polemistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
[youtube=425,350]JPnInoPZnP4[/youtube]
Αμ εγώ δεν φτιαχτηκα πρωί πρωί???οσο για τον kalis μας καυλωσες κανονικα με τα βιντεακια,ασε που θα ξυπναω πρωι πρωι να τον παιζω με αυτες τις μουνιτσες που ειδα
Τι λες ρε αδερφέ,η καμήλα ξέρεις τι μ@@@@άρα είναι???Τώρα άμα πω ότι από το τραγουδάκι αυτό μου άρεσε το ξανθό θα είμαι εντελώς εκτός θέματος?
Αυτό σε πείραξε εσένα???Αλλωστε επιστήμονες λένε ότι όλες οι φλούδες σε λαχανικά και φρούτα όπου τρώγονται είναι θρεπτικές και βοηθάνε στη λειτουργία του πεπτικού συστήματος!Ξερει τι κάνει η κοπέλα!!! Εσείς την παρεξηγήσατε!!!Εχει επιστημονικό μήμήνυμα το clip!καλα αυτη η μαλακω εφαγε το αγγουρι με τη φλουδα? ημαρτον! εντελως μαλακες με το φαι οι ξενοι
καλα ελεγε σε μια ταινια ο Βουτσας σε εναν αμερικανο: "εσεις τρωτε μαρμελαδα με ρεγγα"
Αυτό σε πείραξε εσένα???Αλλωστε επιστήμονες λένε ότι όλες οι φλούδες σε λαχανικά και φρούτα όπου τρώγονται είναι θρεπτικές και βοηθάνε στη λειτουργία του πεπτικού συστήματος!Ξερει τι κάνει η κοπέλα!!! Εσείς την παρεξηγήσατε!!!Εχει επιστημονικό μήμήνυμα το clip!
Αυτό σε πείραξε εσένα???Αλλωστε επιστήμονες λένε ότι όλες οι φλούδες σε λαχανικά και φρούτα όπου τρώγονται είναι θρεπτικές και βοηθάνε στη λειτουργία του πεπτικού συστήματος!Ξερει τι κάνει η κοπέλα!!! Εσείς την παρεξηγήσατε!!!Εχει επιστημονικό μήμήνυμα το clip!
Από την πρώτη στιγμή τα είδες?Δηλαδή γύρω στις 20-11 και δεν ενημερώνεις και τους άλλους μπαμπάδες συναγωνιστές??Ωραία,συγχαρητήρια...KALIS τα έω δει από την πρώτη στιγμή!!!!! Τώρα βλέπω ευχάριστα ΑΛΤΕΡ με τις μικρές!!!!!
Οπως ειπα σε αλλο thread η παλια παρουσιαστρια του Kids Songs ηταν πολύ καλύτερη!!!!!!!!!!
Το κακο ειναι μηπως καποια μερα θα καταντησουμε σαν τον γερο στον ισοβίτη του Αρκα και αωτι να φαντασιωνόμαστε την παρουσιαστρια να φαντασιωνόμαστε την καμήλα!!!!!!!!!!!!!!
Το dvd θέλουμε ρε συ,τι να το κάνουμε το CD......Ν'ακούμε την ....ΚΑΜΗΛΑ???????Εγω εχω και το cd![]()
![]()