Νέα

Mαυρούλες σε μπουρδέλο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ALANIARIS13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 62
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Σημερα πρωι

Φωκαιας 24 ξανα αυτη η ξανθια.Ελεος πια με κατι τετοια χανεται η εμπιστοσυνη στα μπουρδελα.Ελπιζω να βαλει μυαλο η ιδιοκτυσια και να εχει τουλαχιστον μια μαυρη την μερα.

Φυλης 54 δεν ηταν η μαυρη Αννα  >:(

Μαγνησιας 11 που εχει μαυρη συνηθως ειχε μια μελαγχροινη 45-50+

Deadpool669

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Κριτικές
7
Like
48
Πόντοι
1
Στο Φωκαίας 27 στη γωνία είχε μια μαυρη ψηλή πριν λιγο..δεν περασα αλλα θα ξαναπάω.

Επισκέπτης
το τελευταίο διάστημα αρκετές μαυρούλες  τώρα τελευταία συχνάζουν σε μια καφετέρια Βερανζέρου και Μένανδρου.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.938
Πόντοι
6.925
Φυλης 54 δεν ηταν η μαυρη Αννα  >:(

kostas4832 τι λέει αυτή η Αννα? Την έχω δει πολλες φορές όταν ψάχνω την μαιρουλα. Πάω με μαυρες σπανιότατα (λογω ποιοτητας υπηρεσιων οχι ρατσισμού)αλλά θα πηγαινα συχνα στην Κλαρα αν δεν είχα ζήσει θριλερ μαζί της.

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Η Λίλλη θα ξαναγυρίσει ? Είναι αδερφή της Μπρέντας και σχετικά καλή στο κρεβάτι! Βέβαια όχι όσο η Μπρέντα, αλλά καλή είναι! Ρεμούνδου 21 (πάνω) , βραδινές βάρδιες!

Επισκέπτης
Η Αννα ειναι βραζιλιανα.Πως ειναι η Μαιρη ακριβως το αντιθετο.Μονο στην συμμετοχη η Αννα πλησιαζει την Μαιρη.Η Αννα ειναι σχετικα ψηλη αδυνατη αβυζη και με τρομερα οπισθια.Μιλαμε την βαζεις μπρουμυτα και νιωθεις να καθεσαι σε βουνο.Πετρα μιλαμε.Ανεβαινει απο πανω πολυ ωρα.Η τσατσα λεει οτι καθεται 10 λεπτα και οντως τα πρωινα που δουλευει τις καθημερινες καθεται τοσο.Αξιζει τα λεφτα της.Το δερμα της δεν μυριζει οσο της Κλαρας η της Λιλης.

Τωρα που ειπες Μαιρη ειναι αδικια που δεν υπαρχει θεμα γι'αυτην την πραγματικα επαγγελματια ιεροδουλη.Σεβεται τον πελατη και τα λεφτα που τις αφηνεις.Κςανει ισπανικη,ανεβαινει απο πανω,μιλαει κατα την διαρκεια,αλλα το πιο καλο ειναι που στην αρχη σου πιανει την κουβεντα ενω σε  χαιδευει.

Η Λιλη γυρισε.

Προσοχη Λιλη,Αννα,μαυρες στην Φωκαιας και λιγοτερο Κλαρα ειναι μονο γι'αυτους που ξερουν απο μαυρες.Μην μου τις συγκρινετε με ρωσσιδες,τσεχες,γερμανιδες....

alex(1)

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Like
118
Πόντοι
0
γεια σας και πάλι γαμειάδες.Μπορεί να με θυμάστε απο το προηγούμενο thread.Έπσαξα λιγο αλλα θέλω τιν γνώμη σας για κανα μπουρδέλο με καμια μαυρούλα του στιλ σοκολατε. opws

δειτε τιν shyla , vicky . δεν ενοω τοσο ομορφες αλλα τουλαχιστον να φαινετε οτι ειναι ωραιες αραπισες.

και μια ακυρη πολλη ερωτιση αλλα ειναι η 2η φορα σε μπουρδελο και θα τιν πω. τα μπουρδελα ειναι κλειστα την κυριακη?
:-*
(ακουγε ο ηχος...MPOING)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Το θέμα συγχωνεύτηκε..

* Πριν ανοίξουμε νέο θέμα είναι καλό να έχει προηγηθεί έρευνα για παρόμοιο θέμα..

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
στα μπουρδελα της λεωνιδου και της αχιλλεως στο μεταξουργειο θα βρει καποιος μαυρουλες της αρεσκειας του.επειδη μου αρεσουν και μενα οι μαυρουλες πηγαινω αραια και που σε αυτα.επισης και στην ιασωνος με λιγο ψαξιμο υπαρχουν μαυρουλες.γενικοτερα οποιος θελει μαυρουλες σε μπουρδελο το μεταξουργιο ειναι μια καλη λυση.

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.788
Πόντοι
7.195
Αννα μαύρη μου θύμισε κάποια παλιότερα. Πήγα Φωκαίας μιά φορά αλλά δεν την βρήκα. Αν μπορεί κάποιος ας δώσει περιγραφή - μαγαζί - ώρες και γενικά αν ξέρει κι άλλη Αννα μαύρη ηλικία κάπου 35-40 βυζαρού ας γράψει εδώ ή πμ 

jimwantu3

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω στην αθηνα καλες μαυρες?οπουδηποτε και αν βρισκονται...λεει καθολου?ειναι καθαρες?

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.

pantremenos34

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ψαχνω ενα μουρδελο που να εχει μαυρες,οποιος ξερει κατι
ενημερωστε με. :think:

edit:Διόρθωση τίτλου
edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε. Παρέμεινε ο νεότερος τίτλος γιατί είναι σαφέστερος

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
στο φωκαιας στο υπογειακι καθετος φυλης και καθε κυριακη πρωι ξερω στο μονης προδρομου με 15 ευρω

kammenos13

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2007
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
καλησπερα σε ολους...
εχω ενα φιλαρακι που χει κολλημα με τις μαυρες γαζελες...
που να τον παω????
θα θελα να μου προτεινετε μερικα καλα μερη ;)φυσικα δεν μιλαω για τις ελευθερες πιατσες κατω στη ιπποκρατους αθηνας-σολωνος...

edit Vrikolakas:Tο thread συγχωνεύτηκε και έγινε διόρθωση τίτλου.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
φωκαιας 27 υπογειο
φωκαιας και αχαρνων
ρεμουνδου 21 πανω
μεταξουργειο
τωρα τελευταια δεν βλεπω γαζελες,μαλλον γουρνοπουλες

thanoulis21r

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.992
γεια σας παλικάρια!
τι παιζει πανω στο συγκεκριμενο θεμα γιατι προκειται να κανω εξορμησουλα προς τα ομορφα μερη και θα ηθελα τη βοηθεια του πεπειραμενου κοσμου εδω!!
να σας πω την αληθεια εχω καιρο να δω σε τσαρκα σοκολατακι, αλλα δεν κανω μεγαλες τσαρκες παω επιλεκτικα...
thanks! :)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
γεια σας παλικάρια!
τι παιζει πανω στο συγκεκριμενο θεμα γιατι προκειται να κανω εξορμησουλα προς τα ομορφα μερη και θα ηθελα τη βοηθεια του πεπειραμενου κοσμου εδω!!
να σας πω την αληθεια εχω καιρο να δω σε τσαρκα σοκολατακι, αλλα δεν κανω μεγαλες τσαρκες παω επιλεκτικα...
thanks! :)
λιγα πραγματα
στο μεταξι εχει κατι ψιλα
και στην φωκαιας 27 οροφος
τις αλλες τις μαζεψε το κεελπνο :grin:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom