενα στουντιο να την ξεχασει αμεσως
Τελικά εισαι λαρτζ, μήπως να το ξανασκεφτω???  :grin:

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
βγες για καφεδακι,. δεν σκοτωσες και κανεναν,τωρα για το αλλο βημα  :fuck1: ,τι να σου πω προσεχε ..
Τα σεβη μου

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Κατσε να μας απαντησει πρωτα στο ερωτημα μου και μετα βγαζουμε πορισμα!

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Κατσε να μας απαντησει πρωτα στο ερωτημα μου και μετα βγαζουμε πορισμα!
Εδω τη βλέπει στον υπνο του και η αλλη πρότεινε καφε, αρα γουστάρει, λιγο να του κουνηθεί φτάνει θα πέσει με τα μούτρα!!!

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Εδω τη βλέπει στον υπνο του και η αλλη πρότεινε καφε, αρα γουστάρει, λιγο να του κουνηθεί φτάνει θα πέσει με τα μούτρα!!!
Μπα τον βλεπω διστακτικο. Την τελευταια στιγμη θα το βαλει στα ποδια. Θα του μεινει η γλυκα στο στομα.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
22
Πόντοι
5.825
αφού είναι πρώην συνάδελφος, κανένα θέμα!!!

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
κοιτα φιλε

Αμα θελεισ απλα να τον ακουμπησεις και οχι να χωρισεις κανε το εξης.

Τσεκαρε την. πως? τσεκαρε τα facebook της τσεκαρε μιλα με κανα ποιο γνωστο της (και καλα που ειναι τι κανει πως τα περναει μετα το διαζυγιο...)

πολλες φορες απλα καποιες γαμιουντε οσο παει μετα απο καιρο..... πριν βρουνε κατι σοβαρο

πρεπει να μαζεψεις πληροφοριες πριν.

ολα τα αλλα τριχες κατσαρες...

και αφου ξερει οτι εισαι παντρεμενος το λες στα ισια. σε θελω σαν τρελος να σε ξεσκισω αλλα δεν ειμαι ετοιμος να κλεισω το σπιτι μου.
ειναι  ερωτικο παθος οχι απογοητευση πο κατι αλλο.

αυτα τα λιγα

teo1402

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2009
Like
53
Πόντοι
0

Οπότε τη σκέφτεσαι τραβα 2-3 μαλακιες. Έτσι και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και gl θα γλιτώσει τα 50 ευρα!! :dancing:

skatharozoumhs

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2010
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
1
φιλε αμα εισαι παντρεμενος και περνας καλα θα σου λεγα να μη πηγαινες με τη κοπελα που ειπες.ενοω για σεξ για καφε καλα ειναι

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
όχι ρε δεν θα του δημιουργήσει θέμα στην δουλεια...
στην οικογενεια θα του δημιουργησει σιγουρα θεμα......πιθανως ομως και στην δουλεια να τον ρουφιανεψει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom