You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Mαυρούλες σε μπουρδέλο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ALANIARIS13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 62
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Επισκέπτης
ρε παιδια ,για να μην ανοιγω νεο τόπικ, ΛΑΤΙΝΕΣ παιζουν πουθενα?εννοω κολομβιανες,μεξικάνες,αργεντίνες(που τετοια εδω)..
δεν ειναι μαυρες αλλα ειναι μελαχρινές..
ξερετε τπτ?
Mακαρι να παιζουν...
Μονο σε στουντιο ,Κωνσταντινουπολεως 130.Με 30 η 50 ευρω.
Επισκέπτης
Σημερα πρωι καταθεση στην μαυρη Φωκαιας 24.
Καλο κορμι,μηδεν συμμετοχη.Ηταν σαν να κανει αγγαρεια.Εχω την εντυπωση οτι κοιμηθηκε και λιγο
Πεταμενο το 20 ευρω αν και η κοπελα διαθετει ωραιο κορμι.
Καλο κορμι,μηδεν συμμετοχη.Ηταν σαν να κανει αγγαρεια.Εχω την εντυπωση οτι κοιμηθηκε και λιγο
Πεταμενο το 20 ευρω αν και η κοπελα διαθετει ωραιο κορμι.
omorfoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2007
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
Χθές βράδυ κατάθεση στην μαύρη της Φωκαίας 24.
Πολύ φιλική, έκανε αρκετές στάσεις και καλή πίπα.
Πολύ φιλική, έκανε αρκετές στάσεις και καλή πίπα.
Επισκέπτης
Φιλε υπαρχουν πολλες μαυρες εκει...
Σημερα πρωι παντως ηταν μια ξανθια οχι μαυρη
Εγω ψαχνω για BIG APPLE BUTT μαυρες.
Θα περασω να δω τι παιζει στο Φωκαιας 24 απογευματακι.
Ξερει κανεις αν γυρισε η Λιλη απο Ρεμουνδου 21 πανω?
Και αλλη μια ερωτηση Κωνσταντινουπολεως 130 παιζει καμια ζουμερη μαυρη η ειναι ολες στο στυλ της Κλαρας?
Και αλλη μια ερωτηση Κωνσταντινουπολεως 130 παιζει καμια ζουμερη μαυρη η ειναι ολες στο στυλ της Κλαρας?
Στο στουντιο της Βριλησου 12, υπαρχουν δυο απο Αγιο Δομινικο-κατα δηλωσιν τους.ρε παιδια ,για να μην ανοιγω νεο τόπικ, ΛΑΤΙΝΕΣ παιζουν πουθενα?εννοω κολομβιανες,μεξικάνες,αργεντίνες(που τετοια εδω)..
δεν ειναι μαυρες αλλα ειναι μελαχρινές..
ξερετε τπτ?
omorfoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2007
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
Φιλε υπαρχουν πολλες μαυρες εκει...
Πάντως τη Δευτέρα βράδυ και χτές βράδυ δε πέτυχα καμια μαυρούλα. Είχε μια απαράδεκτη ξανθιά!
Φυλής γενικά παίζει καμια μαύρη αυτές τις μέρες?
Επισκέπτης
Ωχ ναι και εγω την εχω πετυχει αυτη την ξανθια.Χαλασε και αυτο Τωρα ξεκιναω να κανω βολτα να δω τι παιζει.
Αν ξερει κανεις κανενα σπιτι που να παιζει μαυρη ας ενημερωσει.
Αν ξερει κανεις κανενα σπιτι που να παιζει μαυρη ας ενημερωσει.
Για να ρωτησω κατι -
Απο τι στιγμη που οι μαυρες προερχονται κατα 99% απο αφρικη και απο χωρες που ειναι αστα να πανε, που το 80% του πληθυσμου εχει προσβληθει απο αρρωστιες, ποσο ασφαλες ειναι το σεξ μαζι τους?
Απ'οτι εχω δει, λιγες ειναι σε σταθερα ποστα οποτε παιζει να μην περνανε και γιατρο?
Απο τι στιγμη που οι μαυρες προερχονται κατα 99% απο αφρικη και απο χωρες που ειναι αστα να πανε, που το 80% του πληθυσμου εχει προσβληθει απο αρρωστιες, ποσο ασφαλες ειναι το σεξ μαζι τους?
Απ'οτι εχω δει, λιγες ειναι σε σταθερα ποστα οποτε παιζει να μην περνανε και γιατρο?
mpourdeli@ris
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 22
- Πόντοι
- 1
Να ρωτησω κατι-Η Κλαρα απο Φωκαιας δουλευει ακομα εκει γιατι εχω να την δω πολυ καιρο...?Οποιος γνωριζει ας μου πει ωρες και μερες.
Επισκέπτης
Αρχες Αυγουστου ηταν εκει πρωι.Για τωρα δεν ξερω.
Επισκέπτης
Την προηγουμενη εβδομαδα ειχα παει στην Λιλη.Ηταν Πεμπτη και την ρωτησα αν θα ειναι εκει και την Παρασκευη,δυστυχως δεν ξερει ελληνικα και λεει συνεχεια ναι.Δεν ηταν.Πηγα σημερα και δεν ηταν εκει.
Οποιος ξερει ποτε δουλευει ας ενημερωσει.
Οποιος ξερει ποτε δουλευει ας ενημερωσει.
mpourdeli@ris
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 22
- Πόντοι
- 1
Kαμια καλη μαυρουλα στα σπιτακια της Αθηνας ξερει κανενας να μου πει?
omorfoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2007
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
Καινούργια μαυρούλα στο Φωκαίας 24. Πολύ καλή μου φάνηκε αλλά τελικά κατέθεσα αλλού και το μετάνιωσα. Ίσως τη τιμήσω αύριο αν δουλεύει πάλι.Στο απέναντι στη Φωκαίας επίσης μαυρούλα που την έχω πετύχει πολλές φορές αλλά δε λέει και πολλά απο εμφάνιση.
Επισκέπτης
Λοιπον η σημερινη τσαρκα ηταν αισχος.Δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα να συμβιβαζεσαι στο πηδημα.Πηγαινω Φωκαιας 24 να βρω μια μαυρουλα οπως εγραψε ο omorfoulis αλλα ηταν μια 40+ ξανθια στην θεση της.Πηγα Ρεμουνδου 21 πανω και ουτε εκει ηταν η μαυρη Λιλη.Στην θεση της η Βικυ.Μετα απο μερικες επισκεψεις σε σπιτια κατεληξα στην Κλαρα.
Μπορει η Κλαρα να εχει απο τις καλυτερες συμμετοχες και οταν ανεβαινει απο πανω να σε τρελαινει αλλα ειναι πολυ αδυνατη για τα γουστα μου.Ουτε μεγαλο κωλο για οργωμα εχει ουτε μεγαλα βυζια.20 ευρω καλα ηταν αλλα εκανα αγγαρεια
Οποιος ξερει μαγαζια που φαιρνουν μαυρες και τα μαγαζια αυτα να ειναι αξιοπρεπη(οχι Ιασωνος...) ασ δωσει πληροφοριες να παω αυριο για ελεγχο.
Μπορει η Κλαρα να εχει απο τις καλυτερες συμμετοχες και οταν ανεβαινει απο πανω να σε τρελαινει αλλα ειναι πολυ αδυνατη για τα γουστα μου.Ουτε μεγαλο κωλο για οργωμα εχει ουτε μεγαλα βυζια.20 ευρω καλα ηταν αλλα εκανα αγγαρεια
Οποιος ξερει μαγαζια που φαιρνουν μαυρες και τα μαγαζια αυτα να ειναι αξιοπρεπη(οχι Ιασωνος...) ασ δωσει πληροφοριες να παω αυριο για ελεγχο.
Οποιος ξερει μαγαζια που φαιρνουν μαυρες και τα μαγαζια αυτα να ειναι αξιοπρεπη (οχι Ιασωνος...) ασ δωσει πληροφοριες να παω αυριο για ελεγχο.
Γιατί δεν κάνεις μια βόλτα Σωκράτους (πίσω απο το Δημαρχείο) μέχρι και τη Σοφοκλέους κατα τις 11 με 1 το βράδυ?
Θα νομίζεις ότι είσαι στη κεντρική πλατεία της Κινσάσα.
Να φοράς ολόσωμο αδιάβροχο, βέβαια... Και 2-3 καπότες στη σειρά.
Επισκέπτης
omorfoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2007
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
Λοιπον η σημερινη τσαρκα ηταν αισχος.Δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα να συμβιβαζεσαι στο πηδημα.Πηγαινω Φωκαιας 24 να βρω μια μαυρουλα οπως εγραψε ο omorfoulis αλλα ηταν μια 40+ ξανθια στην θεση της.
Ναι ρε γαμώτο την έχω πετύχει κι εγώ πολλές φορές αυτή τη ξανθιά. Τι την φέρνουν εκεί? Και σαν χώρος να πείς είναι ωραίο μαγαζι.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 217
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις